Huis verkopen Witteveen

Uw huis in Witteveen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Witteveen zonder onzekerheden of verkoop stress? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Witteveen

Uw huis verkopen in Witteveen, zonder dat u een onduidelijk verkooptraject met veel onzekerheden in hoeft te gaan? U kunt uw huis direct verkopen aan vastgoedbedrijf Sons Real Estate. Als opkopende vastgoedmakelaar van divers vastgoed, zorgen we altijd voor een vlot verkooptraject, waarbij u als huiseigenaar meer zekerheid heeft. Zo is ons definitief aanbod zonder enig voorbehoud en nemen we de gebreken van de woning voor eigen risico. U kunt bij ons uw woning in Witteveen direct verkopen, maar ook in omliggende plaatsen zoals Garminge, Balinge, Mantinge en Bruntinge.

Wij doen een bod op elk type woning in Witteveen

Sons Real Estate is geïnteresseerd in elk type woning. Zo doen wij altijd een bod op rijtjeswoningen, appartementen, tiny houses, bungalows of complete villa’s. Als landelijk actieve opkopende vastgoedmakelaar hebben wij door het hele land al vele aankopen mogen realiseren. Daarom kunnen we uw huis in Witteveen of elders ook vlot taxeren. Als u een aanvraag heeft gedaan, dan maken we snel een afspraak voor opname op locatie. We bekijken het afwerkingsniveau en de onderhoudsstaat van uw woning, maar we bekijken ook al reeds vergelijkbare verkochte woningen in uw regio. In de meeste gevallen kunnen wij binnen één werkdag een bod doen op uw woning. Ons definitief bod is altijd zonder enig financieringsvoorbehoud, zodat u direct meer zekerheid krijgt.

Een flexibel verkooptraject

Het maakt niet uit wat voor woning u wenst te verkopen. Sons Real Estate zorgt altijd voor een soepel en snel verkooptraject, waarbij afspraken en een goede communicatie centraal staan. Dankzij onze ervaring kunnen we snel schakelen en overgaan op het flexibele verkooptraject. Als vastgoedmakelaar garanderen we huiseigenaren van een snelle verkoop, zodat u met alle rust uw vervangende woning kunt betreden. Na het tekenen van de koopovereenkomst is een voorschot in veel gevallen mogelijk. Zo kunt u een deel van de verkoop van uw woning gebruiken als aanbetaling voor uw nieuwe woning of kunt het bedrag gebruiken voor het aanschaffen van nieuwe inboedel. Ook als u uw woning wilt huren na verkoop, is terugverhuur altijd mogelijk bij Sons Real Estate. Direct uw huis verkopen in Witteveen? Neem telefonisch contact op met Sons Real Estate of doe een aanvraag voor een vrijblijvend bod op de website.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!