Studentenhuis verkopen Wageningen? Studentenwoning te koop zetten.
studentenhuis wageningen verkopen

Studentenhuis verkopen in Wageningen?

Uw partner voor de verkoop van uw studentenwoning

2

Groot kopersnetwerk

Meld uw studentenpand aan en ontvang biedingen uit ons netwerk

beste huis bod

Altijd het beste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

3

Gratis waardebepaling

Ontvang een gratis waardebepaling voor uw verhuurde studentenhuis

Studentenpand in Wageningen verkopen via Sons Real Estate

Wilt u uw studentenpand in Wageningen verkopen? Via Sons Real Estate kunt u uw studentenpand gemakkelijk verkopen. U vraagt via onze website een waardebepaling aan en wij zullen een bod doen op uw studentenpand. Wij zijn een makelaar die beschikken over jarenlange kennis in het vastgoed. Wij beschikken over een groot beleggersnetwerk waardoor we u van een snelle verkoop kunnen voorzien. Zonder extra makelaarskosten zorgen wij voor de beste prijs en voorwaarden voor een snelle verkoop van uw studentenpand in Wageningen via Sons en Real Estate.Waarde bepalen van uw studentenpand in Wageningen

Via Sons Real Estate kunt u een waardebepaling verkrijgen voor uw studentenwoning. De waardebepaling kunt u aanvragen via onze website, zodra u dit doet zullen wij een bod uitbrengen op uw studentenpand in Wageningen. De waarde baseren wij op een aantal factoren waaronder, locatie, onderhoud en rendement. De locatie moet uiteraard goed gelegen zijn ten opzichten van de universiteiten en hogescholen in de buurt. Het onderhoud is van belang aangezien, hoe meer het onderhoud is achtergesteld hoe minder uw pand waard is. Het rendement wat behaald wordt is tot slot van belang, zonder huurders verkoopt u uw pand voor het maximale. Met huurders erin is van belang of het rendement hoger of lager uitslaat. Hoe lager, hoe minder waarde u voor uw pand zal krijgen en visa versa. 

Uw kamerverhuurpand via Sons Real Estate verkopen kan gemakkelijk en snel. Sons Real Estate brengt daarnaast nog meerdere voordelen met zich mee.

 

Studentenhuis verkopen

Voor de verkoop van alle soorten studentenwoningen kunt u bij Sons Real Estate terecht. Dankzij ons omvangrijke netwerk aan investeerders ontvangt u een goed bod op uw studentenwoning, zonder daarvoor op Funda te hoeven adverteren. Sons Real Estate bemiddeld gratis voor u, omdat de courtagekosten bij de koper worden neergelegd. Pas als u volledig achter het vrijblijvende bod staat en alle voorwaarden van de verkoop, zit u er aan vast. Onze werkwijze is volledig transparant en wij helpen ook bij de juridische aspecten omtrent de verkoop van uw studentenhuis.

Waarom onze partners voor ons kiezen

 • Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
 • Zeer groot netwerk aan beleggers, investeringsfondsen en andere            potentiële kopers
 • Geen kosten opstart en courtagekosten
 • Volledig ontzorgd tijdens de verkoop
 • Snel een goed bod op uw studentenhuis
 • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis
 • Veilig, discreet en snel

studentenhuis wageningen verkopen

 • Geen makelaarskosten u bespaart al snel duizenden euro’s
 • Geen financiering voorbehouden bij koper
 • Grootste kopers netwerk van studentenpanden
 • Snel en efficiënt verkocht
 • 20+ jaar ervaring en kennis in het vastgoed.


studentenhuis wageningen verkopen

Sons Real Estate erkent zichzelf als een snelle schakelaar tussen koper en verkoper. Door het grote netwerk van beleggers en de snelle stille verkoop van uw studentenpand in Wageningen kunnen wij uw pand verkopen. Hieronder leest u stap voor stap hoe wij te werk gaan. 


Stap 1: Zodra u een waardebepaling aanvraagt via de website kennen wij een waarde toe aan uw studentenpand in Wageningen. Zodra u geïnteresseerd Bemt stellen wij samen op basis van de eerder uitgelegde factoren een verkoopprijs samen. Op basis hiervan kunt u ervoor kiezen voor Sons Real Estate om uw woning snel en zorgeloos te verkopen. 

Stap 2: Om uw studentenpand te verkopen in Wageningen, verzamelen wij alle benodigde informatie. Omtrent vergunningen geldt het volgende: bent u in het bezig van een vergunning zoals een omzettingsvergunning of onttrekkingsvergunning dan dienen deze aanwezig te zijn. Beschikt u niet over een vergunning omdat u een studentenhuis had gekocht toen dit nog geen vereiste was, dan dienen wij dit aan te tonen bij de koper. Zodra dit in orde is zullen wij één of meerdere plattegronden opstellen en foto’s maken van uw pand om deze off market te verkopen.

Stap 3: Na het verzamelen van alle informatie zullen wij uw studentenwoning aanbieden aan ons netwerk van particuliere als zowel zakelijke beleggers. Zodra een potentiële groep is geselecteerd, zal er een bezichtiging gepland worden met een aantal potentiële kopers die een bod zullen uitbrengen zodat uw studentenpand in Wageningen snel verkocht wordt binnen één week.

Stap 4: U kunt verschillende dingen doen met het bod dat potentiële koper uitgebracht heeft op uw studentenwoning in Wageningen: akkoord gaan, het bod afwijzen of in onderhandeling treden. Bij akkoord zullen we gelijk naar stap 3 treden. Kiet u voor de onderhandeling, dan wordt er gekeken of er een overeenkomst gemaakt kan worden tussen u en de koper, wij zijn overtuigd dat dit zeker het geval zal zijn.

Stap 5: Het koopcontract dat voorlopig staat zal worden opgesteld met de besproken voorwaarden. Denk hierbij aan: de verkoopprijs, de datum van passeren en overige voorwaarden die u belangrijk vindt. Na het ondertekenen van het contract door zowel u als de koper, zorgen wij dat het koopcontract bij de notaris beland. Gefeliciteerd, uw pand is vrijwel verkocht!

Stap 6: Er wordt een datum vastgesteld van overdracht, deze datum stat vast als de daadwerkelijke verkoop en dienen alle benodigdheden zoals de sleutels meegenomen te worden nar de notaris. Er zal nog een eindinspectie van het studentenpand in Emmen worden verricht en de meterstanden zullen worden vastgelegd. We tekenen de leveringsakte en u ontvangt de gelden via de notaris op uw rekening.  


studentenhuis wageningen verkopen

studentenhuis wageningen verkopen

Wat is mijn studentenpand in Wageningen waard?

De waarde bepalen van uw studentenpand is niet met een simpele rekensom gemaakt. Hoeveel is mijn studentenhuis in Wageningen waard? Om een waardebepaling te kunnen maken voor uw studentenpand worden er meerdere factoren meegenomen. Dit is namelijk afhankelijk van de staat van onderhoud van het pand, de locatie waar het pand zich bevindt en het rendement wat er met de huurders behaald wordt uit de huidige huurinkomsten. Over het algemeen is de stelregel; Hoe hoger het rendement, hoe hoger de huur. Is echter de huur heel hoog en is de staat van onderhoud achterstallig en gedateerd dan dient hier rekening mee te worden gehouden bij het opstellen van de verkoopprijs van uw studentenhuis.


Studentenwoning te koop

Heeft u een studentenwoning te koop? Dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u namelijk begeleiden bij het vinden van een geschikte koper voor uw beleggingspand. Al biedt u uw studentenpand namelijk te koop aan dan kan het zo zijn dat de woning al binnen één dag verkocht is. Er is namelijk een enorme vraag naar studentenpanden, maar het aanbod is echter zeer laag.Zo bieden wij uw studentenhuis te koop via een ”stille verkoop”

Wij benaderen dan alleen partijen waarvan wij op voorhand weten dat zij zeer geïnteresseerd zullen zijn in uw studentenpand. Zo wordt uw pand dus niet op de openbare markt aangeboden en komt u alleen in contact met serieuze partijen die uw studentenhuis willen kopen zonder enige voorbehouden. Een bod is dan ook altijd zonder voorbehoud van financiering. Zo bent u er dus van verzekerd dat u met een serieuze partij in zee gaat.  Het kan dus zo zijn dat u uw pand aanbiedt en u al binnen twee weken bij de notaris zit om de verkoop rond te maken.

Meer informatie ontvangen

Wilt u graag meer informatie of een adviesgesprek voor het kopen van een studentenwoning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@sonsrealestate.nl of via het telefoonnummer 070 737 0462. Wij kunnen dan aan de hand van uw wensen en middelen kijken wat de mogelijkheden voor u zijn bij de aankoop van een studentenwoning.


studentenhuis wageningen verkopen

arrow_drop_up arrow_drop_down