Studentenhuisvesting

Ben je op zoek naar een kamer of studio voor tijdens je studententijd? Sons Real Estate is gespecialiseerd in studentenhuisvesting op landelijk niveau. Wij verzorgen de huisvesting van studenten in studentenkamers, studio’s en gedeelde woningen met onzelfstandige kamers. Elk jaar is er een steeds grotere groep studenten in Nederland dat op kamers gaat. Mede dankzij de explosieve groei van het aantal internationale studenten wordt de vraag naar studentenkamers elk jaar groter.

Het is daarom van groot belang om als nieuwe student ruim voor de aanvang van je studie te gaan starten met de zoektocht naar een geschikte kamer. Zo hoef je geen overhaaste beslissingen te nemen en voorkom je dat je in een veel te dure studentenkamer terecht komt.

Sons Real Estate beschikt dagelijks over een nieuw aanbod aan studentenkamers in alle grote en kleinere studentensteden van Nederland. De kamers die wij plaatsen voldoen allemaal aan de regelgeving omtrent het puntensysteem. Elke kamer of studio die wij aangeboden krijgen van een verhuurder toetsen wij eerst aan de kwaliteitsnorm omtrent het puntensysteem. Zo is de student verzekerd van een kwalitatieve kamer waar nooit teveel voor betaald wordt.

Sons Real Estate is één van de grootste aanbieders van particuliere studio’s en kamerverhuurwoningen. Zo heb je als student een grote kans om in een van de studentenkamers terecht te komen die via Sons Real Estate wordt aangeboden.

Om kans te maken op een plek in een van de studentenwoningen die via Sons Real Estate wordt aangeboden dient u via de knop ‘meer informatie’’ uw gegevens achter te laten inclusief uw zoekopdracht. Zo kunnen wij direct met uw zoekopdracht aan de slag gaan en ontvangt u binnen 48 uur of wij aan jouw zoekopdracht kunnen voldoen. Sons Real Estate brengt geen kosten in rekening bij huurders. Het is dus geheel kosteloos en vrijblijvend.

Uit privacy overwegingen van de huurders en verhuurder plaatsen wij veel van de studentenkamers niet online. Daarom is het verstandig om u zelf toe te voegen aan onze wachtlijst. Zo bent u de eerste die wij op de hoogte stellen van ons nieuwe aanbod.

Contact

Heb je vragen na het lezen van dit artikel? Je kunt ons ook direct contacten via het e-mailadres info@sonsrealestate.nl Wij zullen dan binnen één werkdag contact met je opnemen.