Huis verkopen Gieterveen

Uw huis in Gieterveen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in of nabij Gieterveen? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet een bod op elk soort woning. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Uw huis verkopen in Gieterveen?

Snel uw huis verkopen in Gieterveen zonder verkoopstress en onzekerheid? Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar die diverse huizen voor eigen rekening aankoopt. U kunt elke soort woning, ongeacht de staat of locatie, direct aan ons verkopen. Er is geen sprake van een langdurig, onzeker en prijzig verkooptraject en we zijn flexibel in de voorwaarden. Wilt u snel uw huis verkopen in Gieterveen of Veendam, Stadskanaal of Gieten? Sons Real Estate zorgt voor een passend bod binnen één werkdag.

Zonder onzekerheden uw woning in of nabij Gieterveen verkopen

Bent u van plan uw woning te verkopen? Sons Real Estate doet graag een bod en kan uw woning op korte termijn afnemen. U kunt uw woning in alle staten aan ons verkopen, ongeacht het type of locatie. Van vrijstaande huizen, rijtjeswoningen en appartementen, tot aan boerderijen, landhuizen en villa’s. Sons Real Estate is geïnteresseerd in elk woonvastgoed. U kunt vrijblijvend een aanvraag doen, waarbij onze taxateurs direct aan de slag gaan met de waardebepaling. Uw woning in Gieterveen waarderen wij voornamelijk op het type, de onderhoudsstaat en afwerkingsniveau. Daarnaast bekijken we vergelijkbare woningen in de omgeving en houden rekening met het verschil tussen de vraag- en daadwerkelijk verkoopprijs. Vervolgens brengen wij een passend bod uit op uw woning in Gieterveen.

Flexibel verkooptraject zonder enige verkoopkosten

Bij Sons Real Estate kunt u terecht voor een snelle en flexibele verkoop van uw woning in Gieterveen en omstreken, maar ook daarbuiten. Zo zijn landelijk actief en kopen wij elk soort woonvastgoed aan voor eigen rekening. Aangezien wij uw woning zonder enig tussenkomst van derden kunnen aankopen, zijn huiseigenaren verzekerd van een flexibele verkoop. Zo zijn de voorwaarden in overleg en kunt u rustig in uw woning blijven, tot de dag dat u uw nieuwe woning kunt betreden. U loopt dus niet het risico dat u met twee huizen komt te zitten. We berekenen voor onze diensten geen enkele makelaars- of notariskosten. U bespaart dus aanzienlijk op deze normaal gesproken bijkomende kosten. Snel uw huis verkopen in Gieterveen of elders? Neem contact op en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend aanbod.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!