Huis verkopen aan makelaar

Uw huis verkopen aan de makelaar, kan dat? Ja zeker, het is mogelijk om uw huis verkopen aan een makelaar. De meeste makelaars kopen geen woningen op, maar Sons Real Estate is één van de weinige makelaars in Nederland aan wie u uw woning kunt verkopen. Direct uw woning verkopen zonder makelaarskosten!

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject
Verzekerd van het beste bod op uw huis, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Beoordeeld met een 9.4
Beste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

Home / Huis verkopen /Huis verkopen aan makelaar

Huis verkopen aan makelaar

Uw huis verkopen aan de makelaar, kan dat? Ja zeker, het is mogelijk om uw huis verkopen aan een makelaar. De meeste makelaars kopen geen woningen op, maar Sons Real Estate is één van de weinige makelaars in Nederland aan wie u uw woning kunt verkopen. Wij kopen uw huis direct aan zonder voorbehoud van financiering en zonder makelaarskosten. U bespaart dus duizenden euro’s aan courtage wanneer u uw huis rechtstreeks aan de makelaar verkoop.

Waarom koopt Sons Real Estate zelf huizen aan als makelaar?

De laatste jaren is er in een groot aantal plaatsen steeds minder aanbod van goed woningaanbod. Daarom is Sons Real Estate begonnen met het zelf aankopen van woningen. Op deze manier kunnen wij onze klanten altijd voorzien van voldoende woningaanbod. Zo hoeven wij onze vaste klanten die op zoek zijn naar een nieuwe woning niet teleur te stellen en zorgen we dat wij al ons personeel aan het werk kunnen houden. Bovendien zijn er veel Nederlanders die hun huis snel en met zekerheid willen verkopen zonder gedoe en enige stress. Wij bieden zonder financieringsvoorbehoud en zijn zeer flexibel. Zo kunt u nog gewoon in uw huis blijven wonen tot dat u iets nieuws heeft gevonden. Ook kunnen wij de woning heel snel afnemen mocht u iets anders gevonden hebben en wilt u eerst de zekerheid hebben dat uw eigen huis heeft verkocht. Ook kan dit één vereiste zijn van de bank, dat ze willen dat u eerst uw eigen huis heeft verkocht voordat zij u een nieuwe hypotheek willen verstrekken.

 

Voordelen van uw huis verkopen aan de makelaar

Hoe gaat de verkoop van uw woning aan een makelaar?

1. Eerst komen wij bij u langs voor een woningopname. Tijdens de woningopname stellen wij een waardebepaling op. Vervolgens ontvangt u gemiddeld binnen één werkdag schriftelijk een bod van ons.

2. U kunt dit bod weigeren of accepteren. Alles is geheel vrijblijvend en wij brengen nergens kosten voor in rekening. Bij acceptatie van het bod worden de voorwaarden besproken en vastgelegd.

3. U ontvangt van ons een koopcontract en kunt u op uw gemak doorlezen. Bent u akkoord dan kan er een overdrachtsdatum bij de notaris worden vastgelegd.

4. De datum van overdracht. U neemt de sleutels van de woning mee naar de notaris en de verkoop wordt beklonken. Vervolgens ontvang u de gelden van de notaris op uw rekening.

Stappenplan verkoop van uw huis

Stap 1

Meld uw woning binnen 1 minuut aan!

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Relevante pagina's Sons Real Estate

Lees hier meer over ons als vastgoedmakelaar of het zelf verkopen van uw huis.

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!