Huis verkopen Beilen

Uw huis in Beilen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Beilen zonder onzekerheden en hoge verkoopkosten? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Beilen

Denkt u erover na uw huis te verkopen in Beilen? Sons Real Estate is vastgoedmakelaar en koopt uw woning direct voor eigen rekening. U kunt bij ons vrijblijvend een bod ontvangen op elk type woning, ongeacht de staat of locatie. Zo zijn we landelijk actief en kopen we divers woonvastgoed. Naast een uitstekend bod, bent u verzekerd van een zorgeloos verkooptraject. Wilt u graag uw huis verkopen in Beilen of in Spier, Wijster, Hijken of in Westerbork? Laat uw gegevens achter en ontvang binnen één werkdag een bod.

Met directe zekerheid uw huis verkopen in Beilen

In sommige gevallen moet u uw woning snel verkopen. Via een regulier verkooptraject duurt dit vaak te lang. U krijgt dan te maken met meerdere potentiële kopers, bezichtigingen en biedingen. U gaat dan een vrij onzekere periode tegemoet en u moet veel wachten op derden. Bij ons ontvangt u direct een financieringsvrij bod op uw woning, zonder enig voorbehoud. Zo heeft u direct zekerheid en hoeft u geen langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan. Daarnaast zijn we als opkoper zeer flexibel in de verkoopvoorwaarden zoals de overdrachtsdatum, zodat u uw woning in Beilen op een rustgevende manier kunt verkopen.

Inboedel kunt u gerust laten staan

Als u met spoed uw huis moet verkopen in Beilen en u nog diverse inboedel in de woning heeft staan, dan kunt u ervoor kiezen de inboedel te laten staan. Inboedel zoals zware kasten, tafels of ander meubilair kunt u gerust laten staan. Op die manier hoeft u er geen rekening mee te houden en wij zorgen ervoor dat de inboedel wordt afgevoerd of een tweede leven krijgt. Zo zijn we tevens flexibel in de verhuisdatum. Als u nog een geruime tijd in uw woning wilt blijven wonen, omdat u nog niet in uw nieuwe woning terecht kunt, dan is dat mogelijk. Een directe oplevering is uiteraard ook een optie. Zo bieden we huiseigenaren nog veel meer opties. U kunt bijvoorbeeld uw woning na de verkoop gaan huren en een voorschot op de verkoopsom kunt u in vele gevallen direct ontvangen na het opstellen van de koopovereenkomst. Dat zijn de voordelen van een directe verkoop aan Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!