Huis verkopen Barger Compascuum

Uw huis in Barger Compascuum goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in of nabij Barger Compascuum? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet een bod op elk soort woning. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Uw huis verkopen in Barger Compascuum

Wilt u graag uw verkopen in Barger Compascuum, zonder duur en lang verkooptraject? Sons Real Estate doet graag een bod op uw woning. Als landelijk opererende vastgoed opkoper, doen wij vrijblijvend een aanbod op elk type woning, ongeacht de staat of locatie. Van een vrijstaand huis of rijtjeswoning, tot de verkoop van een boerderij of villa. U kunt elk soort woning aanbieden en verzekerd zijn van een zorgeloze verkoop. Snel uw huis verkopen in Barger Compascuum of in Emmen, Klazienaveen of Zwartemeer? Vul uw gegevens in.

Waardering van uw huis in Barger Compascuum 

Wilt u weten wat u kunt ontvangen voor uw woning in Barger Compascuum? Een aanvraag voor een vrijblijvend bod is geheel kosteloos en verplicht tot niets. Na uw aanvraag gaan onze taxateurs zo snel mogelijk aan de slag met het opstellen van de waardebepaling. We maken daarom ook graag een afspraak voor een fysieke opname. Op basis van verkochte woningen van hetzelfde type in uw wijk of regio, krijgen we al snel een indicatie. Daarnaast kijken we ook het verschil tussen vraag- en verkoopprijs. Tijdens de opname wordt uw woning gewaardeerd op de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau. Eventuele verbouwingen worden uiteraard meegenomen in de berekening. Vervolgens brengen we een bod uit zonder financieringsvoorbehoud. Gaat u akkoord met dat bod? Dat kunt u rekenen op een zorgeloos verkooptraject.

Een snel en flexibel verkooptraject

Aangezien wij uw woning direct kopen voor eigen rekening, bent u verzekerd van een zowel snel als flexibel verkooptraject. Wij doen direct een bod en er is geen tussenkomst van derden. In de meeste gevallen is uw woning in Barger Compascuum al binnen één week verkocht. Als opkoper kunnen wij u veel opties geven en zijn we flexibel in alle voorwaarden. Zo is het mogelijk om de overdrachtsdatum naar wens in te vullen en kunt u inboedel gerust laten staan. U kunt dus een geruime tijd in uw woning blijven wonen, terwijl de verkoop al rond kan zijn. Dit geeft rust, zodat u zonder verkoopstress op zoek kunt gaan naar een nieuwe woning. Dat is het voordeel van een directe verkoop aan Sons Real Estate. Neem contact op voor meer informatie.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!