Studentenhuis verkopen Arnhem? Studentenwoning te koop zetten
Studentenhuis Arnhem verkopen

Studentenwoning verkopen in Arnhem?

Uw partner voor de verkoop van uw studentenwoning

2

Groot kopersnetwerk

Meld uw studentenpand aan en ontvang biedingen uit ons netwerk

beste huis bod

Altijd het beste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

3

Gratis waardebepaling

Ontvang een gratis waardebepaling voor uw verhuurde studentenhuis

Een studentenpand in Arnhem te koop zetten en snel verkopen

Zoekt u een partij die gespecialiseerd is bij de verkoop van uw vastgoed, dan is Sons Real Estate de makelaar die u hierbij kan helpen. Wij van Sons Real Estate kunnen u helpen bij de verkoop van uw studentenpand in Arnhem.Sons Real Estate rekent geen makelaarskosten bij de verkoop van uw studentenpand in Arnhem.  Wij kunnen uw studentenpand snel verkopen door middel van ons grote netwerk aan particuliere en zakelijke beleggers. Ons grote netwerk zorgt ervoor dat we snel en gericht kunnen schakelen om de verkoop van uw woning zo snel en ontzorgd mogelijk te laten verlopen. Met ontzorgt bedoelen wij dat wij uw zorgen uit handen nemen tijdens de verkoop van uw studentenhuis. Het kan soms lastig zijn om een passende koper te vinden en veel tijd kosten. Om dit proces te versoepelen schakelt u Sons Real Estate in zodat wij dit allemaal uit handen nemen voor u.

 

Waarde van uw studentenpand

Bij de verkoop van uw studentenpand is het handig om te weten wat uw pand waard is. Dit is namelijk van belang wilt u uw woning tegen een goede prijs die past bij het pand verkopen. Wij van Sons Real Estate kunnen snel een waardebepaling voor uw pand doen waardoor u weet hoeveel het waard is. Om dit bod te kunnen opstellen is het van belang dat u rekening houdt met een aantal zaken. De waarde is afhankelijk staat van de onderhoud van het pand, locatie van uw studentenwoning en wat de huidige opbrengsten zijn van de kamerverhuur van uw pand in Arnhem. Daarnaast wordt er gekeken naar of u het pand verkoopt met of zonder huurders. Zonder huurders is uw pand meer waard, verkoopt u met huurders is de waarde afhankelijk van de desbetreffende huurprijs. Op basis van deze factoren kan er een waarde worden toegekend aan uw studentenpand in Arnhem.

 Elke optie is mogelijk bij ons of u uw studentenpand wilt verkopen in verhuurde staat met huurders of zonder huurders. Wel heeft dit betrekking op de toekenning van de waarde aan uw studentenhuis in Delft. Zonder huurders zult u vaak een hogere waarde behalen.

 

Studentenhuis verkopen

Voor de verkoop van alle soorten studentenwoningen kunt u bij Sons Real Estate terecht. Dankzij ons omvangrijke netwerk aan investeerders ontvangt u een goed bod op uw studentenwoning, zonder daarvoor op Funda te hoeven adverteren. Sons Real Estate bemiddeld gratis voor u, omdat de courtagekosten bij de koper worden neergelegd. Pas als u volledig achter het vrijblijvende bod staat en alle voorwaarden van de verkoop, zit u er aan vast. Onze werkwijze is volledig transparant en wij helpen ook bij de juridische aspecten omtrent de verkoop van uw studentenhuis. 

Waarom onze partners voor ons kiezen

 • Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
 • Zeer groot netwerk aan beleggers, investeringsfondsen en andere            potentiële kopers
 • Geen kosten opstart en courtagekosten
 • Volledig ontzorgd tijdens de verkoop
 • Snel een goed bod op uw studentenhuis
 • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis
 • Veilig, discreet en snel

Uw studentenhuis te koop zetten via Sons Real Estate levert een aantal voordelen op:

 • Geen makelaarskosten u bespaart al snel duizenden euro’s
 • Geen financiering voorbehouden bij koper
 • Grootste kopers netwerk van studentenpanden
 • Snel en efficiënt verkocht
 • 20+ jaar ervaring en kennis in het vastgoed.

Middels stille verkoop wordt uw studentenwoning aangeboden aan ons netwerk van beleggers. Hieruit worden een aantal beleggers gehaald om op uw studentenpand een bod te bieden. Dit gaat bijna altijd via zonder financieringsvoorbehoud. Wij zorgen dat uw studentenpand in Arnhem tegen de beste voorwaarden verkocht wordt.


Studentenhuis Arnhem verkopen


Sons Real Estate gaat op een bepaalde manier te werk:

Stap 1:  Wij komen langs voor een vrijblijvende waardebepaling en stellen in overleg met u een verkoopprijs samen. Wanneer wij van u de opdracht krijgen om het studentenpand in Enschede te verkopen dan gaan we naar stap 2.

Stap 2: Wij verzamelen alle benodigde info. Wanneer u uw studentenpand wilt verkopen dan is er een vergunning zoals een omzettingsvergunning of onttrekkingsvergunning aanwezig. Heeft u uw studentenhuis al aangekocht voordat er vergunningen nodig waren dan dienen wij dit ook aan te kunnen tonen aan verkoper. Daarnaast zullen wij plattegronden opstellen en foto’s maken om het pand stil te kunnen aanbieden.

 Stap 3: We gaan het pand aanbieden aan potentiële kopers en plannen vervolgens een bezichtiging in. Doordat wij het pand gericht aanbieden komen wij alleen met kopers waarvan wij vrijwel zeker weten dat zij een bod zullen uitbrengen. Zo kan uw pand al binnen één week verkocht zijn.

Stap 4: Nadat er een bod is uitgebracht kunt u uit de volgende opties kiezen. U kunt het bod afwijzen, accepteren of in onderhandeling treden. Wanneer u in onderhandeling treed kunt u een tegenvoorstel doen en leggen wij deze neer bij de potentiële koper. Vind u het bod goed en wilt u het accepteren dan kan direct het koopcontract worden opgesteld en heeft u uw studentenpand verkocht. Gefeliciteerd! Het is nu tijd om alles af te ronden en het voorlopig koopcontract op te stellen.

Stap 5: Het voorlopig koopcontract wordt opgesteld waarbij de besproken voorwaarden in worden opgenomen. Zoals de datum van passeren, de verkoopprijs en overige voorwaarden die u wenst zullen in het koopcontract worden verwerkt. Na het tekenen van het koopcontract door zowel koper als verkoper gaat het koopcontract naar de notaris.

Stap 6: De overdracht bij de notaris. Op deze dag is de daadwerkelijke verkoop en dient u de sleutels van het pand mee te nemen naar de notaris. Op deze dag zal er nog een eindinspectie bij de woning plaatsvinden en worden de meterstanden genoteerd. Na het tekenen van de leveringsakte ontvangt u de gelden via de notaris op uw rekening.


Studentenhuis Arnhem verkopen

Wat is mijn studentenpand in Arnhem waard?

De waarde bepalen van uw studentenpand is niet met een simpele rekensom gemaakt. Hoeveel is mijn studentenhuis in Arnhem waard? Om een waardebepaling te kunnen maken voor uw studentenpand worden er meerdere factoren meegenomen. Dit is namelijk afhankelijk van de staat van onderhoud van het pand, de locatie waar het pand zich bevindt en het rendement wat er met de huurders behaald wordt uit de huidige huurinkomsten. Over het algemeen is de stelregel; Hoe hoger het rendement, hoe hoger de huur. Is echter de huur heel hoog en is de staat van onderhoud achterstallig en gedateerd dan dient hier rekening mee te worden gehouden bij het opstellen van de verkoopprijs van uw studentenhuis.


Studentenwoning te koop

Heeft u een studentenwoning te koop? Dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u namelijk begeleiden bij het vinden van een geschikte koper voor uw beleggingspand. Al biedt u uw studentenpand namelijk te koop aan dan kan het zo zijn dat de woning al binnen één dag verkocht is. Er is namelijk een enorme vraag naar studentenpanden, maar het aanbod is echter zeer laag.Zo bieden wij uw studentenhuis te koop via een ”stille verkoop”

Wij benaderen dan alleen partijen waarvan wij op voorhand weten dat zij zeer geïnteresseerd zullen zijn in uw studentenpand. Zo wordt uw pand dus niet op de openbare markt aangeboden en komt u alleen in contact met serieuze partijen die uw studentenhuis willen kopen zonder enige voorbehouden. Een bod is dan ook altijd zonder voorbehoud van financiering. Zo bent u er dus van verzekerd dat u met een serieuze partij in zee gaat.  Het kan dus zo zijn dat u uw pand aanbiedt en u al binnen twee weken bij de notaris zit om de verkoop rond te maken.

Meer informatie ontvangen

Wilt u graag meer informatie of een adviesgesprek voor het kopen van een studentenwoning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@sonsrealestate.nl of via het telefoonnummer 070 737 0462. Wij kunnen dan aan de hand van uw wensen en middelen kijken wat de mogelijkheden voor u zijn bij de aankoop van een studentenwoning.


Studentenhuis Arnhem verkopen

arrow_drop_up arrow_drop_down