Huis verkopen Heerlen

Uw huis in Heerlen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis in Heerlen snel en goed verkopen doet u met Sons Real Estate, de woningopkoper van de gehele regio en provincie Limburg. Ook huizen in Kerkrade, Maastricht of Valkenburg kunt u aanmelden voor een vrijblijvend bod. Ons bod verplicht u tot niets en doordat wij zeer ervaren zijn in het goed en snel verkopen van alle soorten huizen, kunt u altijd rekenen op een marktconform bod.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Heerlen

Overweegt u uw huis te verkopen in Heerlen, of misschien in nabijgelegen steden zoals Kerkrade, Landgraaf, Voerendaal of andere omliggende gebieden? Sons Real Estate biedt de oplossing voor een snel en efficiënt verkoopproces. Wij zijn vastgoedkopers die uw huis direct kunnen kopen tegen een eerlijke marktconforme prijs. Bovendien bieden wij flexibele verkoopvoorwaarden en verzorgen wij het gehele verkooptraject tot aan de overdracht.

Uw huis verkopen in Heerlen aan een vastgoedkoper

Als u snel uw huis in Heerlen of de omliggende gebieden wilt verkopen, biedt een directe verkoop aan Sons Real Estate uitkomst. Onze aanvraagprocedure is vrijblijvend en verplicht u tot niets. Wij hebben interesse in huizen van alle soorten en maten, ongeacht hun huidige staat. Dankzij onze lokale marktkennis kunnen wij snel een bod uitbrengen, zodat u direct inzicht heeft in wat u kunt verwachten van de verkoop. Bovendien beschikken wij over een eigen bouwafdeling, waardoor de staat van uw woning minder van belang is. Na de verkoop kunnen wij indien nodig zorgen voor renovaties, verbouwingen of opknapbeurten. Naast een aantrekkelijk bod kunt u ook rekenen op flexibele verkoopvoorwaarden, zodat u uw huis zonder zorgen kunt verkopen in Heerlen en omstreken.

Waardebepaling van uw huis in Heerlen

Om de waarde van uw huis in Heerlen te bepalen, nemen onze ervaren taxateurs verschillende factoren in overweging. Uiteraard speelt de huidige staat en afwerking van uw woning een rol, maar wij kijken ook naar recent verkochte vergelijkbare woningen in uw buurt of regio. Wij stellen graag een afspraak voor een inspectie ter plaatse in, zodat wij uw woning grondig kunnen beoordelen. Vervolgens bieden wij u een bod zonder financieringsvoorbehoud en is een bouwtechnische keuring niet vereist. Wat voor type huis u ook wilt verkopen in Heerlen, u bent bij ons verzekerd van een moeiteloze verkoopervaring.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!