Huis verkopen Klazienaveen

Uw huis in Klazienaveen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in of nabij Klazienaveen? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag vrijblijvend een bod op uw huis. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en verplicht u tot niets

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Klazienaveen

Overweegt u om uw huis te verkopen in Klazienaveen? Neem contact op met Sons Real Estate voor een vrijblijvend bod op uw woning. Wij kunnen uw woning met eigen middelen financieren, waardoor er geen sprake is van onzekerheden. We bieden u een vlotte en zorgeloze verkoop, en zijn geïnteresseerd in alle woningen. Naast dat u bij ons terecht kunt om een huis te verkopen in Klazienaveen, kunnen wij ook een bod uitbrengen op woningen in Zwartemeer, Erica of Weiteveen. Bent u benieuwd naar ons bod? Maak dan gebruik van ons aanvraagformulier.

Altijd een bod, ongeacht locatie, staat of type woning

Snel uw huis verkopen in Klazienaveen? Dat is altijd mogelijk, ongeacht het type woning of de staat van onderhoud. Wij zijn ook geïnteresseerd in uw studio, appartement, villa, boerderij of rijtjeswoning en doen altijd een marktconform bod. Onze taxateurs komen op locatie voor een waardebepaling. Daarbij houden rekening met diverse factoren, zoals de staat en de ligging van de woning. Uiteraard gaan we ook na tegen welke prijzen vergelijkbare woningen verkocht worden. Heeft u onlangs verbouwd? Dan kunnen we ook de verbouwkosten meenemen in ons bod. Het definitieve bod volgt kort na de waardebepaling en bij een akkoord kunnen we de verkoop snel afwikkelen.

Flexibele verkoopvoorwaarden en geen verkoopkosten

Wilt u uw woning verkopen in Klazienaveen zonder hoge verkoopkosten of verhuisstress? Dat is mogelijk als u voor een directe verkoop aan Sons Real Estate kiest. Omdat wij de woning zelf financieren, heeft u helemaal geen verkoopkosten. Notariskosten en eventuele gebreken achteraf nemen we voor eigen rekening. Ook wat de verkoopvoorwaarden betreft zijn we zeer flexibel. Wilt u bijvoorbeeld een voorschot of ziet u het niet zitten om zware inboedel mee te nemen? Dan komen we altijd tot een oplossing. Zelfs na de verkoop denken we graag met u mee, en bieden wij u bijvoorbeeld nog een ruime tijd de mogelijkheid om de woning terug te huren. Ontvangt u graag een bod op uw woning? Neem vrijblijvend contact op door ons te bellen of het digitale aanvraagformulier te gebruiken.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!