Studentenhuis verkopen Almere? Studentenwoning te koop zetten
studentenhuis almere verkopen

Verkopen van uw studentenhuis in Almere en zet deze te koop bij Sons

Uw partner voor de verkoop of aankoop van uw studentenwoning

studentenhuis almere verkopen

Groot kopersnetwerk  

Meld uw studentenpand aan en ontvang biedingen uit ons netwerk
beste huis bod

Altijd het beste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

3

Gratis waardebepaling

Ontvang een gratis waardebepaling voor uw verhuurde studentenhuis

Te koop zetten van uw studentenhuisvesting in Almere en deze verkopen via Sons Real Estate

Snel uw studentenpand in Almere verkopen, dit kan via Sons Real Estate. Wij zetten uw studentenpand snel te koop zonder makelaarskosten of andere overige kosten. Wij zijn een makelaar gespecialiseerd in de verkoop van vastgoed waaronder ook studentenwoningen in Almere. Doordat wij efficiënt en snel schakelen zijn wij een fijne partij om mee samen te werken.Wij verkopen uw studentenwoning in Almere zonder bijkomende kosten en zorgen voor een stille verkoop. Dit zodat u ervan verzekerd bent dat wij het bij de juiste partijen neerleggen. Deze partijen zijn potentiële kopers voor uw studentenpand in Almere. Doordat wij over een groot netwerk beschikken kunnen wij schakelen doordat er alleen maar serieuze partijen overblijven die zonder voorbehoud van financiering op uw studentenpand kunnen bieden.

De beste voorwaarden en prijs komen voort uit dat wij geen bijkomende kosten rekenen zoals makelaarskosten of courtagekosten. De kosten die wel te pas komen worden doorberekent aan de koper.


Waardebepalen van uw studentenpand in Almere

Hoeveel is mijn studentenwoning waard? Om de prijs te bepalen wordt er gekeken naar de locatie van uw studentenpand, het soort pand, waar de locatie van het pand is en het rendement wat er wordt behaald van de huurders uit de huidige situatie. Als er achterstallig onderhoud is of de woning is gedateerd dan zal de verkoopprijs lager zijn. Daarnaast is het hoe hoger het rendement hoe hoger de verkoopprijs. Dit geldt visa versa voor als het rendement laag is, hoe lager het rendement hoe lager de verkoopprijs.

Met huurders of zonder huurders verkopen is geen probleem, wij beschikken namelijk over een groot netwerk waar er sowieso een passende koper voor u bij zit. Echter heeft dit wel invloed op de waarde van uw studentenwoning in Almere. Zitten er huurders in met een lage huuropbrengst zal dit automatisch invloed hebben op de waarde van uw studentenwoning in Almere, hierdoor is het rendement namelijk lager. Zitten er huurders in met een hoge huuropbrengst dan zal het rendement hoger zijn en automatisch een hogere waarde toekennen aan uw kamerverhuurpand in Almere. 


studentenhuis almere verkopen

Waarom onze partners voor ons kiezen

 • Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
 • Zeer groot netwerk aan beleggers, investeringsfondsen en andere            potentiële kopers
 • Geen kosten opstart en courtagekosten
 • Volledig ontzorgd tijdens de verkoop
 • Snel een goed bod op uw studentenhuis
 • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis
 • Veilig, discreet en snel

studentenhuis almere verkopen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate bij de verkoop van uw studentenwoning in Almere. Wij schakelen snel, beschikken over een groot netwerk en de juiste kennis. We verkopen middels stille verkoop dat uw pand schaars blijft.

 • Grootste kopersnetwerk van studentenwoningen in Almere en                  omgeving
 • Geen makelaarskosten, u bespaart dus meteen duizenden euro’s
 • Stille verkoop, uw pand wordt off market aangeboden
 • Geen financieringsvoorbehoud bij koper, dus direct zekerheid
 • Snelle en efficiënte verkoop
 • Wij denken met u mee bij de verkoop van uw studentenpand.

Studentenhuis verkopen

Voor de verkoop van alle soorten studentenwoningen kunt u bij Sons Real Estate terecht. Dankzij ons omvangrijke netwerk aan investeerders ontvangt u een goed bod op uw studentenwoning, zonder daarvoor op Funda te hoeven adverteren. Sons Real Estate bemiddeld gratis voor u, omdat de courtagekosten bij de koper worden neergelegd. Pas als u volledig achter het vrijblijvende bod staat en alle voorwaarden van de verkoop, zit u er aan vast. Onze werkwijze is volledig transparant en wij helpen ook bij de juridische aspecten omtrent de verkoop van uw studentenhuis. 


Werkwijze verkoop van uw studentenpand

 

Stap 1: We zullen het studentenpand komen bezichtigen en naar aanleiding daarvan stellen we een vrijblijvende waardebepaling op. Hierna wordt de verkoopprijs opgesteld in overleg met u, dit is geheel kosteloos. Zodra u akkoord gaat met de opdracht tot verkoop zullen we naar stap 2 gaan.

Stap 2: Om uw pand aan te bieden aan potentiële beleggers zullen wij alle informatie verzamelen daarbij zullen foto’s en plattegronden gemaakt worden. Belangrijk is dat de vergunningen ook erbij worden gehaald, tenzij u uw studentenhuis al heeft aangekocht voordat dit nodig was. Toch moeten we in beide gevallen de nodigde stukken aantonen bij de koper.

Stap 3: In deze stap gaan we het pand aanbieden aan potentiële kopers en plannen vervolgens bezichtigingen met hen in. Doordat wij het pand gericht aanbieden komen wij alleen met kopers waarvan wij vrijwel zeker weten dat zij een bod uitbrengen op uw pand. Zo kan het heel snel gaan en kunt u uw pand in de meeste gevallen al binnen één week verkocht hebben.

Stap 4: Nadat er een bod is uitgebracht kunt u uit de volgende opties kiezen. U kunt het bod direct afwijzen, accepteren of in onderhandeling treden met de potentiële koper. Wanneer u in onderhandeling treed kunt u een tegenvoorstel uitbrengen en leggen wij deze neer bij de potentiële koper. Vind u het bod goed en wilt u het accepteren dan kan direct het koopcontract worden opgesteld en heeft u uw studentenpand verkocht. Gefeliciteerd! Het is nu tijd om alles af te ronden en het voorlopig koopcontract op te stellen.

Stap 5: De volgende stap is dat de voorwaarden worden besproken die vervolgens in het koopcontract worden verwerkt. Zodra iedereen over alles instemt is er een akkoord en kan na het tekenen het contract naar de notaris.

Stap 6: De overdracht bij de notaris verloopt als volgt: op deze dag is de daadwerkelijke verkoop en dient u de sleutels van het pand mee te nemen naar de notaris. Op de dag van de overdracht zal er nog een eindinspectie bij het pand plaatsvinden en worden de meterstanden genoteerd. Na het tekenen van de leveringsakte ontvangt u de gelden via de notaris op uw rekening.


studentenhuis almere verkopen

Wat is mijn studentenpand in Almere waard?

De waarde bepalen van uw studentenpand is niet met een simpele rekensom gemaakt. Hoeveel is mijn studentenhuis in Almere waard? Om een waardebepaling te kunnen maken voor uw studentenpand worden er meerdere factoren meegenomen. Dit is namelijk afhankelijk van de staat van onderhoud van het pand, de locatie waar het pand zich bevindt en het rendement wat er met de huurders behaald wordt uit de huidige huurinkomsten. Over het algemeen is de stelregel; Hoe hoger het rendement, hoe hoger de huur. Is echter de huur heel hoog en is de staat van onderhoud achterstallig en gedateerd dan dient hier rekening mee te worden gehouden bij het opstellen van de verkoopprijs van uw studentenhuis.


Studentenwoning te koop

Heeft u een studentenwoning te koop? Dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u namelijk begeleiden bij het vinden van een geschikte koper voor uw beleggingspand. Al biedt u uw studentenpand namelijk te koop aan dan kan het zo zijn dat de woning al binnen één dag verkocht is. Er is namelijk een enorme vraag naar studentenpanden, maar het aanbod is echter zeer laag.Zo bieden wij uw studentenhuis te koop via een ”stille verkoop”

Wij benaderen dan alleen partijen waarvan wij op voorhand weten dat zij zeer geïnteresseerd zullen zijn in uw studentenpand. Zo wordt uw pand dus niet op de openbare markt aangeboden en komt u alleen in contact met serieuze partijen die uw studentenhuis willen kopen zonder enige voorbehouden. Een bod is dan ook altijd zonder voorbehoud van financiering. Zo bent u er dus van verzekerd dat u met een serieuze partij in zee gaat.  Het kan dus zo zijn dat u uw pand aanbiedt en u al binnen twee weken bij de notaris zit om de verkoop rond te maken.

Meer informatie ontvangen

Wilt u graag meer informatie of een adviesgesprek voor het kopen van een studentenwoning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@sonsrealestate.nl of via het telefoonnummer 070 737 0462. Wij kunnen dan aan de hand van uw wensen en middelen kijken wat de mogelijkheden voor u zijn bij de aankoop van een studentenwoning.


studentenhuis almere verkopen

arrow_drop_up arrow_drop_down