Studentenhuis verkopen Zwolle? Studentenwoning te koop zetten
Studentenhuis verkopen zwolle

Studentenwoning verkopen in Zwolle?

Uw partner voor de verkoop van uw studentenwoning

2

Groot kopersnetwerk

Meld uw studentenpand aan en ontvang biedingen uit ons netwerk

beste huis bod

Altijd het beste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

3

Gratis waardebepaling

Ontvang een gratis waardebepaling voor uw verhuurde studentenhuis

Uw studentenwoning verkopen in Zwolle, snel via Sons Real Estate

Heeft u een studentenpand in Zwolle en overweegt u om deze te verkopen? Het is belangrijk om de juiste partij uit te kiezen om u te helpen bij de verkoop van uw studentenpand in Zwolle. Sons Real Estate is de makelaar die geen makelaarskosten rekent en al jaren ervaring heeft in het vastgoed om uw studentenpand te verkopen.Sons Real Estate is voor al uw verkopen middels het vastgoed uw aanspreekpunt of dit om verhuurde studentenpanden gaat of onverhuurde studentenpanden. Door ons gespecialiseerde verkoopteam kunnen wij snel en efficiënt schakelen tussen koper en verkoper. Wij beschikken over een groot beleggersnetwerk van zakelijke en particuliere beleggers waardoor het altijd gemakkelijk en snel lukt om een koper te vinden die uw studentenpand wilt overkopen. Uw studentenpand in Zwolle of omstreken wordt aangeboden aan de beleggers middels stille verkoop. Stille verkoop houdt in dat uw kamerverhuurpand niet overal te koop komt te staan. Zoals hierboven staat vermeldt zijn wij in alle situaties aanspreekbaar bij het verkopen van uw studentenwoning in Zwolle of omstreken. Wilt u uw pand verkopen, maar hier zitten nog huurders in uw kamerverhuurpand? Geen enkele situatie is onbekend voor ons. 


Wat is de waarde van mijn studentenpand in Zwolle?

Zodra u ervoor kiest om uw studentenhuis in Zwolle te verkopen met ons als bemiddelaar is het van belang dat er een waard berekening gedaan wordt. Zo weet u wat uw studentenwoning in Zwolle waard is. Via onze website kunt u een bod aanvragen en hier zullen wij een waarde aan toekennen. De waarde wordt berekend op basis van een aantal criteria, waaronder: locatie van uw studentenwoning, onderhoud van uw studentenpand en tot slot het rendement wat momenteel door de huidige huurders wordt gerealiseerd. Hoe hoger de huur, hoe hoger de waarde van uw studentenpand gaat zijn. Hoe lager de huur, hoe lager de waarde van uw studentenpand. Als u onverhuurd uw studentenpand wilt verkopen zal de waarde ook hoger zijn, dit omdat er een nieuw rendement gerealiseerd kan worden. Tot slot, een betere locatie en een onderhouden studentenpand in Zwolle zorgt ook voor een hogere waarde. 

 

Studentenhuis verkopen

Voor de verkoop van alle soorten studentenwoningen kunt u bij Sons Real Estate terecht. Dankzij ons omvangrijke netwerk aan investeerders ontvangt u een goed bod op uw studentenwoning, zonder daarvoor op Funda te hoeven adverteren. Sons Real Estate bemiddeld gratis voor u, omdat de courtagekosten bij de koper worden neergelegd. Pas als u volledig achter het vrijblijvende bod staat en alle voorwaarden van de verkoop, zit u er aan vast. Onze werkwijze is volledig transparant en wij helpen ook bij de juridische aspecten omtrent de verkoop van uw studentenhuis. 

Waarom onze partners voor ons kiezen

 • Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
 • Zeer groot netwerk aan beleggers, investeringsfondsen en andere            potentiële kopers
 • Geen kosten opstart en courtagekosten
 • Volledig ontzorgd tijdens de verkoop
 • Snel een goed bod op uw studentenhuis
 • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis
 • Veilig, discreet en snel

Studentenhuis Zwolle verkopen

Sons Real Estate zorgt door het snel schakelen voor een aantal voordelen bij de verkoop

 • Grootste kopersnetwerk van studentenpanden
 • Geen makelaarskosten, u bespaart al snel duizenden euro’s
 • Stille verkoop, dus uw pand komt niet op de openbare markt 
 • Snel en efficiënt verkocht
 • Geen financieringsvoorbehouden bij koper
 • Onze klanten beoordelen ons met een 8,9!
 • 20+ Jaar ervaring en vastgoed kennis in huis
 • Het gehele verkooptraject ontzorgt, veilig en discreet
 • Professionele, sociale en meedenkende verkoopmedewerkersStudentenhuis Zwolle verkopen


Hoe zorgt Sons Real Estate ervoor dat uw studentenpand wordt verkocht?

Stap 1: Wij komen langs voor een vrijblijvende waardebepaling en stellen in overleg met u een verkoopprijs samen. Wanneer wij van u de opdracht krijgen om het studentenpand in Zwolle zullen we verder gaan met de volgende stap. 

Stap 2: Wij verzamelen alle benodigde informatie, maken foto’s en stellen een plattegrond op als u deze niet aan ons kan verstrekken. Wanneer u uw studentenpand wilt verkopen dan is er een vergunning zoals een omzettingsvergunning of onttrekkingsvergunning aanwezig. Heeft u uw studentenhuis al aangekocht voordat er vergunningen nodig waren dan dienen wij dit ook aan te kunnen tonen aan verkoper. 

Stap 3: We gaan het pand aanbieden aan potentiële kopers en plannen vervolgens een bezichtiging in. Doordat wij het pand gericht aanbieden komen wij alleen met kopers waarvan wij vrijwel zeker weten dat zij een bod zullen uitbrengen. Zo kan uw pand al binnen één week verkocht zijn en bent u verzekerd van een snelle verkoop.

Stap 4: Nadat er een bod is uitgebracht kunt u uit de volgende opties kiezen. U kunt het bod afwijzen, accepteren of in onderhandeling treden. Wanneer u in onderhandeling treedt kunt u een tegenvoorstel doen en leggen wij deze neer bij de potentiële koper. Vind u het bod goed en wilt u het accepteren dan kan direct het koopcontract worden opgesteld en heeft u uw studentenpand verkocht. Wij willen u van harte feliciteren met uw verkoop. 

Stap 5: Het voorlopig koopcontract wordt opgesteld waarbij de besproken voorwaarden in worden opgenomen. Zoals de datum van passeren, de verkoopprijs en overige voorwaarden die u wenst zullen in het koopcontract worden verwerkt. Na het tekenen van het koopcontract door zowel koper als verkoper gaat het koopcontract naar de notaris, zodra dit is gedaan is het bijna zover voor de overdracht. 

Stap 6: De overdracht bij de notaris. Op deze dag is de daadwerkelijke verkoop en dient u de sleutels van het pand mee te nemen naar de notaris. Op deze dag zal er nog een eindinspectie bij de woning plaatsvinden en worden de meterstanden genoteerd. Na het tekenen van de leveringsakte zal u afscheid moeten doen van uw studentenpand, maar niet getreurd. De gelden ontvangt u van de notaris via uw rekening. 

Studentenhuis Zwolle verkopen

Wat is mijn studentenpand in Zwolle waard?

De waarde bepalen van uw studentenpand is niet met een simpele rekensom gemaakt. Hoeveel is mijn studentenhuis in Zwolle waard? Om een waardebepaling te kunnen maken voor uw studentenpand worden er meerdere factoren meegenomen. Dit is namelijk afhankelijk van de staat van onderhoud van het pand, de locatie waar het pand zich bevindt en het rendement wat er met de huurders behaald wordt uit de huidige huurinkomsten. Over het algemeen is de stelregel; Hoe hoger het rendement, hoe hoger de huur. Is echter de huur heel hoog en is de staat van onderhoud achterstallig en gedateerd dan dient hier rekening mee te worden gehouden bij het opstellen van de verkoopprijs van uw studentenhuis.


Studentenwoning te koop

Heeft u een studentenwoning te koop? Dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u namelijk begeleiden bij het vinden van een geschikte koper voor uw beleggingspand. Al biedt u uw studentenpand namelijk te koop aan dan kan het zo zijn dat de woning al binnen één dag verkocht is. Er is namelijk een enorme vraag naar studentenpanden, maar het aanbod is echter zeer laag.Zo bieden wij uw studentenhuis te koop via een ”stille verkoop”

Wij benaderen dan alleen partijen waarvan wij op voorhand weten dat zij zeer geïnteresseerd zullen zijn in uw studentenpand. Zo wordt uw pand dus niet op de openbare markt aangeboden en komt u alleen in contact met serieuze partijen die uw studentenhuis willen kopen zonder enige voorbehouden. Een bod is dan ook altijd zonder voorbehoud van financiering. Zo bent u er dus van verzekerd dat u met een serieuze partij in zee gaat.  Het kan dus zo zijn dat u uw pand aanbiedt en u al binnen twee weken bij de notaris zit om de verkoop rond te maken.

Meer informatie ontvangen

Wilt u graag meer informatie of een adviesgesprek voor het kopen van een studentenwoning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@sonsrealestate.nl of via het telefoonnummer 070 737 0462. Wij kunnen dan aan de hand van uw wensen en middelen kijken wat de mogelijkheden voor u zijn bij de aankoop van een studentenwoning.


Studentenhuis Zwolle verkopen

arrow_drop_up arrow_drop_down