Huis verkopen Hooghalen

Uw huis in Hooghalen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in of nabij Hooghalen? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet een bod op elk soort woning. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Hooghalen

Van plan uw huis te verkopen in Hooghalen? U kunt uw woning elke staat, ongeacht de locatie of het type direct verkopen aan Sons Real Estate. Als vastgoed opkoper zijn we geïnteresseerd in elk soort woonvastgoed. Van rijtjeswoningen, appartementen en vrijstaande huizen, tot complete boerderijen, landhuizen en tinyhouses. Zo doen we direct een passend bod en bent u bij akkoord verzekerd van een soepele verkoop. Snel uw huis verkopen in Hooghalen of omliggende plaatsen zoals Beilen, Assen of Westerbork? Laat dan uw gegevens achter of neem direct contact op.

De voordelen van een directe verkoop aan Sons Real Estate

Als u van plan bent uw huis te verkopen in Hooghalen, dan kunt u dit regelen via een makelaar, maar u kunt ook uw woning direct verkopen aan een opkoper. Als u kiest voor een regulier verkooptraject, dan krijgt u te maken met meerdere potentiële kopers, verschillende bezichtigingen en biedingen. Daarnaast moet u rekening houden met een financieringsvoorbehoud. U gaat dus een vrij onzekere periode tegemoet. Wilt u uw woning direct verkopen met zekerheid? Dan biedt een verkoop aan Sons Real Estate een uitkomst. Op basis van het type woning, de onderhoudsstaat, afwerkingsniveau, en verscheidene andere factoren, kunnen wij al snel een passend bod uitbrengen.

Zeer flexibele verkoopvoorwaarden

Gaat u akkoord met ons aanbod? Dan bent u verzekerd van een flexibele verkoop, waarbij u veel voorwaarden kunt overleggen. Zo is het mogelijk om uw woning in Hooghalen direct op te leveren, maar is een uitgestelde levering tevens mogelijk. Daarnaast zijn we flexibel in alle voorwaarden. Zo kunt u de overdrachtsdatum naar wens invullen, zodat u verzekerd bent van een soepele overgang. Ook kunt u gerust overbodige inboedel zoals zware kasten, bedden of meubilair laten staan. Bent u genoodzaakt uw woning in Hooghalen te verkopen, maar wilt u dit vervolgens gaan huren? In vele gevallen is dit mogelijk. Wat voor huis u ook wilt verkopen in Hooghalen. U bent verzekerd van een uitstekend bod en een zorgeloze verkoop. Neem contact op voor meer informatie of laat uw gegevens achter via het online contactformulier.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!