Studentenhuis verkopen Enschede? Studentenwoning te koop zetten
Studentenhuis Enschede verkopen

Studentenhuis in Enschede verkopen?

Uw partner voor de verkoop an uw studentenwoning

2

Groot kopersnetwerk

Meld uw studentenpand aan en ontvang biedingen uit ons netwerk

beste huis bod

Altijd het beste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

3

Gratis waardebepaling

Ontvang een gratis waardebepaling voor uw verhuurde studentenhuis

Waarom uw studentenhuis te koop zetten in Enschede met Sons Real Estate

Studentenhuis verkopen in Enschede, direct te koop zetten met Sons. Wilt u uw studentenhuis verkopen in Enschede, en zoekt u een partij die uw studentenpand snel te koop zet zonder bijkomende kosten. Sons Real Estate is de makelaar gespecialiseerd in de verkoop van beleggingspanden zoals studentenwoningen in Enschede.Wij zorgen voor een snelle verkoop zonder makelaarskosten. Wij verkopen uw studentenwoning middels ‘stille verkoop’. Dat wil zeggen dat uw woning niet op de openbare markt terecht komt en uw kamerverhuurpand dus schaars blijft. Zo wordt uw pand dus gericht aangeboden aan partijen waarvan wij weten dat zij geïnteresseerd zullen zijn. Zo bent u er dus van verzekerd dat de partijen die willen bezichtigen vrijwel altijd direct een bod zullen uitbrengen en u dus verzekerd bent van een snelle verkoop. Sons Real Estate beschikt over een zeer groot netwerk van particuliere en zakelijke beleggers die klaar staan om uw studentenpand in Enschede direct en snel over te kopen. Wij brengen geen kosten in rekening bij de verkoop van uw studentenhuis, wij rekenen namelijk aan koper. Zo zorgen wij voor een zo snel mogelijke verkoop, tegen de beste prijs en voorwaarden. Met onze expertise zijn wij de bemiddelaar die direct een waardebepaling aan uw pand toekent en u verzekerd van een goed bod op uw pand.

 

Uw studentenhuis verkopen met of zonder studenten erin.

 Wij hebben zowel kopers voor uw studentenhuis met als zonder studenten erin. Zijn de huidige huuropbrengsten laag dan is uw studentenhuis meer waard wanneer als deze verkocht wordt zonder huurders erin. Heeft uw hoge huuropbrengsten uit uw studentenwoning dan is de waarde van uw studentenwoning het hoogst.

 

Waarde van mijn studentenhuis bepalen

 Hoeveel is mijn studentenhuis in Enschede waard? Om een waardebepaling te kunnen maken voor uw studentenpand worden er meerdere factoren meegenomen. Dit is namelijk afhankelijk van de staat van onderhoud van het pand, de locatie waar het pand zich bevindt en het rendement wat er met de huurders behaald wordt uit de huidige huurinkomsten. Over het algemeen is de stelregel; Hoe hoger het rendement, hoe hoger de huur. Is echter de huur heel hoog en is de staat van onderhoud achterstallig en gedateerd dan dient hier rekening mee te worden gehouden bij het opstellen van de verkoopprijs van uw studentenhuis.

Waarom onze partners voor ons kiezen

 • Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
 • Zeer groot netwerk aan beleggers, investeringsfondsen en andere            potentiële kopers
 • Geen kosten opstart en courtagekosten
 • Volledig ontzorgd tijdens de verkoop
 • Snel een goed bod op uw studentenhuis
 • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis
 • Veilig, discreet en snel

Studentenhuis Enschede verkopen

Voordelen verkoop studentenpanden Sons

 • Grootste kopersnetwerk van studentenpanden
 • Geen makelaarskosten, u bespaart al snel duizenden euro’s
 • Stille verkoop, dus uw pand komt niet op de openbare markt                     terecht
 • Snel en efficiënt verkocht
 • Geen financieringsvoorbehouden bij koper
 • Onze klanten beoordelen ons met een 8,9!
 • 20+ Jaar ervaring en vastgoed kennis in huis
 • Het gehele verkooptraject ontzorgt, veilig en discreet
 • Professionele, sociale en meedenkende verkoopmedewerkers

Studentenhuis verkopen

Voor de verkoop van alle soorten studentenwoningen kunt u bij Sons Real Estate terecht. Dankzij ons omvangrijke netwerk aan investeerders ontvangt u een goed bod op uw studentenwoning, zonder daarvoor op Funda te hoeven adverteren. Sons Real Estate bemiddeld gratis voor u, omdat de courtagekosten bij de koper worden neergelegd. Pas als u volledig achter het vrijblijvende bod staat en alle voorwaarden van de verkoop, zit u er aan vast. Onze werkwijze is volledig transparant en wij helpen ook bij de juridische aspecten omtrent de verkoop van uw studentenhuis. Studentenhuis Enschede verkopen

Werkwijze verkoop studentenpand

Stap 1: Wij komen langs voor een vrijblijvende waardebepaling en stellen in overleg met u een verkoopprijs samen. Wanneer wij van u de opdracht krijgen om het studentenpand in Enschede te verkopen dan gaan we naar stap 2.

Stap 2: Wij verzamelen alle benodigde info. Wanneer u uw studentenpand wilt verkopen dan is er een vergunning zoals een omzettingsvergunning of onttrekkingsvergunning aanwezig. Heeft u uw studentenhuis al aangekocht voordat er vergunningen nodig waren dan dienen wij dit ook aan te kunnen tonen aan verkoper. Daarnaast zullen wij plattegronden opstellen en foto’s maken om het pand stil te kunnen aanbieden.

Stap 3: We gaan het pand aanbieden aan potentiële kopers en plannen vervolgens een bezichtiging in. Doordat wij het pand gericht aanbieden komen wij alleen met kopers waarvan wij vrijwel zeker weten dat zij een bod zullen uitbrengen. Zo kan uw pand al binnen één week verkocht zijn.

Stap 4: Nadat er een bod is uitgebracht kunt u uit de volgende opties kiezen. U kunt het bod afwijzen, accepteren of in onderhandeling treden. Wanneer u in onderhandeling treed kunt u een tegenvoorstel doen en leggen wij deze neer bij de potentiële koper. Vind u het bod goed en wilt u het accepteren dan kan direct het koopcontract worden opgesteld en heeft u uw studentenpand verkocht. Gefeliciteerd! Het is nu tijd om alles af te ronden en het voorlopig koopcontract op te stellen.

Stap 5: Het voorlopig koopcontract wordt opgesteld waarbij de besproken voorwaarden in worden opgenomen. Zoals de datum van passeren, de verkoopprijs en overige voorwaarden die u wenst zullen in het koopcontract worden verwerkt. Na het tekenen van het koopcontract door zowel koper als verkoper gaat het koopcontract naar de notaris.

 Stap 6: De overdracht bij de notaris. Op deze dag is de daadwerkelijke verkoop en dient u de sleutels van het pand mee te nemen naar de notaris. Op deze dag zal er nog een eindinspectie bij de woning plaatsvinden en worden de meterstanden genoteerd. Na het tekenen van de leveringsakte ontvangt u de gelden via de notaris op uw rekening.


Studentenhuis Enschede verkopen

Wat is mijn studentenpand in Enschede waard?

De waarde bepalen van uw studentenpand is niet met een simpele rekensom gemaakt. Hoeveel is mijn studentenhuis in Enschede waard? Om een waardebepaling te kunnen maken voor uw studentenpand worden er meerdere factoren meegenomen. Dit is namelijk afhankelijk van de staat van onderhoud van het pand, de locatie waar het pand zich bevindt en het rendement wat er met de huurders behaald wordt uit de huidige huurinkomsten. Over het algemeen is de stelregel; Hoe hoger het rendement, hoe hoger de huur. Is echter de huur heel hoog en is de staat van onderhoud achterstallig en gedateerd dan dient hier rekening mee te worden gehouden bij het opstellen van de verkoopprijs van uw studentenhuis.


Studentenwoning te koop

Heeft u een studentenwoning te koop? Dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u namelijk begeleiden bij het vinden van een geschikte koper voor uw beleggingspand. Al biedt u uw studentenpand namelijk te koop aan dan kan het zo zijn dat de woning al binnen één dag verkocht is. Er is namelijk een enorme vraag naar studentenpanden, maar het aanbod is echter zeer laag.Zo bieden wij uw studentenhuis te koop via een ”stille verkoop”

Wij benaderen dan alleen partijen waarvan wij op voorhand weten dat zij zeer geïnteresseerd zullen zijn in uw studentenpand. Zo wordt uw pand dus niet op de openbare markt aangeboden en komt u alleen in contact met serieuze partijen die uw studentenhuis willen kopen zonder enige voorbehouden. Een bod is dan ook altijd zonder voorbehoud van financiering. Zo bent u er dus van verzekerd dat u met een serieuze partij in zee gaat.  Het kan dus zo zijn dat u uw pand aanbiedt en u al binnen twee weken bij de notaris zit om de verkoop rond te maken.

Meer informatie ontvangen

Wilt u graag meer informatie of een adviesgesprek voor het kopen van een studentenwoning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@sonsrealestate.nl of via het telefoonnummer 070 737 0462. Wij kunnen dan aan de hand van uw wensen en middelen kijken wat de mogelijkheden voor u zijn bij de aankoop van een studentenwoning.


Studentenhuis Enschede verkopen

arrow_drop_up arrow_drop_down