Huis verkopen Zwartemeer

Uw huis in Zwartemeer goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Zwartemeer zonder onzekerheden of verkoop stress? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Uw huis verkopen in Zwartemeer

Wilt u uw huis snel verkopen in Zwartemeer of omstreken? Sons Real Estate is een vastgoedkoper waaraan u snel uw woning kunt verkopen. We bekijken graag uw woning op locatie en doen vervolgens een geweldig bod, zonder voorbehoud. Zo weet u als huiseigenaar precies wat u kunt ontvangen voor uw woning. Bij akkoord op ons aanbod, zorgen we voor een vlot en verzorgt verkooptraject, waarbij u geen makelaars- of verkoopkosten betaald. Als vastgoedmakelaar zijn we landelijk actief en kunt u ook bij ons terecht als u een huis wilt verkopen in Oranjedorp, Erica, Barger-Compascuum of elders in de regio.

De voordelen van de verkoop aan een vastgoedmakelaar

Vergeleken met een regulier verkooptraject via een verkoopmakelaar, is een verkooptraject via Sons Real Estate vele malen sneller én zonder enige onzekerheden. U krijgt namelijk niet te maken met potentiële kopers, bezichtigingen en tientallen biedingen. Als vastgoedmakelaar zorgen we direct voor een passend bod op uw huis in Zwartemeer, zodat u uw woning direct kan verkopen. Omdat wij uw woning direct kopen voor eigen rekening, bent u verzekerd van een flexibel en vlot verkooptraject. U bepaalt namelijk ook de verkoopvoorwaarden. Zo is het mogelijk om de gewenste verhuisdatum aan te geven en kunt u niet gewenste inboedel in de woning laten staan. Een soepele en snelle verkoop, maar vervolgens wel een optie tot terugverhuur? In vele gevallen is dit mogelijk bij Sons Real Estate.

Wij doen een bod op elk type woning in de regio van Zwartemeer

Van vrijstaande huizen, rijtjeswoningen en appartementen, tot aan complete boerderijen, landhuizen en villa’s. U kunt elk soort huis direct verkopen aan Sons Real Estate. Wij zijn als vastgoedmakelaar van divers vastgoed landelijk actief en hebben al veel vastgoed mogen aankopen. Ongeacht de staat, locatie of type woning, kunt u bij ons terecht voor een snelle verkoop. Om een definitief bod uit te brengen bekijken we uw huis in Zwartemeer op meerdere factoren. Daarbij is zowel de onderhoudsstaat als het afwerkingsniveau veel bepalend en kijken we daarnaast ook naar al verkochte woningen in de regio. Vervolgens zorgen wij voor een passend bod, zonder financieringsvoorbehoud. Wilt u uw huis verkopen in Zwartemeer? Neem contact op met Sons Real Estate en ontdek wat u op korte termijn kunt ontvangen voor uw huis.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!