Huis verkopen Zandpol

Uw huis in Zandpol goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Zandpol zonder onzekerheden of verkoop stress? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Zonder onzekerheid uw huis verkopen in Zandpol

Direct uw huis verkopen in Zandpol, zonder onzekerheden of derden? Verkoop uw huis aan Sons Real Estate. Als vastgoedmakelaar kunnen wij uw woning direct voor eigen rekening aankopen. Om snel een uitstekend bod te doen op uw huis, zorgen wij voor een snelle bezichtiging en taxatie. Gaat u akkoord met dat bod? Dan kunt u rekenen op een zowel flexibele als snelle verkoop van uw woning. Wilt u een huis verkopen in Zandpol, Schoonebeek, Erica, Dalerveen of in omstreken? Neem dan snel contact op met Sons Real Estate en vraag een vrijblijvend bod aan.

De waarde van uw woning in Zandpol

Als u uw huis wilt verkopen, dan kunt u bij Sons Real Estate een aanvraag doen voor een vrijblijvend bod. We nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling en maken graag een afspraak voor een opname op locatie. Om de waarde vast te stellen, bekijken we voornamelijk het afwerkingsniveau en de onderhoudsstaat van uw huis. De prijs voor al reeds vergelijkbare verkochte huizen in de regio, geeft ons ook een goede indicatie. Daarnaast worden woningaanpassingen en renovaties bij een woning in slechtere staat ook meegenomen in de taxatie. Of u nu een rijtjeswoning, appartement of een complete villa wilt verkopen. Sons Real Estate doet ongeacht locatie, het type of de staat van uw huis een vrijblijvend bod.

Veel verkoopopties bij Sons Real Estate

Wilt u uw huis verkopen in Zandpol en graag ingaan op ons aanbod? Dan kunt u als huiseigenaar rekenen op veel flexibiliteit en heeft u veel verkoopopties. Zo kunt u veel voorwaarden bepalen en komen we u in veel zaken tegemoet. U kunt bijvoorbeeld de verhuisdatum bepalen, zodat de overgang naar uw vervangende woning spoedig loopt. Daarnaast kunt u ook niet gewenste inboedel laten staan. Bent u genoodzaakt het huis zo snel mogelijk te verkopen, maar wilt u graag in de woning blijven? In vele gevallen is terugverhuur voor een geruime tijd mogelijk. Benieuwd naar alle andere mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact op met Sons Real Estate of vul het digitale contactformulier in op de website!

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!