Studentenhuis verkopen Assen? Studentenwoning te koop zetten
Studentenhuis Assen verkopen

Studentenwoning verkopen in Assen?

Uw partner voor de verkoop uw studentenwoning

2

Groot kopersnetwerk

Meld uw studentenpand aan en ontvang biedingen uit ons netwerk

beste huis bod

Altijd het beste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

3

Gratis waardebepaling

Ontvang een gratis waardebepaling voor uw verhuurde studentenhuis

Studentenpand in Assen verkopen via Sons Real Estate

Uw studentenwoning verkopen in Assen kan gemakkelijk met de diensten van Sons Real Estate. Sons Real Estate is de makelaar die u kan helpen bij de verkoop van uw studentenpand in Assen en omgeving. Met jarenlange ervaring in het vastgoed kunnen wij u gemakkelijk begeleiden bij het verkoopproces. Als bedrijf schakelen wij snel en efficiënt bij de verkoop van uw pand tussen koper en verkoper. Wij zorgen voor een stille verkoop aan ons grote beleggersnetwerk van zakelijke als particuliere beleggers waardoor wij snel kunnen schakelen en snel uw studentenpand in Assen kunnen verkopen. Wij rekenen geen makelaarskosten en zullen u begeleiden gedurende het gehele proces tegen de beste voorwaarden en prijs.Waarde bepalen van uw studentenpand in Assen

Uw studentenwoning in Assen wordt middels stille verkoop aan beleggers aangeboden. Dit houdt in dat uw pand niet op de openbare markt terecht komt en zo schaars kan blijven. Voordat er een passende belegger wordt aangestuurd, dit kan zowel zakelijk als particulier zijn, zorgen we eerst voor een waardebepaling. U wilt uw studentenpand verkopen en daarbij is van belang hoeveel uw studentenpand waard is. Wij van Sons Real Estate zorgen voor een waardebepaling van uw studentenwoning in Assen. De waarde is afhankelijk van de locatie, het onderhoud van uw studentenpand en het rendement wat huidig behaald wordt. Door deze factoren af te wegen en te observeren zal er een waarde worden toegekend aan uw studentenpand. Zodra de waarde is vastgesteld kan de stille verkoop beginnen van uw studentenpand en zullen wij ervoor zorgen dat uw kamerverhuurpand naar aanleiding van uw voorkeur binnen de bepaalde tijd verkocht wordt. 

 

Studentenhuis verkopen

Voor de verkoop van alle soorten studentenwoningen kunt u bij Sons Real Estate terecht. Dankzij ons omvangrijke netwerk aan investeerders ontvangt u een goed bod op uw studentenwoning, zonder daarvoor op Funda te hoeven adverteren. Sons Real Estate bemiddeld gratis voor u, omdat de courtagekosten bij de koper worden neergelegd. Pas als u volledig achter het vrijblijvende bod staat en alle voorwaarden van de verkoop, zit u er aan vast. Onze werkwijze is volledig transparant en wij helpen ook bij de juridische aspecten omtrent de verkoop van uw studentenhuis.

Waarom onze partners voor ons kiezen

 • Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
 • Zeer groot netwerk aan beleggers, investeringsfondsen en andere            potentiële kopers
 • Geen kosten opstart en courtagekosten
 • Volledig ontzorgd tijdens de verkoop
 • Snel een goed bod op uw studentenhuis
 • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis
 • Veilig, discreet en snel


Studentenhuis Assen verkopen


Waarom voor Sons Real Estate kiezen?

 • Geen makelaarskosten u bespaart al snel duizenden euro’s
 • Geen financiering voorbehouden bij koper
 • Grootste kopers netwerk van studentenpanden
 • Snel en efficiënt verkocht
 • 20+ jaar ervaring en kennis in het vastgoed.


Studentenhuis Assen verkopenStappenplan Sons Real Estate werkwijze


Stap 1: We zullen het studentenpand komen bezichtigen en naar aanleiding daarvan stellen we een vrijblijvende waardebepaling op voor uw studentenpand. Hierna wordt de verkoopprijs voor uw studentenwoning in Assen opgesteld in overleg met u, dit is geheel kosteloos. Zodra u akkoord gaat met de opdracht om uw pand te verkopen zullen wij uw studentenpand met zekerheid snel verkopen.

Stap 2: Om uw pand aan te bieden aan potentiële beleggers zullen wij alle informatie verzamelen daarbij zullen foto’s en plattegronden gemaakt worden. Belangrijk is dat de vergunningen ook erbij worden gehaald, tenzij u uw studentenhuis al heeft aangekocht voordat dit nodig was. Toch moeten we in beide gevallen de nodigde stukken aantonen bij de koper.

Stap 3: In deze stap gaan we het pand aanbieden aan potentiële kopers en plannen vervolgens bezichtigingen met hen in. Doordat wij het pand gericht aanbieden komen wij alleen met kopers waarvan wij vrijwel zeker weten dat zij een bod uitbrengen op uw pand. Zo kan het heel snel gaan en kunt u uw pand in de meeste gevallen al binnen één week verkocht hebben.

 Stap 4: Nadat er een bod is uitgebracht kunt u uit de volgende opties kiezen. U kunt het bod direct afwijzen, accepteren of in onderhandeling treden met de potentiële koper. Wanneer u in onderhandeling treedt kunt u een tegenvoorstel uitbrengen en leggen wij deze neer bij de potentiële koper. Vind u het bod goed en wilt u het accepteren dan kan direct het koopcontract worden opgesteld en heeft u uw studentenpand verkocht. Gefeliciteerd met uw verkochte pand! Het is nu tijd om alles af te ronden en het voorlopig koopcontract op te stellen.

Stap 5: De volgende stap is dat de voorwaarden worden besproken die vervolgens in het koopcontract worden verwerkt. Zodra iedereen over alles instemt is er een akkoord en kan na het tekenen het contract naar de notaris. Tot slot zal de overdracht binnenkort plaatsvinden

Stap 6: De overdracht bij de notaris verloopt als volgt: op deze dag is de daadwerkelijke verkoop en dient u de sleutels van het pand mee te nemen naar de notaris. Op de dag van de overdracht zal er nog een eindinspectie bij het pand plaatsvinden en worden de meterstanden genoteerd. Na het tekenen van de leveringsakte ontvangt u de gelden via de notaris op uw rekening.


Studentenhuis Assen verkopen

Wat is mijn studentenpand in Assen waard?

De waarde bepalen van uw studentenpand is niet met een simpele rekensom gemaakt. Hoeveel is mijn studentenhuis in Assen waard? Om een waardebepaling te kunnen maken voor uw studentenpand worden er meerdere factoren meegenomen. Dit is namelijk afhankelijk van de staat van onderhoud van het pand, de locatie waar het pand zich bevindt en het rendement wat er met de huurders behaald wordt uit de huidige huurinkomsten. Over het algemeen is de stelregel; Hoe hoger het rendement, hoe hoger de huur. Is echter de huur heel hoog en is de staat van onderhoud achterstallig en gedateerd dan dient hier rekening mee te worden gehouden bij het opstellen van de verkoopprijs van uw studentenhuis.

Studentenwoning te koop

Heeft u een studentenwoning te koop? Dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u namelijk begeleiden bij het vinden van een geschikte koper voor uw beleggingspand. Al biedt u uw studentenpand namelijk te koop aan dan kan het zo zijn dat de woning al binnen één dag verkocht is. Er is namelijk een enorme vraag naar studentenpanden, maar het aanbod is echter zeer laag.Zo bieden wij uw studentenhuis te koop via een ”stille verkoop”

Wij benaderen dan alleen partijen waarvan wij op voorhand weten dat zij zeer geïnteresseerd zullen zijn in uw studentenpand. Zo wordt uw pand dus niet op de openbare markt aangeboden en komt u alleen in contact met serieuze partijen die uw studentenhuis willen kopen zonder enige voorbehouden. Een bod is dan ook altijd zonder voorbehoud van financiering. Zo bent u er dus van verzekerd dat u met een serieuze partij in zee gaat.  Het kan dus zo zijn dat u uw pand aanbiedt en u al binnen twee weken bij de notaris zit om de verkoop rond te maken.

Meer informatie ontvangen

Wilt u graag meer informatie of een adviesgesprek voor het kopen van een studentenwoning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@sonsrealestate.nl of via het telefoonnummer 070 737 0462. Wij kunnen dan aan de hand van uw wensen en middelen kijken wat de mogelijkheden voor u zijn bij de aankoop van een studentenwoning.


Studentenhuis Assen verkopen

arrow_drop_up arrow_drop_down