Studentenhuis verkopen Tilburg? Studentenwoning te koop zetten
Studentenhuis Tilburg verkopen

Studentenwoning verkopen in Tilburg?

Uw partner voor de verkoop van uw studentenwoning

2

Groot kopersnetwerk

Meld uw studentenpand aan en ontvang biedingen uit ons netwerk

beste huis bod

Altijd het beste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

3

Gratis waardebepaling

Ontvang een gratis waardebepaling voor uw verhuurde studentenhuis

Studentenwoning in Tilburg verkopen

Wilt u uw studentenpand in Tilburg verkopen? Sons Real Estate is de makelaar die u assisteert bij de verkoop van huur- en leegstaande studentenwoningen. Dankzij ons uitgebreide investeerders- en investeerdersnetwerk weten wij voor elk studentengebouw de juiste koper te vinden.Als u uw studentenpand gaat verkopen, wilt u daar natuurlijk een goed bod verkrijgen. Daarnaast is het erg belangrijk dat de koper u een garantie kan geven zodat u echt kunt weten dat uw woning is verkocht. Wij van Sons Real Estate bieden u deze garantie. Met ons groot netwerk van beleggers kunnen wij u de zekerheid geven dat u een goed bod krijgt samen met de zekerheid bij de verkoop van uw woning. Sons Real Estate rekent geen makelaarskosten bij de ver koop van uw woning waardoor u duizenden euro’s zal besparen. Doordat wij over een groot netwerk beschikken kunnen wij gericht een passende particuliere of zakelijke belegger vinden die uw studentenhuis in Tilburg wilt kopen. Tilburg is een gewilde stad voor studenten omdat de universiteit van Tilburg gevestigd is in deze stad. Hierbij is het aantrekkelijk om uw studentenpand te verkopen omdat u er een mooie waarde uit kan halen. Wij van Sons Real Estate beschikken over de juiste kennis die te pas komen bij het te koop zetten van uw kamerverhuurpand in Tilburg. 


Studentenpand waarde

U vraagt zich natuurlijk af wat uw studentenpand waard is als u uw pand wilt verkopen is dit een van de belangrijkste vragen die zich afspeelt. Om uw antwoord een beetje te verhelderen is de waarde afhankelijk van de staat van uw studentenpand in Tilburg. De locatie is ook belangrijk, ligt het vlakbij de universiteit of juist buiten de stad, dit zijn factoren die een rol spelen bij het bepalen van de waarde van uw studentenpand. Tot slot zal er gekeken worden naar het rendement wat behaald wordt en of dit vast staat of zal veranderen. Als u uw studentenpand in Tilburg leeg verkoopt dan kan de belegger zelf een bepaald rendement kiezen, verkoopt u het studentenhuis met studenten dan zit er een huidig rendement aan vast. Dit heeft effect op de waarde van uw studentenpand. 

 

Studentenhuis verkopen

Voor de verkoop van alle soorten studentenwoningen kunt u bij Sons Real Estate terecht. Dankzij ons omvangrijke netwerk aan investeerders ontvangt u een goed bod op uw studentenwoning, zonder daarvoor op Funda te hoeven adverteren. Sons Real Estate bemiddeld gratis voor u, omdat de courtagekosten bij de koper worden neergelegd. Pas als u volledig achter het vrijblijvende bod staat en alle voorwaarden van de verkoop, zit u er aan vast. Onze werkwijze is volledig transparant en wij helpen ook bij de juridische aspecten omtrent de verkoop van uw studentenhuis. 

Waarom onze partners voor ons kiezen

 • Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
 • Zeer groot netwerk aan beleggers, investeringsfondsen en andere            potentiële kopers
 • Geen kosten opstart en courtagekosten
 • Volledig ontzorgd tijdens de verkoop
 • Snel een goed bod op uw studentenhuis
 • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis
 • Veilig, discreet en snel

Studentenhuis Tilburg verkopen

Sons Real Estate is de partij bij de verkoop van uw studentenhuis

Sons Real Estate rekent allereerst geen makelaarskosten, ten tweede worden de overige kosten berekent bij de koper van uw studentenhuisvesting in Tilburg. Daarnaast vinden wij het belangrijk om u te verzekeren bij de verkoop van uw studentenpand, dit doen we doordat onze beleggers vrijwel altijd zonder financieringsvoorbehoud bieden. Hieronder vindt u een aantal andere voordelen van uw verkoop via Sons Real Estate. 

 

 • Grootste kopersnetwerk van studentenhuizen in Tilburg en                       omliggende steden
 • Geen makelaarskosten, u bespaart dus meteen duizenden euro’s
 • Stille verkoop, uw pand wordt off market aangeboden
 • Geen financieringsvoorbehoud bij koper, dus direct zekerheid
 • Meer dan 20 jaar ervaring en vastgoedkennis in huis
 • Het gehele verkooptraject ontzorgt, veilig, snel en discreetStudentenhuis Tilburg verkopen

Wij gaan snel en discreet te werk, hieronder kunt u stapsgewijs lezen hoe wij precies te werk gaan

 

Werkwijze verkoop van uw studentenpand

Stap 1: We zullen het studentenpand komen bezichtigen en naar aanleiding daarvan stellen we een vrijblijvende waardebepaling op. Hierna wordt de verkoopprijs opgesteld in overleg met u, dit is geheel kosteloos. Zodra u akkoord gaat met de opdracht tot verkoop gaan wij aan de slag.  

Stap 2: Om uw pand aan te bieden aan potentiële beleggers zullen wij alle informatie verzamelen daarbij zullen foto’s en plattegronden gemaakt worden. Belangrijk is dat de vergunningen ook erbij worden gehaald, tenzij u uw studentenhuis al heeft aangekocht voordat dit nodig was. Toch moeten we in beide gevallen de nodigde stukken aantonen bij de koper. Zodra wij al deze informatie hebben zullen wij potentiële kopers aanspreken uit ons grote netwerk.

Stap 3: In deze stap gaan we het pand aanbieden aan potentiële kopers en plannen vervolgens een bezichtiging in. Doordat wij het pand gericht aanbieden komen wij alleen met kopers waarvan wij vrijwel zeker weten dat zij een bod uitbrengen op uw pand. Zo kan het heel snel gaan en kunt u uw pand in de meeste gevallen al binnen één week verkocht hebben.

Stap 4: Nadat er een bod is uitgebracht kunt u uit de volgende opties kiezen. U kunt het bod direct afwijzen, accepteren of in onderhandeling treden met de potentiële koper. Wanneer u in onderhandeling treed kunt u een tegenvoorstel uitbrengen en leggen wij deze neer bij de potentiële koper. Vind u het bod goed en wilt u het accepteren dan kan direct het koopcontract worden opgesteld en heeft u uw studentenpand vrijwel bijna verkocht. Wij willen u alvast feliciteren en zullen naar de laatste stappen gaan van het proces namelijk: het tijdelijk koopcontract opstellen.

Stap 5: De volgende stap is dat de voorwaarden worden besproken die vervolgens in het koopcontract worden verwerkt. Zodra iedereen over alles instemt is er een akkoord en kan na het tekenen van het contract tussen koper en verkoper naar de notaris.

Stap 6: De overdracht bij de notaris verloopt als volgt: op deze dag is de daadwerkelijke verkoop en dient u de sleutels van het pand mee te nemen naar de notaris. Op de dag van de overdracht zal er nog een eindinspectie bij het pand plaatsvinden en worden de meterstanden genoteerd. Na het tekenen van de leveringsakte ontvangt u de gelden via de notaris op uw rekening.


Studentenhuis Tilburg verkopen

Wat is mijn studentenpand in Tilburg waard?

De waarde bepalen van uw studentenpand is niet met een simpele rekensom gemaakt. Hoeveel is mijn studentenhuis in Tilburg waard? Om een waardebepaling te kunnen maken voor uw studentenpand worden er meerdere factoren meegenomen. Dit is namelijk afhankelijk van de staat van onderhoud van het pand, de locatie waar het pand zich bevindt en het rendement wat er met de huurders behaald wordt uit de huidige huurinkomsten. Over het algemeen is de stelregel; Hoe hoger het rendement, hoe hoger de huur. Is echter de huur heel hoog en is de staat van onderhoud achterstallig en gedateerd dan dient hier rekening mee te worden gehouden bij het opstellen van de verkoopprijs van uw studentenhuis.


Studentenwoning te koop

Heeft u een studentenwoning te koop? Dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u namelijk begeleiden bij het vinden van een geschikte koper voor uw beleggingspand. Al biedt u uw studentenpand namelijk te koop aan dan kan het zo zijn dat de woning al binnen één dag verkocht is. Er is namelijk een enorme vraag naar studentenpanden, maar het aanbod is echter zeer laag.Zo bieden wij uw studentenhuis te koop via een ”stille verkoop”

Wij benaderen dan alleen partijen waarvan wij op voorhand weten dat zij zeer geïnteresseerd zullen zijn in uw studentenpand. Zo wordt uw pand dus niet op de openbare markt aangeboden en komt u alleen in contact met serieuze partijen die uw studentenhuis willen kopen zonder enige voorbehouden. Een bod is dan ook altijd zonder voorbehoud van financiering. Zo bent u er dus van verzekerd dat u met een serieuze partij in zee gaat.  Het kan dus zo zijn dat u uw pand aanbiedt en u al binnen twee weken bij de notaris zit om de verkoop rond te maken.

Meer informatie ontvangen

Wilt u graag meer informatie of een adviesgesprek voor het kopen van een studentenwoning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@sonsrealestate.nl of via het telefoonnummer 070 737 0462. Wij kunnen dan aan de hand van uw wensen en middelen kijken wat de mogelijkheden voor u zijn bij de aankoop van een studentenwoning.


Studentenhuis Tilburg verkopen

arrow_drop_up arrow_drop_down