Studentenhuis verkopen Utrecht? Studentenwoning te koop zetten
Koophuis verkopen en huren

Studentenwoning verkopen in Utrecht?

Uw partner voor de verkoop van uw studentenwoning

2

Groot kopersnetwerk

Meld uw studentenpand aan en ontvang biedingen uit ons netwerk

beste huis bod

Altijd het beste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

3

Gratis waardebepaling

Ontvang een gratis waardebepaling voor uw verhuurde studentenhuis

 Studentenpand in Utrecht verkopen, snel voor elkaar via Sons

Wilt u uw studentenpand in Utrecht verkopen? Dit kan via Sons Real Estate. Utrecht beschikt over een aantal universiteiten waardoor het aantrekkelijk is om als belegger een studentenpand hier te vestigen. Sons Real Estate is de makelaar die al jarenlang ervaring heeft in het vastgoed waardoor wij snel en efficiënt uw studentenwoning in Utrecht kunnen verkopen. Wij hebben door de jaren heen een groot netwerk aan beleggers opgebouwd met wie wij samenwerken. Hierdoor kunnen wij uw studentenpand in Utrecht snel verkopen. Sons Real Estate rekent geen makelaarskosten waardoor wij uw studentenpand tegen de beste voorwaarde kunnen verkopen. 


 

Waarde bepaling studentenpand in Utrecht

Zodra u uw studentenpand wilt verkopen in Utrecht is het van belang om te weten wat uw pand waard is. Via Sons Real Estate kunt u een waardebepaling krijgen voor uw studentenpand in Utrecht. 

Wij berekenen hierbij de waarde van uw studentenwoning in Utrecht en u krijgt van ons een bod toegekend. De waarde is afhankelijk van de locatie, het onderhoud van uw studentenpand en het rendement wat huidig behaald wordt. Door deze factoren af te wegen en te observeren zal er een waarde worden toegekend aan uw studentenpand in Groningen. Zodra de waarde is vastgesteld kan de stille verkoop beginnen van uw kamerverhuurpand en zullen wij uw pand zo snel mogelijk verkopen als dit uw wens is.

 

Wij van Sons Real Estate beschikken over een groot netwerk van beleggers, hierdoor kunnen wij uw studentenpand gericht aanbieden. Door de grote vraag naar studentenpanden in Utrecht bieden vrijwel al onze beleggers zonder voorbehoud van financiering. Hierbij bent u verzekerd van een vlotte verkoop bij Sons Real Estate. Sons Real Estate heeft daarnaast nog een aantal andere voordelen waarom wij de bemiddelaar zijn die u kan helpen bij de verkoop van uw studentenpand. 

 

Studentenhuis verkopen

Voor de verkoop van alle soorten studentenwoningen kunt u bij Sons Real Estate terecht. Dankzij ons omvangrijke netwerk aan investeerders ontvangt u een goed bod op uw studentenwoning, zonder daarvoor op Funda te hoeven adverteren. Sons Real Estate bemiddeld gratis voor u, omdat de courtagekosten bij de koper worden neergelegd. Pas als u volledig achter het vrijblijvende bod staat en alle voorwaarden van de verkoop, zit u er aan vast. Onze werkwijze is volledig transparant en wij helpen ook bij de juridische aspecten omtrent de verkoop van uw studentenhuis. 

Waarom onze partners voor ons kiezen

 • Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
 • Zeer groot netwerk aan beleggers, investeringsfondsen en andere            potentiële kopers
 • Geen kosten opstart en courtagekosten
 • Volledig ontzorgd tijdens de verkoop
 • Snel een goed bod op uw studentenhuis
 • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis
 • Veilig, discreet en snel

Studentenhuis Utrecht verkopen

 • Grootste kopers netwerk van studentenpanden in Utrecht en                   omgeving
 • Geen makelaarskosten, u bespaart dus meteen duizenden euro’s
 • Stille verkoop, uw pand wordt off market aangeboden
 • Geen financieringsvoorbehoud bij koper, dus direct zekerheid
 • Snelle en efficiënte verkoop
 • Wij denken met u mee bij de verkoop van uw studentenpand.Studentenhuis Utrecht verkopen


Stappenplan Sons Real Estate

 

Stap 1: Zodra u in aanraking komt met ons bedrijf en u vraagt een waardebepaling op. Zullen wij een afspraak met u maken om uw pand te bezichtigen. Na het bezichtigen kunnen we een verkoopprijs opstellen in overleg met u. Zodra u gebruik wilt maken van onze dienst zullen wij naar stap 2 gaan.

Stap 2: Om uw studentenpand te verkopen, verzamelen wij alle benodigde informatie. Omtrent vergunningen geldt het volgende: bent u in het bezig van een vergunning zoals een omzettingsvergunning of onttrekkingsvergunning dan dienen deze aanwezig te zijn. Beschikt u niet over een vergunning omdat u een studentenhuis had gekocht toen dit nog geen vereiste was, dan dienen wij dit aan te tonen bij de koper. Zodra dit in orde is zullen wij één of meerdere plattegronden opstellen en foto’s maken om het pand stil aan te bieden.

Stap 3: Zodra wij alle informatie kunnen verstrekken onder ons netwerk waarbij wij beleggers zoeken die aansluiten bij uw pand. Zodra dit in orde is zullen we een bezichtiging inplannen waarbij de beleggers een bod kunnen uitbrengen.

Stap 4: U kunt verschillende dingen doen met het bod dat de koper heeft uitgebracht namelijk: akkoord gaan, het bod afwijzen of in onderhandeling treden. Bij akkoord zullen we gelijk naar stap 3 treden. Kiet u voor de onderhandeling, dan wordt er gekeken of er een overeenkomst gemaakt kan worden tussen u en de koper, wij zijn overtuigd dat dit zeker het geval zal zijn.

Stap 5: Het koopcontract die voorlopig staat zal worden opgesteld met de besproken voorwaarden. Denk hierbij aan: de verkoopprijs, de datum van passeren en overige voorwaarden die u belangrijk vindt. Na het ondertekenen van het contract door zowel u als de koper, zorgen wij dat het koopcontract bij de notaris beland.

Stap 6: Zodra het koopcontract klaar is zullen we overgaan naar de overdracht bij de notaris. Hierbij zullen de laatste stappen worden afgerond omtrent de sleutels overdragen en een eindcontrole.

Stap 7: We tekenen de leveringsakte samen met u en u ontvangt de gelden via de notaris op uw rekening.  


Studentenhuis Utrecht verkopen

Wat is mijn studentenpand in Utrecht waard?

De waarde bepalen van uw studentenpand is niet met een simpele rekensom gemaakt. Hoeveel is mijn studentenhuis in Utrecht waard? Om een waardebepaling te kunnen maken voor uw studentenpand worden er meerdere factoren meegenomen. Dit is namelijk afhankelijk van de staat van onderhoud van het pand, de locatie waar het pand zich bevindt en het rendement wat er met de huurders behaald wordt uit de huidige huurinkomsten. Over het algemeen is de stelregel; Hoe hoger het rendement, hoe hoger de huur. Is echter de huur heel hoog en is de staat van onderhoud achterstallig en gedateerd dan dient hier rekening mee te worden gehouden bij het opstellen van de verkoopprijs van uw studentenhuis.


Studentenwoning te koop

Heeft u een studentenwoning te koop? Dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u namelijk begeleiden bij het vinden van een geschikte koper voor uw beleggingspand. Al biedt u uw studentenpand namelijk te koop aan dan kan het zo zijn dat de woning al binnen één dag verkocht is. Er is namelijk een enorme vraag naar studentenpanden, maar het aanbod is echter zeer laag.Zo bieden wij uw studentenhuis te koop via een ”stille verkoop”

Wij benaderen dan alleen partijen waarvan wij op voorhand weten dat zij zeer geïnteresseerd zullen zijn in uw studentenpand. Zo wordt uw pand dus niet op de openbare markt aangeboden en komt u alleen in contact met serieuze partijen die uw studentenhuis willen kopen zonder enige voorbehouden. Een bod is dan ook altijd zonder voorbehoud van financiering. Zo bent u er dus van verzekerd dat u met een serieuze partij in zee gaat.  Het kan dus zo zijn dat u uw pand aanbiedt en u al binnen twee weken bij de notaris zit om de verkoop rond te maken.

Meer informatie ontvangen

Wilt u graag meer informatie of een adviesgesprek voor het kopen van een studentenwoning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@sonsrealestate.nl of via het telefoonnummer 070 737 0462. Wij kunnen dan aan de hand van uw wensen en middelen kijken wat de mogelijkheden voor u zijn bij de aankoop van een studentenwoning.


Studentenhuis Utrecht verkopen

arrow_drop_up arrow_drop_down