Huis verkopen Dwingeloo

Uw huis in Dwingeloo goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Maak nu van ons aanbod gebruik om snel uw huis in Dwingeloo te verkopen. Sons Real Estate biedt u de mogelijkheid voor een zorgeloze en stressvrije verkoop van uw woning tegen een marktconform bod. U kunt eenvoudig uw woning bij ons aanmelden en een bod aanvragen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Dwingeloo

Bent u van plan om binnen afzienbare tijd uw huis te verkopen in Dwingeloo, Lhee, Ansen, Lheebroek of omliggende gebieden? Sons Real Estate staat voor u klaar met een flexibele aanpak voor de verkoop van elke woning. Wij bieden een aantrekkelijk bod zonder financieringsvoorwaarden. Bij ons zijn er geen onzekerheden, want uw huis kan binnen een week worden verkocht. Aarzel niet en neem direct contact met ons op.

Uitstekend aanbod op elk soort bod

Als vastgoedmakelaar kopen we huizen rechtstreeks aan, zonder tussenpersonen. Het aanvragen van een offerte is volledig kosteloos en verplicht u tot niets. Of het nu gaat om een boerderij, villa, appartement, tussenwoning of vrijstaande woning, wij accepteren aanvragen voor elk type woning. Een bouwtechnische inspectie is niet nodig bij de verkoop van uw woning. Als uw huis behoefte heeft aan renovatie, nemen we dat voor onze rekening na de verkoop, met behulp van onze bouwafdeling. Zo kunt u uw huis in elke staat verkopen en kunt u rekenen op een uitstekend bod, zonder enige financieringsvoorwaarden. Zo heeft u direct zekerheid en kunt u uw huis op een soepele manier verkopen in Dwingeloo.

Vlot verkoopproces zonder verkooptraject

Wij kunnen u verzekeren van een snel verkoopproces, omdat we uw woning aankopen voor eigen rekening. In de meeste gevallen kan de overdracht bij de notaris al binnen een week plaatsvinden, zonder notariskosten voor u. U hoeft zich geen zorgen te maken over hoge makelaarskosten of courtage. Wij plannen graag een bezichtiging en voeren een grondige waardebepaling uit om een definitief bod te kunnen doen. Onze waardebepaling omvat onder andere het afwerkingsniveau van uw woning. Dankzij onze expertise wordt de waarde van uw woning snel en nauwkeurig bepaald. Als u nieuwsgierig bent en uw huis wilt verkopen in Dwingeloo of de nabije omgeving, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!