Huis verkopen Zuidlaren

Uw huis in Zuidlaren goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Zuidlaren zonder onzekerheden of verkoop stress? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Zuidlaren of omstreken?

Bent u van plan een huis in of nabij Zuidlaren te verkopen? Sons Real Estate is een landelijke vastgoedmakelaar en doet graag een uitstekend bod op uw woning. Als opkopende vastgoedmakelaar van divers vastgoed, zijn we geïnteresseerd in elk type woning. Van appartementen en rijtjeswoningen, tot aan complete villa’s en boerderijen. We doen een passend bod op elk type woning en verzekeren u van een snel verkooptraject, zonder onzekerheden. Naast Zuidlaren staan wij ook voor u klaar als u een huis wilt verkopen in Noordlaren, Annen, Schipborg, Zeegse of elders in de regio.

Een soepele verkoop van uw woning aan de vastgoedkoper

Als u genoodzaakt bent uw woning in Zuidlaren op korte termijn te verkopen, dan kunt u uw woning direct verkopen aan de vastgoedmakelaar. Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar die huizen direct voor eigen rekeningen aankoopt. Als opkopende vastgoedmakelaar zorgen we altijd voor een soepel en snel verkooptraject. Zo zorgen we voor een vlotte taxatie van uw woning. We bepalen de waarde van uw woning in Zuidlaren voornamelijk op afwerkingsniveau en onderhoudsstaat. Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met reeds vergelijkbare verkochte huizen in de omgeving en worden eventuele woningaanpassingen meegenomen in de waardebepaling.

Bepaal uw eigen voorwaarden

Als vastgoedmakelaar kunnen wij u in veel zaken tegemoet komen tijdens het verkooptraject. Bij het verkopen van uw woning komt veel kijken. Zeker als u via een regulier verkooptraject een huis wilt verkopen, dan is het vaak een langdurig verkoopproces met veel onzekerheden. Zo krijgt u namelijk te maken met meerdere partijen, biedingen en bezichtigingen. Uw huis verkopen in Zuidlaren aan Sons Real Estate biedt dan de uitkomst. Wij bieden een flexibele verkoop waarbij u veel verkoopopties heeft. Zo is het mogelijk om niet gewenste inboedel te laten staan, maar is het ook mogelijk om de overdrachtsdatum te bepalen. Wat voor huis u ook wenst te verkopen in Zuidlaren of elders in de regio, Sons Real Estate garandeert een zorgeloze verkoop zonder verkoop stress. Neem vandaag nog telefonisch contact op met Sons Real Estate of vul het digitale contactformulier in op de website.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!