Studentenhuis verkopen Breda? Studentenwoning te koop zetten
Studentenhuis breda verkopen

Studentenwoning verkopen in Breda?

Uw partner voor de verkoop van uw studentenwoning

2

Groot kopersnetwerk

Meld uw studentenpand aan en ontvang biedingen uit ons netwerk

beste huis bod

Altijd het beste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

4

Gratis waardebepaling

Ontvang een gratis waardebepaling voor uw verhuurde studentenhuis

Studentenhuis in Breda verkopen

Zoekt u een makelaar die u kan bemiddelen bij de verkoop van uw studentenwoning. Dan bent u op het juiste adres, wij van Sons Real Estate zijn een snelle schakelaar die uw studentenpand in Breda snel voor u kunnen verkopen.
Voor de snelle verkoop van uw eigen huis in Breda kunt u ook bij Sons Real Estate terecht.


Wij beschikken over een groot netwerk van beleggers door geheel Nederland. Deze beleggers zijn altijd op zoek naar passend aanbod bij hun voorkeuren. Door ons grote netwerk kunnen wij snel schakelen tussen u en de koper van uw studentenpand in Breda. Wij rekenen geen makelaarskosten hierdoor garanderen wij een passende prijs bij de verkoop van uw studentenwoning in Breda.

Breda is een bruisende studentenstad, meerdere studenten zijn gevestigd in deze stad om een opleiding te volgen. Daarom is het zeer aantrekkelijk om uw pand hier gevestigd te hebben. Wij van Sons Real Estate zijn al jaren gespecialiseerd in het vastgoed waardoor wij over veel kennis beschikken bij de verkoop van uw studentenwoning in Breda of omliggende steden. Ons beleggersnetwerk biedt vrijwel altijd zonder financieringsvoorbehoud waardoor wij u kunnen verzekeren van een snelle verkoop. Daarnaast bieden wij uw pand altijd stil aan waardoor uw studentenwoning niet op elke openbare site beland.

 

De waarde van uw studentenpand in Breda bepalen

Wij hebben jaren ervaring in het vastgoed waardoor onze adviseurs deze waarde goed kunnen inschatten. Het is belangrijk dat u met een aantal factoren rekening houdt bij het berekenen van de waarde. Locatie van de studentenwoning is van belang, onderhoud en rendement wat momenteel behaald wordt. De stelregel is, hoe hoger het rendement hoe meer waarde uw pand uiteindelijk zal zijn. Wij vinden het belangrijk dat er een passend bod wordt gedaan op basis van bovenstaande voorwaarden. Bent u benieuwd geworden, dan kunt u een waardebepaling aanvragen en zullen we u zo snel mogelijk contacteren voor een bod. Zie bovenstaande knoppen voor het aanvragen van een waardebepaling op uw kamerverhuurpand in Breda. 


Studentenhuis verkopen

Voor de verkoop van alle soorten studentenwoningen kunt u bij Sons Real Estate terecht. Dankzij ons omvangrijke netwerk aan investeerders ontvangt u een goed bod op uw studentenwoning, zonder daarvoor op Funda te hoeven adverteren. Sons Real Estate bemiddeld gratis voor u, omdat de courtagekosten bij de koper worden neergelegd. Pas als u volledig achter het vrijblijvende bod staat en alle voorwaarden van de verkoop, zit u er aan vast. Onze werkwijze is volledig transparant en wij helpen ook bij de juridische aspecten omtrent de verkoop van uw studentenhuis. 

Waarom onze partners voor ons kiezen

 • Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
 • Zeer groot netwerk aan beleggers, investeringsfondsen en andere            potentiële kopers
 • Geen kosten opstart en courtagekosten
 • Volledig ontzorgd tijdens de verkoop
 • Snel een goed bod op uw studentenhuis
 • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis
 • Veilig, discreet en snel

Studentenhuis Breda verkopen

Voordelen Sons

Wij van Sons Real Estate vinden het belangrijk, om u te verzekeren bij de verkoop van uw studentenpand, dit doen we doordat onze beleggers vrijwel altijd zonder financieringsvoorbehoud bieden. Hieronder vindt u een aantal andere voordelen van uw verkoop via Sons Real Estate. 

 • Grootste kopersnetwerk van studentenhuizen in Tilburg en                       omliggende steden
 • Geen makelaarskosten, u bespaart dus meteen duizenden euro’s
 • Stille verkoop, uw pand wordt off market aangeboden
 • Geen financieringsvoorbehoud bij koper, dus direct zekerheid
 • Snelle en efficiënte verkoop
 • Wij denken met u mee bij de verkoop van uw studentenpand.


Werkwijze verkoop van uw studentenpand

Stap 1: Zodra u in aanraking komt met ons bedrijf en u vraagt een waardebepaling op. Zullen wij een afspraak met u maken om uw pand te bezichtigen. Na het bezichtigen kunnen we een verkoopprijs opstellen in overleg met u. Zodra u gebruik wilt maken van onze dienst zullen wij naar stap 2 gaan.

Stap 2: Om uw studentenpand te verkopen, verzamelen wij alle benodigde informatie. Omtrent vergunningen geldt het volgende: bent u in het bezig van een vergunning zoals een omzettingsvergunning of onttrekkingsvergunning dan dienen deze aanwezig te zijn. Beschikt u niet over een vergunning omdat u een studentenhuis had gekocht toen dit nog geen vereiste was, dan dienen wij dit aan te tonen bij de koper. Zodra dit in orde is zullen wij één of meerdere plattegronden opstellen en foto’s maken om het pand stil aan te bieden.

Stap 3: Zodra wij alle informatie kunnen verstrekken onder ons netwerk waarbij wij beleggers zoeken die aansluiten bij uw pand. Zodra dit in orde is zullen we een bezichtiging inplannen waarbij de beleggers een bod kunnen uitbrengen.

Stap 4: U kunt verschillende dingen doen met het bod dat de koper heeft uitgebracht namelijk: akkoord gaan, het bod afwijzen of in onderhandeling treden. Bij akkoord zullen we gelijk naar stap 3 treden. Kiet u voor de onderhandeling, dan wordt er gekeken of er een overeenkomst gemaakt kan worden tussen u en de koper, wij zijn overtuigd dat dit zeker het geval zal zijn.

Stap 5: Het koopcontract die voorlopig staat zal worden opgesteld met de besproken voorwaarden. Denk hierbij aan: de verkoopprijs, de datum van passeren en overige voorwaarden die u belangrijk vindt. Na het ondertekenen van het contract door zowel u als de koper, zorgen wij dat het koopcontract bij de notaris beland.

Stap 6: Zodra het koopcontract klaar is zullen we overgaan naar de overdracht bij de notaris. Hierbij zullen de laatste stappen worden afgerond omtrent de sleutels overdragen en een eindcontrole.

Stap 7: We tekenen de leveringsakte samen met u en u ontvangt de gelden via de notaris op uw rekening.  

Studentenhuis Breda verkopen

Wat is mijn studentenpand in Breda waard?

De waarde bepalen van uw studentenpand is niet met een simpele rekensom gemaakt. Hoeveel is mijn studentenhuis in Breda waard? Om een waardebepaling te kunnen maken voor uw studentenpand worden er meerdere factoren meegenomen. Dit is namelijk afhankelijk van de staat van onderhoud van het pand, de locatie waar het pand zich bevindt en het rendement wat er met de huurders behaald wordt uit de huidige huurinkomsten. Over het algemeen is de stelregel; Hoe hoger het rendement, hoe hoger de huur. Is echter de huur heel hoog en is de staat van onderhoud achterstallig en gedateerd dan dient hier rekening mee te worden gehouden bij het opstellen van de verkoopprijs van uw studentenhuis.

Studentenwoning te koop

Heeft u een studentenwoning te koop? Dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u namelijk begeleiden bij het vinden van een geschikte koper voor uw beleggingspand. Al biedt u uw studentenpand namelijk te koop aan dan kan het zo zijn dat de woning al binnen één dag verkocht is. Er is namelijk een enorme vraag naar studentenpanden, maar het aanbod is echter zeer laag.Zo bieden wij uw studentenhuis te koop via een ”stille verkoop”

Wij benaderen dan alleen partijen waarvan wij op voorhand weten dat zij zeer geïnteresseerd zullen zijn in uw studentenpand. Zo wordt uw pand dus niet op de openbare markt aangeboden en komt u alleen in contact met serieuze partijen die uw studentenhuis willen kopen zonder enige voorbehouden. Een bod is dan ook altijd zonder voorbehoud van financiering. Zo bent u er dus van verzekerd dat u met een serieuze partij in zee gaat.  Het kan dus zo zijn dat u uw pand aanbiedt en u al binnen twee weken bij de notaris zit om de verkoop rond te maken.

Meer informatie ontvangen

Wilt u graag meer informatie of een adviesgesprek voor het kopen van een studentenwoning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@sonsrealestate.nl of via het telefoonnummer 070 737 0462. Wij kunnen dan aan de hand van uw wensen en middelen kijken wat de mogelijkheden voor u zijn bij de aankoop van een studentenwoning.

Studentenhuis breda verkopen

Andere relevante pagina's

Huis verkopen breda

arrow_drop_up arrow_drop_down