Studentenhuis verkopen Leiden. Zet hem nu te koop
Studentenhuis Leiden verkopen

Studentenhuis te koop zetten in Leiden om snel te verkopen

Uw studentenwoning in Leiden verkopen middels stille verkoop?

4

Groot kopersnetwerk

Meld uw studentenpand aan en ontvang biedingen uit ons netwerk
2

Altijd het beste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

3

Gratis waardebepaling

Ontvang een gratis waardebepaling voor uw verhuurde studentenhuis

Uw studentenhuis verkopen Leiden?


Uw studentenhuis verkopen in Leiden kan via Sons Real Estate. Wij zijn een makelaar die u kunt begeleiden bij het te koop zetten van uw studentenpand in Leiden. Snel en efficiënt uw studentenwoning verkopen, daar zijn wij van Sons Real Estate het meest gespecialiseerd in als makelaar. Wij brengen geen makelaarskosten in rekening en zullen uw studentenwoning stil verkopen, dit houdt in dat het studentenhuis niet op de openbare markt terecht komt. Sons Real Estate beschikt over een groot beleggers netwerk waardoor wij snel kunnen schakelen bij de verkoop van uw woning. Zo kunnen wij u ervan verzekeren dat de verkoop van uw studentenpand in Leiden snel verkocht wordt.Zoals hierboven uitgelegd brengen wij geen kosten in rekening bij de verkoop van uw huis met studenten dit omdat wij het bij de koper berekenen. U kunt van ons een waardebepaling verkrijgen voor uw studentenhuis in Leiden tegen de beste prijs en voorwaarden die u wenst. U zorgt voor het aanbod, wij zorgen voor de potentiële kopers, doordat wij over een groot netwerk beschikken zal er altijd een passende koper bij zitten die aansluit op uw wensen en behoeften. Zodra u dit interessant lijkt zorgen wij voor de snelle verkoop en de efficiënte afhandeling. Uw kamerverhuurpand verkopen in Leiden via Sons levert u bovenstaande voordelen op maar een van de belangrijkste aspecten voor u is wat de waarde is van uw studenten kamerverhuurpand. 

Hoeveel is mijn studentenwoning in Leiden waard?

Om een waarde aan uw studentenpand in Leiden toe te kennen, wordt er naar meerdere factoren gekeken. De factoren zijn afhankelijk van: de locatie van het pand, het rendement dat wordt gehaald uit de huidige huuropbrengsten en de staat van onderhoud van uw studentenwoning. Heeft u nog inwonende studenten in uw studentenpand, geen zorgen! Wij zorgen namelijk dat de koop van uw kamerverhuur alsnog doorgezet kan worden, echter is het advies wel: wanneer de huuropbrengsten laag zijn zal uw studentenhuis minder waard zijn, de meeste waarde zit hem in uw studentenhuis zonder studenten verkopen. Heeft u al hoge opbrengsten vanuit de huur, dan zal uw studentenwoning al veel waard zijn. Nadat deze factoren in acht zijn genomen kan er een waardebepaling toegekend worden aan uw studentenwoning in Leiden.

Waarom onze partners voor ons kiezen

 • Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
 • Zeer groot netwerk aan beleggers, investeringsfondsen en andere           potentiële kopers
 • Geen kosten opstart en courtagekosten
 • Volledig ontzorgd tijdens de verkoop
 • Snel een goed bod op uw studentenpand
 • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis
 • Veilig, discreet en snel

Studentenhuis Leiden verkopen

De voordelen van het te koop zetten van uw studentenpand via Sons Real Estate

 • Geen makelaarskosten, u bespaart duizenden euro’s
 • Wij beschikken over het grootste kopers netwerk
 • Geen financiering voorbehouden bij kopen
 • De gehele verkoop wordt veilig, discreet en ont zorgt voor u
 • Wij denken met u mee en beschikken over veel kennis bij de                      verkoop van uw studentenpand

Studentenhuis Leiden verkopen


Hoe kan Sons Real Estate zo snel schakelen bij de verkoop van uw studentenhuis in Leiden?

Wij werken heel nauwkeurig en efficiënt, in onderstaande stappen wordt helder hoe wij uw pareltje van woning met studenten snel kunnen verkopen.


Stap 1: Wij zullen bij uw studentenpand in Leiden gaan bezichtigen en zullen een vrijblijvende waardebepaling doen. Zodra dit in de smaak valt stellen wij samen op basis van de eerder uitgelegde factoren een verkoopprijs samen. Op basis hiervan kunt u ons de opdracht geven om de studentenwoning in Leiden te verkopen. 

Stap 2: Om uw studentenpand te verkopen, verzamelen wij alle benodigde informatie. Omtrent vergunningen geldt het volgende: bent u in het bezig van een vergunning zoals een omzettingsvergunning of onttrekkingsvergunning dan dienen deze aanwezig te zijn. Beschikt u niet over een vergunning omdat u een studentenhuis had gekocht toen dit nog geen vereiste was, dan dienen wij dit aan te tonen bij de koper. Zodra dit in orde is zullen wij één of meerdere plattegronden opstellen en foto’s maken om het pand stil aan te bieden.

Stap 3: Na het verzamelen van alle informatie zullen wij het pand aanbieden aan ons grote netwerk van potentiële kopers. Zodra dit in orde is zal er een bezichtiging gepland worden met een aantal potentiële kopers die een bod zullen uitbrengen zodat uw studentenpand in Leiden snel verkocht wordt binnen één week.

Stap 4: U kunt verschillende dingen doen met het bod dat de koper heeft uitgebracht namelijk: akkoord gaan, het bod afwijzen of in onderhandeling treden. Bij akkoord zullen we gelijk naar stap 3 treden. Kiet u voor de onderhandeling, dan wordt er gekeken of er een overeenkomst gemaakt kan worden tussen u en de koper, wij zijn overtuigd dat dit zeker het geval zal zijn.

Stap 5: Het koopcontract die voorlopig staat zal worden opgesteld met de besproken voorwaarden. Denk hierbij aan: de verkoopprijs, de datum van passeren en overige voorwaarden die u belangrijk vindt. Na het ondertekenen van het contract door zowel u als de koper, zorgen wij dat het koopcontract bij de notaris beland.

Stap 6: Er wordt een datum vastgesteld van overdracht, deze datum stat vast als de daadwerkelijke verkoop en dienen alle benodigdheden zoals de sleutels meegenomen te worden nar de notaris. Er zal nog een eindinspectie van het studentenpand in Leiden worden verricht en de meterstanden zullen worden vastgelegd.

Stap 7: We tekenen de leveringsakte en u ontvangt de gelden via de notaris op uw rekening.  

Studentenhuis Leiden verkopen


Studentenhuis Leiden verkopen

Waarde van uw studentenpand in Leiden

De waarde bepalen van uw studentenpand is niet met een simpele rekensom gemaakt. Hoeveel is mijn studentenhuis in Leiden waard? Om een waardebepaling te kunnen maken voor uw studentenpand worden er meerdere factoren meegenomen. Dit is namelijk afhankelijk van de staat van onderhoud van het pand, de locatie waar het pand zich bevindt en het rendement wat er met de huurders behaald wordt uit de huidige huurinkomsten. Over het algemeen is de stelregel; Hoe hoger het rendement, hoe hoger de huur. Is echter de huur heel hoog en is de staat van onderhoud achterstallig en gedateerd dan dient hier rekening mee te worden gehouden bij het opstellen van de verkoopprijs van uw studentenhuis.

Huis verkopen zwolle

Meer informatie ontvangen

Wilt u graag meer informatie of een adviesgesprek voor het verkopen van een studentenwoning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@sonsrealestate.nl of via het telefoonnummer 070 737 0462. Wij kunnen dan aan de hand van uw wensen en middelen kijken wat de mogelijkheden voor u zijn bij de aankoop van een studentenwoning.arrow_drop_up arrow_drop_down