Huis verkopen Grolloo

Uw huis in Grolloo goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in of nabij Grolloo? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een vrijblijvend bod op uw huis. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Grolloo

Snel uw huis verkopen in Grolloo of in plaatsen zoals Rolde, Nooitgedacht, Borger of elders in de regio? Sons Real Estate is een vastgoedkoper waaraan u direct uw huis kunt verkopen voor een goede prijs. We kopen uw woning direct voor eigen rekening en ontzorgen het gehele verkooptraject van aanvraag tot overdracht. Zo bent u altijd verzekerd van een fijne verkoop. Bent u benieuwd naar ons bod? Neem dan telefonisch contact op of laat uw gegevens achter via het contactformulier op de website.

Wij ontzorgen het gehele verkooptraject van aanvraag tot overdracht

Heeft u een woning staan in Grolloo of omgeving en wenst u snelle en discrete verkoop, zonder dat u daarvoor een makelaar hoeft in te schakelen? Een directe verkoop aan Sons Real Estate biedt uitkomst. We zijn een vastgoedkoper waaraan u elk soort woning kunt verkopen en verzekerd kan zijn van een uitstekend bod zonder enig voorbehoud. Wij kopen elk type woning direct voor eigen aanbod, zodat we een divers aanbod hebben voor ons klantenbestand. Voordeel is dat u uw huis snel kunt verkopen in Grolloo zonder dat u daarvoor een lang en onzeker verkooptraject in hoeft te gaan via een makelaar. Bij akkoord op ons voorstel, kunt u rekenen op een soepel verkooptraject. Zo ontzorgen we het gehele  verkooptraject en zijn de verkoopvoorwaarden altijd in overleg.

Voorschot op woning is mogelijk

Indien u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate, dan heeft u als verkoper veel opties. Naast dat we zeer flexibel zijn in de verkoopvoorwaarden, heeft u opties zoals terugverhuur en direct voorschot op de verkoopsom. Bij terugverhuur kunt u uw woning in Grolloo verkopen en dit vervolgens voor een geruime tijd huren. Zo kunt u nog een langere periode in uw woning blijven wonen en rustig op zoek gaan naar een nieuwe woning. Daarnaast is het mogelijk om na het tekenen van de koopovereenkomst direct een aanbetaling te ontvangen. Dit bedrag kunt u dan gebruiken voor nieuwe inboedel of een verbouwing van uw nieuwe woning.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!