Huis verkopen Rogat

Uw huis in Rogat goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in of rondom Rogat? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet een vrijblijvend bod op uw huis. Hiervoor kunt u eenvoudig en kosteloos een aanvraag doen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Rogat

Snel uw huis verkopen in Rogat, De Wijk, Koekange, Meppel of omgeving aan een vastgoedkoper? Sons Real Estate doet een uitstekend bod op uw woning zonder financieringsvoorbehoud. Het verkopen van uw woning aan een makelaar biedt een uitkomst wanneer u uw woning op korte termijn wenst te verkopen. Wij kopen woningen namelijk voor eigen rekening en zonder tussenkomst van derden. U kunt een vrijblijvende aanvraag doen voor ieder type woning. We verzekeren u een flexibel verkooptraject zonder onzekerheden. Neem direct contact met ons op.

Een verkooptraject zonder hoge makelaarskosten

Een belangrijk voordeel van het verkopen van uw huis aan Sons Real Estate is dat u geen hoge makelaarskosten betaalt. U betaalt dus geen courtage, provisie of vast tarief. Ook van notariskosten is geen sprake. We taxeren uw huis op korte termijn door relevante factoren zoals de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau van uw woning in kaart te brengen. Op korte termijn doen we een uitstekend bod zonder voorbehoud van financiering. Hierbij is geen tussenkomst van derden, we kopen woningen voor eigen rekening. Het is in de meeste gevallen bespreekbaar om een voorschot te ontvangen. Dit kunt u gebruiken voor een verbouwing of het aanschaffen van nieuwe inboedel voor uw nieuwe woning. U kunt geheel gratis en vrijblijvend een aanvraag doen.

Een waardebepaling voor ieder type woning

Bij Sons Real Estate komt ieder type woning in aanmerking voor een flexibel en zorgeloos verkooptraject. Of het nu een villa, tiny house, boerderij, tussenwoning, appartement of vrijstaande woning betreft, we staan voor u klaar. Ook bij bepaalde gebreken hebben we interesse in uw woning. Mocht er namelijk een renovatie nodig zijn, zorgen we daar zelf voor na de verkoop met behulp van onze eigen bouwafdeling.  We bieden u de mogelijkheid om de datum van overdracht naar eigen wens vast te stellen. Als u uw huis wenst terug te huren na de verkoop, behoort dat ook tot de mogelijkheden. Wilt u direct uw huis verkopen in Rogat of elders in de omgeving? Laat dan uw gegevens bij ons achter via het online contactformulier of neem telefonisch contact met ons op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!