Huis verkopen in Roderwolde

Wilt u direct uw huis verkopen in Roderwolde, Peize, Oostwold, Roden of elders in de regio? Dan bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres. Als landelijk opererende vastgoedkoper kopen we alle typen woningen voor eigen rekening. U gaat een zorgeloos en flexibel verkooptraject tegemoet. Voor ieder type woning kunt u geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag doen. We kunnen op korte termijn een uitstekend bod doen. Hierbij is geen sprake van voorbehoud van financiering. Neem vandaag nog contact met ons op.

Een zorgeloos verkooptraject

Geheel kosteloos en vrijblijvend kunt u bij ons een aanvraag doen. Hierna gaat u een zorgeloos en flexibel verkooptraject in. Om te beginnen zijn we geïnteresseerd in alle typen woningen, van villa’s en boerderijen tot rijtjeshuizen en appartementen. We doen een uitstekend bod zonder voorbehoud van financiering. Als na de bouwtechnische keuring blijkt dat er een renovatie of verbouwing nodig is, nemen we de kosten daarvan voor eigen rekening. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de overdrachtsdatum naar eigen wens vast te stellen, uw huis na de verkoop terug te huren en kunt u eventueel zware inboedel laten staan. Hiermee zorgen we voor een zo soepel mogelijke overgang naar uw nieuwe woonplek.

Een nauwkeurige taxatie op korte termijn

Eén van onze ervaren taxateurs zal op korte termijn een waardebepaling uitvoeren. Hiervoor maken we graag een afspraak voor een bezichtiging. Bij de taxatie worden alle factoren die de waarde van een woning beïnvloeden in ogenschouw genomen. Zo is de onderhoudsstaat van invloed, maar bijvoorbeeld ook de verkoopprijs van vergelijkbare woningen die reeds in de omgeving zijn verkocht. We kopen uw woning voor eigen rekening. Hierbij is geen sprake van hoge makelaarskosten of tussenkomst van derden. Wilt u op korte termijn uw huis verkopen in of nabij Roderwolde? Neem dan contact op met Sons Real Estate. U kunt ons telefonisch bereiken op kantoortijden. We zijn ook bereikbaar via het online contactformulier.

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!