Huis verkopen Schoonebeek

Uw huis in Schoonebeek goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in of nabij Schoonebeek? Sons Real Estate doet een vrijblijvend bod op uw woning. Een aanvraag is eenvoudig, geheel gratis en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Schoonebeek

Bent u van plan uw huis te verkopen in Schoonebeek? U kunt uw huis zonder onzekerheden verkopen aan Sons Real Estate. Als vastgoedmakelaar kopen wij diverse huizen voor eigen rekening. Zo kunt ongeacht de staat van uw woning bij ons terecht voor een vrijblijvend bod. Van appartementen, vrijstaande huizen en tussenwoningen, tot aan boerderijen, villa’s en landhuizen. Wij doen direct een bod, zodat u snel uw huis kunt verkopen in Schoonebeek of De Vierslagen, Erica, Dalerveen of elders in de regio.

Ongeacht de staat van uw woning direct een goed bod

Of het nu gaat om een verouderde woning, waarbij er sprake is van achterstallig onderhoud, of een gerenoveerde woning. Wij doen op elk soort woning een bod. Uw woning kan na de verkoop eventueel worden verbouwd of gerenoveerd. Voordeel is dat u uw huis in Schoonebeek snel kunt verkopen voor een goede prijs, ongeacht de staat waarin de woning verkeert. Voor een directe verkoop aan ons, hoeft u geen enkele verkoopkosten af te dragen. We nemen uw woning direct af voor eigen rekening en er is geen tussenkomst van derden. De reguliere makelaars- en opstartkosten vervallen dan ook volledig.

Zowel direct als uitgesteld uw woning in Schoonebeek opleveren

Bij Sons Real Estate is het mogelijk om uw woning na de verkoop heel snel over te dragen, maar een uitgestelde levering behoort tevens tot de mogelijkheden. Als u al een nieuwe woning heeft en nog zit met uw oude woning, dan is een snelle overdracht altijd mogelijk. Als u nog voor een geruime tijd in uw woning in Schoonebeek wilt verblijven, maar al wel verzekerd zijn van de verkoop van uw huis, dan is een uitgestelde levering een optie. Zo kunt u nog gerust in uw woning blijven, totdat u uw nieuwe woning kunt betreden. We komen u graag tegemoet, zodat u uw huis zonder verkoopstress of onzekerheden kunt verkopen in Schoonebeek of omgeving. Laat uw gegevens achter of neem direct contact op voor het maken van een afspraak op locatie.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!