Huis verkopen Drouwenermond

Uw huis in Drouwenermond goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis direct verkopen in of nabij Drouwenermond? U kunt geheel kosteloos een aanvraag doen voor een vrijblijvend bod op uw huis.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Drouwenermond

Snel en zonder onzekerheden uw huis verkopen in Drouwenermond of een omliggende plaats zoals Stadskanaal, Nieuw-Buinen of Gasselte? Sons Real Estate is een opkoper en is geïnteresseerd in elk soort woonvastgoed. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van rijtjeswoningen, flat appartementen en boerderijen, maar ook op villa’s, landhuizen en vakantiewoningen, brengen we graag een bod uit. U bent verzekerd van een marktconform bod en een zorgeloos verkooptraject.

Op elk soort huis een vrijblijvend bod

Als landelijk actieve opkoper kunt u elk type huis in Drouwenermond of omgeving aan ons verkopen. Zo kunt u vrijblijvend een aanvraag bij ons doen voor een bod op uw huis. Een van onze taxateurs komt spoedig naar uw locatie voor een waardebepaling. De waarde van uw woning in Drouwenermond bepalen onze taxateurs op een verscheiden aantal factoren. Zo is de staat van uw woning van belang, maar ook het algemeen afwerkingsniveau en of er sprake is van eventuele verbouwingen of renovaties. Ongeacht het type huis dat u wenst te verkopen, bent u bij ons verzekerd van een vrijblijvend bod zonder voorbehoud. Zo heeft u direct zekerheid en kunt u uw huis op een zorgeloze manier verkopen in Drouwenermond.

Een voorschot en terugverhuur bespreekbaar 

Moet u genoodzaakt uw huis verkopen in Drouwenermond, maar wilt u er nog wel graag blijven wonen? Bij Sons Real Estate is het mogelijk om uw huis te verkopen en dit vervolgens te huren. Met een sale en leaseback constructie kunt u uw huis na verkoop huren voor een geruime periode. Heeft u al een woning op het oog en wilt u alvast een verbouwing starten of nieuwe inboedel aanschaffen? Na het tekenen van de koopovereenkomst is het mogelijk direct een aanbetaling te ontvangen, zodat u dit bedrag kunt gebruiken. Bent u benieuwd naar welk bod wij kunnen brengen? Laat dan uw gegevens achter en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend bod. 

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!