Studentenhuis verkopen Amerfsoort? Studentenwoning te koop zetten
Huis verkopen amersfoort

Studentenhuis verkopen in Amersfoort?

Uw partner voor de verkoop van uw studentenwoning

2

Groot kopersnetwerk

Meld uw studentenpand aan en ontvang biedingen uit ons netwerk

beste huis bod

Altijd het beste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

4

Gratis waardebepaling

Ontvang een gratis waardebepaling voor uw verhuurde studentenhuis d

Studentenhuis te koop in Amersfoort, verkocht binnen één week

Uw studentenpand in Amersfoort binnen één week verkopen? Dan bent u bij Sons Real Estate op het goede adres, wij als makelaar zorgen voor een snelle afhandeling bij de verkoop van uw studentenwoning in Amersfoort.Door ons grote netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers kunnen wij altijd gericht een passende koper vinden voor uw pand. We zorgen voor een stille verkoop van uw studentenpand met of zonder huurders erin, elke optie is mogelijk en bespreekbaar bij ons. Door ons grote aanbod van kennis zijn wij de specialist die u graag begeleiden gedurende dit proces en zorgen voor een snelle verkoop van uw studentenwoning in Amersfoort. Wij van Sons Real Estate zijn de partij bij de verkoop van uw studentenpand. Wilt u uw studentenpand in Amersfoort te koop zetten dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u namelijk begeleiden bij het vinden van een geschikte koper voor uw beleggingspand. Al biedt u uw studentenpand namelijk te koop aan zowel particuliere als zakelijke beleggers. Wij beschikken over een groot netwerk hierin waardoor wij gericht een match voor u kunnen vinden bij de verkoop van uw studentenhuis in Amersfoort en omliggende steden. Er is namelijk een enorme vraag naar studentenpanden, maar het aanbod is echter zeer laag.

 

Wat is uw studentenpand in Amersfoort waard?

Uw studentenpand is iets waar geworden maar hoeveel precies is altijd afhankelijk van een aantal factoren. De locatie, staat van onderhoud en rendement zijn belangrijk als u de waarde wilt bepalen van uw studentenwoning in Amersfoort. Hoe hoger de huurprijzen hoe hoger de marktwaarde van uw verhuurde pand. Verkoopt u het pand leeg zal de waarde ook hoger liggen, dit doordat de nieuwe eigenaar er nieuwe huurders in kan zetten met nieuwe prijzen. Hierbij zal het rendement hoger liggen dan als er huurders in zitten die weinig aan huur betalen. Daarnaast wordt er gekeken naar de staat van onderhoud, is het pand minder goed onderhouden dan zal de waarde lager uitvallen ten opzichten van een pand waarbij er continu renovaties hebben plaatsgevonden. De locatie speelt ook een rol bij de waarde van uw studentenhuis in Amersfoort. Hoe beter gelegen voor de studenten hoe aantrekkelijker waardoor de waarde stijgt. 

 

Met of zonder studenten verkopen is geen probleem, wij zoeken in ons netwerk een passende koper voor uw studentenhuis in Amersfoort. Bij de verkoop van uw kamerverhuurpand komen een aantal voordelen kijken zodra u ervoor kiest om via Sons Real Estate te verkopen. Zie hieronder de voordelen opgesomd op een rijtje. 

Waarom onze partners voor ons kiezen

 • Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
 • Zeer groot netwerk aan beleggers, investeringsfondsen en andere            potentiële kopers
 • Geen kosten opstart en courtagekosten
 • Volledig ontzorgd tijdens de verkoop
 • Snel een goed bod op uw studentenhuis
 • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis
 • Veilig, discreet en snel

Studentenhuis Amersfoort verkopen

Voordelen verkoop studentenpanden Sons

 • Grootste kopersnetwerk van studentenpanden
 • Geen makelaarskosten, u bespaart al snel duizenden euro’s
 • Geen financieringsvoorbehouden bij koper
 • Onze klanten beoordelen ons met een 8,9!
 • 20+ Jaar ervaring en vastgoed kennis in huis

Wij rekenen geen kosten, wij rekenen alles door bij de koper waardoor u niet voor makelaarskosten of courtagekosten hoeft op te draaien, zo kunt u uw studentenhuis verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden. 


Studentenhuis verkopen

Voor de verkoop van alle soorten studentenwoningen kunt u bij Sons Real Estate terecht. Dankzij ons omvangrijke netwerk aan investeerders ontvangt u een goed bod op uw studentenwoning, zonder daarvoor op Funda te hoeven adverteren. Sons Real Estate bemiddeld gratis voor u, omdat de courtagekosten bij de koper worden neergelegd. Pas als u volledig achter het vrijblijvende bod staat en alle voorwaarden van de verkoop, zit u er aan vast. Onze werkwijze is volledig transparant en wij helpen ook bij de juridische aspecten omtrent de verkoop van uw studentenhuis. 
Hieronder vindt u het stappenplan voor de verkoop van uw studentenpand in Amersfoort. 

Stap 1: Een van onze verkoopmedewerkers komt langs voor een gratis waardebepaling. Hier wordt naar de staat van de woning gekeken en daarna wordt er een bod uitgereikt. Zodra u ons de opdracht geeft om uw studentenpand in Amersfoort te verkopen zullen wij aan de slag gaan. 

Stap 2: Belangrijk voor ons is dat wij alle informatie en foto’s moeten verzamelen om een passende koper voor u te vinden. We zullen ook een plattegrond opstellen. Daarnaast hebben we de vergunningen nodig die u heeft verkregen toen u de aankoop van uw pand verrichte. Denk hierbij aan een omzettingsvergunning of een ontrekkingsvergunning. Mocht u deze niet hebben dan kan het zijn dat u, uw pand heeft aangekocht voordat dit nodig was. 

Stap 3: We gaan het pand aanbieden aan potentiële kopers en plannen vervolgens een bezichtiging in. Doordat wij het pand gericht aanbieden komen wij alleen met kopers waarvan wij vrijwel zeker weten dat zij een bod zullen uitbrengen, doordat dit in een rap tempo gaat, kan uw pand al binnen één week verkocht zijn.


Stap 4: De potentiële koper die geïnteresseerd is zal een bod doen op uw studentenwoning. U kunt het bod afwijzen, accepteren of in onderhandeling treden. Wanneer u in onderhandeling treed kunt u een tegenvoorstel doen en leggen wij deze neer bij de potentiële koper. Vind u het bod goed en wilt u het accepteren dan kan direct het koopcontract worden opgesteld en heeft u uw studentenpand verkocht. Het is nu tijd om alles af te ronden en het voorlopig koopcontract op te stellen. Alvast gefeliciteerd!

Stap 5: Het voorlopig koopcontract wordt opgesteld zoals u dat wenst, alle voorwaarden komen hierin te pas. Zoals de datum van passeren, de verkoopprijs en overige voorwaarden die u wenst zullen in het koopcontract worden verwerkt. Na het tekenen van het koopcontract door zowel koper als verkoper gaat het koopcontract naar de notaris.

Stap 6: Tot slot komen we bij stap 6 wat tevens de laatste stap is. Dit is de overdracht bij de notaris waarbij u de sleutels gaat overhandigen aan de koper. Er zal nog een eindcontrole plaatsvinden en de meterstanden zullen genoteerd worden. Dan tekent u de leveringsactie en is deal afgerond. De gelden zal u op uw rekening ontvangen van de notaris. 

Studentenhuis Amersfoort verkopen

Wat is mijn studentenpand in Amersfoort waard?

De waarde bepalen van uw studentenpand is niet met een simpele rekensom gemaakt. Hoeveel is mijn studentenhuis in Almelo waard? Om een waardebepaling te kunnen maken voor uw studentenpand worden er meerdere factoren meegenomen. Dit is namelijk afhankelijk van de staat van onderhoud van het pand, de locatie waar het pand zich bevindt en het rendement wat er met de huurders behaald wordt uit de huidige huurinkomsten. Over het algemeen is de stelregel; Hoe hoger het rendement, hoe hoger de huur. Is echter de huur heel hoog en is de staat van onderhoud achterstallig en gedateerd dan dient hier rekening mee te worden gehouden bij het opstellen van de verkoopprijs van uw studentenhuis.

Studentenwoning te koop

Heeft u een studentenwoning te koop? Dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u namelijk begeleiden bij het vinden van een geschikte koper voor uw beleggingspand. Al biedt u uw studentenpand namelijk te koop aan dan kan het zo zijn dat de woning al binnen één dag verkocht is. Er is namelijk een enorme vraag naar studentenpanden, maar het aanbod is echter zeer laag.Zo bieden wij uw studentenhuis te koop via een ”stille verkoop”

Wij benaderen dan alleen partijen waarvan wij op voorhand weten dat zij zeer geïnteresseerd zullen zijn in uw studentenpand. Zo wordt uw pand dus niet op de openbare markt aangeboden en komt u alleen in contact met serieuze partijen die uw studentenhuis willen kopen zonder enige voorbehouden. Een bod is dan ook altijd zonder voorbehoud van financiering. Zo bent u er dus van verzekerd dat u met een serieuze partij in zee gaat.  Het kan dus zo zijn dat u uw pand aanbiedt en u al binnen twee weken bij de notaris zit om de verkoop rond te maken.

Meer informatie ontvangen

Wilt u graag meer informatie of een adviesgesprek voor het kopen van een studentenwoning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@sonsrealestate.nl of via het telefoonnummer 070 737 0462. Wij kunnen dan aan de hand van uw wensen en middelen kijken wat de mogelijkheden voor u zijn bij de aankoop van een studentenwoning.

Studentenhuis Amersfoort verkopen

arrow_drop_up arrow_drop_down