Studentenhuis verkopen Eindhoven? Studentenwoning te koop zetten
Studentenhuis Eindhoven verkopen

Studentenpand verkopen in Eindhoven?

Uw partner voor de verkoop van uw studentenwoning

2

Groot kopersnetwerk

Meld uw studentenpand aan en ontvang biedingen uit ons netwerk

beste huis bod

Altijd het beste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

3

Gratis waardebepaling

Ontvang een gratis waardebepaling voor uw verhuurde studentenhuis

In Eindhoven uw studentenpand verkopen? 

Bent u op zoek naar een makelaar die u kan bemiddelen bij de verkoop van uw studentenwoning in Eindhoven? Sons Real Estate is gespecialiseerd in het bemiddelen bij het verkopen van uw vastgoed waaronder ook studentenpanden in Eindhoven en omliggende steden.Wij van Sons Real Estate brengen geen extra kosten zoals makelaarskosten in rekening. Doordat wij over een groot netwerk van beleggers beschikken kunnen wij binnen no-time een passende koper vinden voor uw studentenhuis in Eindhoven. Doordat wij snel en gericht te werk gaan als makelaar zorgen wij voor een snelle verkoop van uw studentenwoning tegen de beste prijs en voorwaarden.


Wat is mijn studentenhuis in Eindhoven waard?

Wij beschikken over een team dat al jaren ervaring heeft in het vastgoed, wij kunnen u daarom volledig sturen bij de verkoop van uw studentenhuis in Eindhoven. Bij Sons Real Estate kunt u een vrijblijvende en gratis waardebepaling aanvragen. U zult zich namelijk afvragen wat uw studentenpand in Eindhoven waard is. Wij van Sons Real Estate zorgen voor een waardebepaling met een daaropvolgende bezichtiging, zodra de bezichtiging is geweest zullen wij een bod opstellen. Het bod is afhankelijk van een aantal factoren waaronder: de locatie, de staat van het onderhoud van uw kamerverhuurpand in Eindhoven, de grootte van uw studentenpand en tot slot het rendement wat momenteel behaald wordt bij de huidige situatie van de huurders. U zult namelijk uw studentenpand verhuurd hebben aan studenten die een bepaald bedrag betalen per maand en hieruit behaald u een rendement. Hoe hoger het rendement hoe meer waarde uw studentenpand zal opleveren. Kiest u ervoor om uw studentenpand leeg te verkopen dan is uw studentenpand automatisch al meer waard doordat het opnieuw kan worden verhuurd tegen een nieuw gekozen rendement percentage.


Sons Real Estate

Sons Real Estate beschikt over een groot beleggersnetwerk van zowel zakelijke als particuliere beleggers, door dit grote netwerk kunnen wij snel en efficiënt schakelen tussen koper en verkoper. Met ons kennis in het vastgoed zullen wij u begeleiden gedurende het proces en nemen wij voor een gedeelte uw zorgen uit handen omdat u niet meer zelf het een en ander hoeft te gaan regelen. Zekerheid is een van de belangrijkste zaken bij ons als bedrijf, wij van Sons Real Estate zorgen namelijk voor zekerheid en dit willen we graag aan u verkopen. Zekerheid dat uw kamerverhuurpand verkocht gaat worden door ons grote beleggersnetwerk.

Waarom onze partners voor ons kiezen

 • Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
 • Zeer groot netwerk aan beleggers, investeringsfondsen en andere            potentiële kopers
 • Geen kosten opstart en courtagekosten
 • Volledig ontzorgd tijdens de verkoop
 • Snel een goed bod op uw studentenhuis
 • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis
 • Veilig, discreet en snel

Studentenhuis Eindhoven verkopen

Voordelen van Sons Real Estate

 • Grootste kopersnetwerk van studentenhuizen in Eindhoven en                  omliggende steden
 • Geen makelaarskosten, u bespaart dus meteen duizenden euro’s
 • Stille verkoop, uw pand wordt off market aangeboden
 • Geen financieringsvoorbehoud bij koper, dus direct zekerheid
 • Meer dan 20 jaar ervaring en vastgoedkennis in huis
 • Het gehele verkooptraject ontzorgt, veilig, snel en discreet.
 • Zekerheid bij de verkoop


Studentenhuis verkopen

Voor de verkoop van alle soorten studentenwoningen kunt u bij Sons Real Estate terecht. Dankzij ons omvangrijke netwerk aan investeerders ontvangt u een goed bod op uw studentenwoning, zonder daarvoor op Funda te hoeven adverteren. Sons Real Estate bemiddeld gratis voor u, omdat de courtagekosten bij de koper worden neergelegd. Pas als u volledig achter het vrijblijvende bod staat en alle voorwaarden van de verkoop, zit u er aan vast. Onze werkwijze is volledig transparant en wij helpen ook bij de juridische aspecten omtrent de verkoop van uw studentenhuis. Stappenplan werkwijze Sons: 

Stap 1:  Zodra u ons formulier invult op de website zullen wij na overleg met u langskomen voor een vrijblijvende waardebepaling van uw studentenwoning. Zodra deze bezichtiging is voltooid kunt u ervoor kiezen om de opdracht aan ons te verstrekken om uw studentenpand in Eindhoven te verkopen.

Stap 2: Wanneer u aan ons de opdracht verstrekt heeft zullen wij aan de slag gaan met informatie verzamelen. Informatie omtrent foto’s van de woningen, vergunningen, plattegronden opstellen en dergelijke. Foto’s en plattegrond opstellen doen we zelf, voor de vergunningen geldt: bent u in het bezig van een vergunning zoals een omzettingsvergunning of onttrekkingsvergunning dan dienen deze aanwezig te zijn. Beschikt u niet over een vergunning omdat u een studentenhuis had gekocht toen dit nog geen vereiste was, dan dienen wij dit aan te tonen bij de koper

Stap 3: Zodra we alle informatie hebben kunnen we voor u een passende belegger aansturen. Wij zullen uw studentenwoning in Eindhoven bij een aantal serieuze beleggers neerleggen waarvan wij zeker weten dat zij geïnteresseerd zijn in uw studentenhuis. Zij zullen gegarandeerd een bod uitbrengen tijdens de bezichtiging.


 

Stap 4: Nadat er een bod is uitgebracht kunt u uit de volgende opties kiezen, accepteren, afwijzen, accepteren of in onderhandeling treden met de potentiële koper. Zodra u al uw wensen heeft blootgelegd of u bent al tevreden over de stand van zaken en er komt een overeenkomst dan is het tijd voor de laatste stappen. Gefeliciteerd! Het is nu tijd om alles af te ronden en het voorlopig koopcontract op te stellen inclusief handtekeningen.

Stap 5: Het voorlopig koopcontract wordt opgesteld met de passeerdatum, de waarborgsom en de verkoopprijs waarin dit alles wordt opgenomen. Na het tekenen van het koopcontract door zowel koper als verkoper gaat het koopcontract naar de notaris.

Stap 6: De overdracht zal plaatsvinden bij de notaris en op de overeengekomen dag is de daadwerkelijke verkoop. De sleutels dienen overgedragen te worden voor een eindinspectie en om de meterstanden te noteren. Na het tekenen van de leveringsakte ontvangt u de gelden via de notaris op uw rekening.


Studentenhuis Eindhoven verkopen

Wat is mijn studentenpand in Eindhoven waard?

De waarde bepalen van uw studentenpand is niet met een simpele rekensom gemaakt. Hoeveel is mijn studentenhuis in Eindhoven waard? Om een waardebepaling te kunnen maken voor uw studentenpand worden er meerdere factoren meegenomen. Dit is namelijk afhankelijk van de staat van onderhoud van het pand, de locatie waar het pand zich bevindt en het rendement wat er met de huurders behaald wordt uit de huidige huurinkomsten. Over het algemeen is de stelregel; Hoe hoger het rendement, hoe hoger de huur. Is echter de huur heel hoog en is de staat van onderhoud achterstallig en gedateerd dan dient hier rekening mee te worden gehouden bij het opstellen van de verkoopprijs van uw studentenhuis.


Studentenwoning te koop

Heeft u een studentenwoning te koop? Dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u namelijk begeleiden bij het vinden van een geschikte koper voor uw beleggingspand. Al biedt u uw studentenpand namelijk te koop aan dan kan het zo zijn dat de woning al binnen één dag verkocht is. Er is namelijk een enorme vraag naar studentenpanden, maar het aanbod is echter zeer laag.Zo bieden wij uw studentenhuis te koop via een ”stille verkoop”

Wij benaderen dan alleen partijen waarvan wij op voorhand weten dat zij zeer geïnteresseerd zullen zijn in uw studentenpand. Zo wordt uw pand dus niet op de openbare markt aangeboden en komt u alleen in contact met serieuze partijen die uw studentenhuis willen kopen zonder enige voorbehouden. Een bod is dan ook altijd zonder voorbehoud van financiering. Zo bent u er dus van verzekerd dat u met een serieuze partij in zee gaat.  Het kan dus zo zijn dat u uw pand aanbiedt en u al binnen twee weken bij de notaris zit om de verkoop rond te maken.

Meer informatie ontvangen

Wilt u graag meer informatie of een adviesgesprek voor het kopen van een studentenwoning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@sonsrealestate.nl of via het telefoonnummer 070 737 0462. Wij kunnen dan aan de hand van uw wensen en middelen kijken wat de mogelijkheden voor u zijn bij de aankoop van een studentenwoning.Studentenhuis Eindhoven verkopen

arrow_drop_up arrow_drop_down