Zoek je studentenhuisvesting? Alle studentensteden in Nederland
arrow_drop_up arrow_drop_down
34

Studentenhuisvesting

Voor het vinden van een geschikte studentenwoning, studio of studentenkamer

Voor alle grote steden

Juist in de studentensteden bieden wij een exclusief aanbod

Voor de beste huisvesting

Betrouwbaar beheer van de studentenhuisvesting

Goede huurprijzen

Sons beschikt over een groot scala aan studentenpanden en kamers

Alle soorten studentenhuisvesting 

Ben je op zoek naar een kamer of studio voor tijdens je studententijd? Sons Real Estate is gespecialiseerd in studentenhuisvesting op landelijk niveau. Wij verzorgen de huisvesting van studenten in studentenkamers, studio’s en gedeelde woningen met onzelfstandige kamers. Elk jaar is er een steeds grotere groep studenten in Nederland dat op kamers gaat. Mede dankzij de explosieve groei van het aantal internationale studenten wordt de vraag naar studentenkamers elk jaar groter.

Goed voorbereid studeren

Het is van groot belang om als nieuwe student ruim voor de aanvang van je studie te gaan starten met de zoektocht naar een geschikte kamer. Zo hoef je geen overhaaste beslissingen te nemen en voorkom je dat je in een veel te dure studentenkamer terecht komt.

Studentenkamer

Degelijk beheer van onze studentenkamers en woningen

Sons Real Estate beschikt dagelijks over een nieuw aanbod aan studentenkamers in alle grote en kleinere studentensteden van Nederland. De kamers die wij plaatsen voldoen allemaal aan de regelgeving omtrent het puntensysteem. Elke kamer of studio die wij aangeboden krijgen van een verhuurder toetsen wij eerst aan de kwaliteitsnorm omtrent het puntensysteem. Zo is de student verzekerd van een kwalitatieve kamer waar nooit teveel voor betaald wordt.

Laat ons weten wat uw wensen zijn

Om kans te maken op een plek in een van de studentenwoningen die via Sons Real Estate wordt aangeboden dient u via de knop ‘meer informatie’’ uw gegevens achter te laten inclusief uw zoekopdracht. Zo kunnen wij direct met uw zoekopdracht aan de slag gaan en ontvangt u binnen 48 uur of wij aan jouw zoekopdracht kunnen voldoen. Sons Real Estate brengt geen kosten in rekening bij huurders. Het is dus geheel kosteloos en vrijblijvend.

Geef jouw wens aan ons door

Uit privacy overwegingen van de huurders en verhuurder plaatsen wij veel van de studentenkamers niet online. Daarom is het verstandig om u zelf toe te voegen aan onze wachtlijst. Zo bent u de eerste die wij op de hoogte stellen van ons nieuwe aanbod.

Werkgebied Sons Real Estate

Sons Real Estate is actief in en rondom alle studentensteden in Nederland. De populairste steden met studenthuisvesting zijn Delft, Leiden, Den Haag en Rotterdam. Ook in Amsterdam en de andere studentensteden (zoals Nijmegen of Eindhoven) beschikken wij over een aanbod aan studentenkamers en woningen. Ook als u een studentenhuis wilt verkopen, bent u bij Sons Real Estate aan het goede adres.


Contact

Heb je vragen na het lezen van dit artikel? Je kunt ons ook direct contacten via het e-mailadres info@sonsrealestate.nl Wij zullen dan binnen één werkdag contact met je opnemen.

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek?