Studentenhuis verkopen Leeuwarden? Studentenwoning te koop zetten
Studentenhuis leeuwarden verkopen

Studentenhuis verkopen in Leeuwarden

Uw partner voor de verkoop van uw studentenwoning

2

Groot kopersnetwerk

Meld uw studentenpand aan en ontvang biedingen uit ons netwerk

beste huis bod

Altijd het beste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

3

Gratis waardebepaling

Ontvang een gratis waardebepaling voor uw verhuurde studentenhuis

Uw studentenwoning verkopen in Leeuwarden, snel via Sons Real Estate

Sons Real Estate is uw partner bij het aankopen, verkopen, financieren, transformeren, beheren en verhuren van alle soorten vastgoed. Voor het verkopen van uw studentenpand in Leeuwarden is Sons Real Estate ook de juiste partij.Sons Real Estate verkoopt uw woning snel en verzekerd u van een aankoop. Wij rekenen geen makelaarskosten waardoor uw studentenpand tegen de beste voorwaarden verkocht wordt. Sons Real Estate beschikt ook over een groot netwerk van beleggers waardoor wij snel en efficiënt schakelen bij de verkoop van uw studentenpand in Leeuwarden. Uw studentenpand wordt verkocht middels stille verkoop op onze beleggersmarkt. Door ons grote aanbod aan beleggers door geheel Nederland kunnen wij snel een passende koper vinden voor bij uw kamerverhuurpand in Leeuwarden en omstreken.

Op de beleggersmarkt wordt uw pand aangeboden middels stille verkoop. Stille verkoop houdt in dat uw verhuurderspand niet op de openbare markt wordt vertoont.


Hoeveel is mijn studentenwoning in Leeuwarden waard?

Om een waarde aan uw studentenpand in Leeuwarden toe te kennen, wordt er naar meerdere factoren gekeken. De factoren zijn afhankelijk van: de locatie van het pand, het rendement dat wordt gehaald uit de huidige huuropbrengsten en de staat van onderhoud van uw studentenwoning. Heeft u nog inwonende studenten in uw studentenpand, geen zorgen! Wij zorgen namelijk dat de koop van uw kamerverhuur alsnog doorgezet kan worden, echter is het advies wel: wanneer de huuropbrengsten laag zijn zal uw studentenhuis minder waard zijn, de meeste waarde zit hem in uw studentenhuis zonder studenten verkopen. Heeft u al hoge opbrengsten vanuit de huur, dan zal uw studentenwoning al veel waard zijn. Door al deze factoren op een rijtje te zetten kan er een waardebepaling worden gedaan. Bent u nu al nieuwsgierig naar de waarde van uw studentenwoning in Leeuwarden, vraag dan een vrijblijvend bod aan om te achterhalen wat uw pand waard is.


Studentenhuis verkopen

Voor de verkoop van alle soorten studentenwoningen kunt u bij Sons Real Estate terecht. Dankzij ons omvangrijke netwerk aan investeerders ontvangt u een goed bod op uw studentenwoning, zonder daarvoor op Funda te hoeven adverteren. Sons Real Estate bemiddeld gratis voor u, omdat de courtagekosten bij de koper worden neergelegd. Pas als u volledig achter het vrijblijvende bod staat en alle voorwaarden van de verkoop, zit u er aan vast. Onze werkwijze is volledig transparant en wij helpen ook bij de juridische aspecten omtrent de verkoop van uw studentenhuis. 

Waarom onze partners voor ons kiezen

 • Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
 • Zeer groot netwerk aan beleggers, investeringsfondsen en andere            potentiële kopers
 • Geen kosten opstart en courtagekosten
 • Volledig ontzorgd tijdens de verkoop
 • Snel een goed bod op uw studentenhuis
 • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis
 • Veilig, discreet en snel

Sons Real Estate zet de voordelen voor u op een rijtje! 

 • Geen makelaarskosten u bespaart al snel duizenden euro’s
 • Geen financiering voorbehouden bij koper
 • Grootste kopers netwerk van studentenpanden
 • Snel en efficiënt verkocht
 • 20+ jaar ervaring en kennis in het vastgoed.


Onze medewerkers van Sons Real Estate zorgen ervoor dat uw studentenpand in Leeuwarden snel verkocht wordt. Wij zijn een snelle schakelaar tussen koper en verkoper en met onze kennis en ervaring in de vastgoed branche zullen wij u vertegenwoordigen bij de verkoop van uw pand. Klanten beoordelen ons met een 8,9!

Studentenhuis leeuwarden verkopen


Hieronder leest u hoe wij snel uw studentenpand in Leeuwarden verkopen middels ons grote beleggersnetwerk.

Stap 1: Zodra u in aanraking komt met ons bedrijf en u vraagt een waardebepaling op. Zullen wij een afspraak met u maken om uw pand te bezichtigen. Na het bezichtigen kunnen we een verkoopprijs opstellen in overleg met u. Zodra u gebruik wilt maken van onze dienst zullen wij naar stap 2 gaan.

Stap 2: Om uw studentenpand te verkopen, verzamelen wij alle benodigde informatie. Omtrent vergunningen geldt het volgende: bent u in het bezig van een vergunning zoals een omzettingsvergunning of onttrekkingsvergunning dan dienen deze aanwezig te zijn. Beschikt u niet over een vergunning omdat u een studentenhuis had gekocht toen dit nog geen vereiste was, dan dienen wij dit aan te tonen bij de koper. Zodra dit in orde is zullen wij één of meerdere plattegronden opstellen en foto’s maken om het pand stil aan te bieden.

Stap 3: Zodra wij alle informatie kunnen verstrekken onder ons netwerk waarbij wij beleggers zoeken die aansluiten bij uw pand. Zodra dit in orde is zullen we een bezichtiging inplannen waarbij de beleggers een bod kunnen uitbrengen.

Stap 4: U kunt verschillende dingen doen met het bod dat de koper heeft uitgebracht namelijk: akkoord gaan, het bod afwijzen of in onderhandeling treden. Bij akkoord zullen we gelijk naar stap 3 treden. Kiet u voor de onderhandeling, dan wordt er gekeken of er een overeenkomst gemaakt kan worden tussen u en de koper, wij zijn overtuigd dat dit zeker het geval zal zijn.

Stap 5: Het koopcontract die voorlopig staat zal worden opgesteld met de besproken voorwaarden. Denk hierbij aan: de verkoopprijs, de datum van passeren en overige voorwaarden die u belangrijk vindt. Na het ondertekenen van het contract door zowel u als de koper, zorgen wij dat het koopcontract bij de notaris beland.

Stap 6: Zodra het koopcontract klaar is zullen we overgaan naar de overdracht bij de notaris. Hierbij zullen de laatste stappen worden afgerond omtrent de sleutels overdragen en een eindcontrole.

Stap 7: We tekenen de leveringsakte samen met u en u ontvangt de gelden via de notaris op uw rekening.  


Studentenhuis leeuwarden verkopen

Wat is mijn studentenpand in Leeuwarden waard?

De waarde bepalen van uw studentenpand is niet met een simpele rekensom gemaakt. Hoeveel is mijn studentenhuis in Leeuwarden waard? Om een waardebepaling te kunnen maken voor uw studentenpand worden er meerdere factoren meegenomen. Dit is namelijk afhankelijk van de staat van onderhoud van het pand, de locatie waar het pand zich bevindt en het rendement wat er met de huurders behaald wordt uit de huidige huurinkomsten. Over het algemeen is de stelregel; Hoe hoger het rendement, hoe hoger de huur. Is echter de huur heel hoog en is de staat van onderhoud achterstallig en gedateerd dan dient hier rekening mee te worden gehouden bij het opstellen van de verkoopprijs van uw studentenhuis.


Studentenwoning te koop

Heeft u een studentenwoning te koop? Dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u namelijk begeleiden bij het vinden van een geschikte koper voor uw beleggingspand. Al biedt u uw studentenpand namelijk te koop aan dan kan het zo zijn dat de woning al binnen één dag verkocht is. Er is namelijk een enorme vraag naar studentenpanden, maar het aanbod is echter zeer laag.Zo bieden wij uw studentenhuis te koop via een ”stille verkoop”

Wij benaderen dan alleen partijen waarvan wij op voorhand weten dat zij zeer geïnteresseerd zullen zijn in uw studentenpand. Zo wordt uw pand dus niet op de openbare markt aangeboden en komt u alleen in contact met serieuze partijen die uw studentenhuis willen kopen zonder enige voorbehouden. Een bod is dan ook altijd zonder voorbehoud van financiering. Zo bent u er dus van verzekerd dat u met een serieuze partij in zee gaat.  Het kan dus zo zijn dat u uw pand aanbiedt en u al binnen twee weken bij de notaris zit om de verkoop rond te maken.

Meer informatie ontvangen

Wilt u graag meer informatie of een adviesgesprek voor het kopen van een studentenwoning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@sonsrealestate.nl of via het telefoonnummer 070 737 0462. Wij kunnen dan aan de hand van uw wensen en middelen kijken wat de mogelijkheden voor u zijn bij de aankoop van een studentenwoning.


Studentenhuis leeuwarden verkopen

arrow_drop_up arrow_drop_down