Studentenhuis verkopen Den Haag? Studentenwoning te koop zetten
Studentenhuis Den Haag verkopen

Studentenhuis verkopen in Den Haag

Uw partner voor de verkoop van uw studentenwoning

2

Groot kopersnetwerk

Meld uw studentenpand aan en ontvang biedingen uit ons netwerk

beste huis bod

Altijd het beste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

3

Gratis waardebepaling

Ontvang een gratis waardebepaling voor uw verhuurde studentenhuis

Studentenhuis te koop zetten en snel verkopen in Den Haag

Sons Real Estate is uw makelaar die gespecialiseerd is in de verkoop van uw studentenpand in Den Haag. Als u uw studentenwoning te koop wilt zetten dan is Sons Real Estate de makelaar, die gespecialiseerd is in het verkopen van uw studentenpand in Den Haag zonder makelaarskosten.Wij beschikken over een enorm netwerk van beleggers zowel particulier als zakelijk. Doormiddel van stille verkoop aan ons grote beleggersnetwerk wordt uw studentenhuis niet op de openbare markt gezet. Wij van Sons Real Estate beschikken over efficiëntie voor een snelle verkoop van uw studentenpand in Den Haag. Door ons netwerk en omdat wij al veel kennis hebben zijn wij een snelle schakelaar bij de verkoop van uw verhuurde of onverhuurde studentenpand in Den Haag. Wij kunnen u met plezier vertellen dat uw kamerverhuurpand tegen de beste voorwaarden wordt verkocht via Sons Real Estate. 

Doordat wij een groot netwerk hebben bij de verkoop van uw studentenpand kunnen wij snel schakelen. Wij vinden namelijk hierdoor gericht en efficiënt een potentiële koper voor uw pand. Geen onnodige verspilling van tijd bij het zoeken van de juiste koper, dit kan middels ons netwerk direct voor uw gevonden worden. Daarnaast brengen wij geen makelaarskosten in rekening en worden de overige kosten doorberekent aan de koper. Zo zorgen wij voor de beste voorwaarden en prijs die aansluit bij uw wensen.

Wij zorgen voor de verkoop van uw studentenwoning met of zonder huurders. Wilt u de hoogste prijs eruit halen dan adviseren wij u uw studentenwoning in Den Haag leeg te verkopen. Zo zorgt u ervoor dat u de meeste waarde eruit haalt, tenzij de huuropbrengsten al hoog zijn, dan is de waarde van uw studentenwoning in Den Haag al het hoogst.

Wij kennen naar aanleiding van de staat van onderhoud van het pand, locatie van de studentenhuisvesting en hoogte rendement een bod uit. Bij het opstellen van de verkoopprijs dient er rekening gehouden te worden met: achterstallig onderhoud, gedateerde woning enzovoorts, dit heeft invloed op de uiteindelijke verkoopprijs.

Waarom onze partners voor ons kiezen

 • Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
 • Zeer groot netwerk aan beleggers, investeringsfondsen en andere           potentiële kopers
 • Geen kosten opstart en courtagekosten
 • Volledig ontzorgd tijdens de verkoop
 • Snel een goed bod op uw studentenhuis
 • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis
 • Veilig, discreet en snel

De voordelen van het kiezen voor Sons Real Estate

 • Geen makelaarskosten, u bespaart al snel duizenden euro’s
 • Grootste kopers netwerk van studentenpanden
 • Onze klanten beoordelen ons met een 8,9!
 • Professionele, sociale en meedenkende verkoopmedewerkers
 • Stille verkoop, dus uw pand komt niet op de openbare markt terecht

Studentenhuis verkopen

Voor de verkoop van alle soorten studentenwoningen kunt u bij Sons Real Estate terecht. Dankzij ons omvangrijke netwerk aan investeerders ontvangt u een goed bod op uw studentenwoning, zonder daarvoor op Funda te hoeven adverteren. Sons Real Estate bemiddeld gratis voor u, omdat de courtagekosten bij de koper worden neergelegd. Pas als u volledig achter het vrijblijvende bod staat en alle voorwaarden van de verkoop, zit u er aan vast. Onze werkwijze is volledig transparant en wij helpen ook bij de juridische aspecten omtrent de verkoop van uw studentenhuis. 

Hoe gaan wij van Sons Real Estate te werk

Stap 1:  Wij komen langs voor een gratis waardebepaling en stellen in overleg met u een verkoopprijs op. Als je ervoor kiest om ons opdracht te geven om je studentenpand in Delft te verkopen, kunnen we verder gaan.

Stap 2: Aangezien u ons opdracht heeft gegeven om uw studentenwoning in Den Haag verkopen, dan heb je een vergunning nodig, zoals een ombouwvergunning of een intrekkingsvergunning, deze hebben wij dan nodig. Als je een studentenhuis hebt gekocht voordat je toestemming hebt gekregen, moeten wij dit ook aan de verkoper kunnen bewijzen. Daarnaast maken we de plattegrond en maken we foto's zodat we de woning in een rustige omgeving kunnen leveren. We hebben deze informatie nodig om de aankoop te laten slagen.

Stap 3: In de derde stap wordt de woning ter beschikking gesteld aan potentiële kopers, waarna de bezichtiging wordt geregeld. Omdat we gericht woningen aanbieden, komen we alleen met kopers waarvan we vrijwel zeker weten dat ze een bod uitbrengen op uw studentenwoning in Den Haag. Dankzij deze effectieve strategie kan uw huis binnen één week verkocht worden.

 Stap 4: U kunt verschillende dingen doen met het bod van de koper, namelijk: akkoord gaan, het bod afwijzen of onderhandelen. Als u akkoord gaat, gaan we direct door naar stap 3. Als u ervoor kiest om te onderhandelen, zullen we kijken of er een overeenkomst kan worden bereikt tussen u en de koper, en we denken dat dit het geval zal zijn. Zodra er akkoord is zal het voorlopige koopcontract worden opgesteld.

Stap 5: Er zal een voorlopig koopcontract worden opgesteld, inclusief de voorwaarden van de bespreking. De door u gewenste voorwaarden en bepaalde vaste punten (zoals verkoopprijs en passeer datum) worden in het koopcontract behandeld. De bedoeling is dat u en de koper het ondertekenen om het naar de notaris te sturen.

Stap 6: De overdracht vindt plaats bij de notaris en de daadwerkelijke verkoop vindt plaats op de afgesproken datum. De sleutels moeten worden overhandigd voor de eindinspectie en de meterstanden moeten worden geregistreerd. Na ondertekening van de leveringsakte ontvangt u het geld via de notaris op uw rekening.

Studentenhuis Den Haag verkopen

Wat is mijn studentenpand in Den Haag waard?

De waarde bepalen van uw studentenpand is niet met een simpele rekensom gemaakt. Hoeveel is mijn studentenhuis in Delft waard? Om een waardebepaling te kunnen maken voor uw studentenpand worden er meerdere factoren meegenomen. Dit is namelijk afhankelijk van de staat van onderhoud van het pand, de locatie waar het pand zich bevindt en het rendement wat er met de huurders behaald wordt uit de huidige huurinkomsten. Over het algemeen is de stelregel; Hoe hoger het rendement, hoe hoger de huur. Is echter de huur heel hoog en is de staat van onderhoud achterstallig en gedateerd dan dient hier rekening mee te worden gehouden bij het opstellen van de verkoopprijs van uw studentenhuis.

Studentenwoning te koop

Heeft u een studentenwoning te koop? Dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u namelijk begeleiden bij het vinden van een geschikte koper voor uw beleggingspand. Al biedt u uw studentenpand namelijk te koop aan dan kan het zo zijn dat de woning al binnen één dag verkocht is. Er is namelijk een enorme vraag naar studentenpanden, maar het aanbod is echter zeer laag.Zo bieden wij uw studentenhuis te koop via een ”stille verkoop”

Wij benaderen dan alleen partijen waarvan wij op voorhand weten dat zij zeer geïnteresseerd zullen zijn in uw studentenpand. Zo wordt uw pand dus niet op de openbare markt aangeboden en komt u alleen in contact met serieuze partijen die uw studentenhuis willen kopen zonder enige voorbehouden. Een bod is dan ook altijd zonder voorbehoud van financiering. Zo bent u er dus van verzekerd dat u met een serieuze partij in zee gaat.  Het kan dus zo zijn dat u uw pand aanbiedt en u al binnen twee weken bij de notaris zit om de verkoop rond te maken.

Meer informatie ontvangen

Wilt u graag meer informatie of een adviesgesprek voor het verkopen van een studentenwoning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@sonsrealestate.nl of via het telefoonnummer 070 737 0462. Wij kunnen dan aan de hand van uw wensen en middelen kijken wat de mogelijkheden voor u zijn bij de aankoop van een studentenwoning.


Studentenhuis Den Haag verkopen

arrow_drop_up arrow_drop_down