Studentenhuis verkopen Bergen op Zoom? Studentenwoning te koop zetten.
studentenhuis Bergen op Zoom verkopen

Studentenhuis verkopen in Bergen op Zoom?

Uw partner voor de verkoop van uw studentenwoning

2

Groot kopersnetwerk

Meld uw studentenpand aan en ontvang biedingen uit ons netwerk

beste huis bod

Altijd het beste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

3

Gratis waardebepaling

Ontvang een gratis waardebepaling voor uw verhuurde studentenhuis

Studentenpand in Bergen op Zoom verkopen via Sons Real Estate

Wilt u uw studentenwoning in Bergen op Zoom verkopen en zoekt u hiervoor een partij die u kan begeleiden gedurende het proces. Sons Real Estate is de makelaar gespecialiseerd in de verkoop van uw studentenpand.Wij kunnen u begeleiden bij de verkoop van uw studentenwoning en verzekeren van een snelle verkoop van uw studentenwoning in Bergen op Zoom. Door de jaren heen hebben wij ervaring en kennis kunnen opdoen als bedrijf in het vastgoed waardoor wij ook een groot beleggersbestand hebben opgebouwd. Met dit beleggersbestand zien wij onszelf als snelle schakelaar tussen koper en verkoper. Er is vrijwel altijd een potentiële koper bij uw aanbod te vinden. Wij schakelen snel en brengen geen makelaarskosten in rekening, de overige kosten die ter sprake komen zullen altijd doorberekend worden bij de koper. Daarnaast wordt er geboden zonder voorbehoud van financiering zodat u verzekerd bent van de verkoop van uw studentenpand in Bergen op Zoom. 


Waarde bepalen van uw studentenpand in Bergen op Zoom

Zodra u ervoor kiest om uw studentenhuis in Bergen op Zoom verkopen met ons als bemiddelaar is het van belang dat er een waard berekening gedaan wordt. Het is voor u namelijk belangrijk wat voor waarde er hangt aan uw studentenwoning. Via onze website kunt u een bod aanvragen en hier zullen wij een waarde aan toekennen. De waarde wordt berekend op basis van een aantal criteria, waaronder: locatie van uw studentenwoning, onderhoud van uw studentenpand en tot slot het rendement wat momenteel door de huidige huurders wordt gerealiseerd. Hoe hoger de huur, hoe hoger de waarde van uw studentenpand gaat zijn. Hoe lager de huur, hoe lager de waarde van uw studentenpand. Als u uw studentenpand leeg wilt verkopen zal de waarde ook hoger zijn, dit omdat er een nieuw rendement gerealiseerd kan worden. Tot slot, een betere locatie en een onderhouden kamerverhuurpand zorgt ook voor een hogere waarde. 

 

Studentenhuis verkopen

Voor de verkoop van alle soorten studentenwoningen kunt u bij Sons Real Estate terecht. Dankzij ons omvangrijke netwerk aan investeerders ontvangt u een goed bod op uw studentenwoning, zonder daarvoor op Funda te hoeven adverteren. Sons Real Estate bemiddeld gratis voor u, omdat de courtagekosten bij de koper worden neergelegd. Pas als u volledig achter het vrijblijvende bod staat en alle voorwaarden van de verkoop, zit u er aan vast. Onze werkwijze is volledig transparant en wij helpen ook bij de juridische aspecten omtrent de verkoop van uw studentenhuis. 

Waarom onze partners voor ons kiezen

 • Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
 • Zeer groot netwerk aan beleggers, investeringsfondsen en andere            potentiële kopers
 • Geen kosten opstart en courtagekosten
 • Volledig ontzorgd tijdens de verkoop
 • Snel een goed bod op uw studentenhuis
 • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis
 • Veilig, discreet en snel


studentenhuis Bergen op Zoom verkopen


Sons Real Estate zorgt door het snel schakelen voor een aantal voordelen bij de verkoop

 • Grootste kopersnetwerk van studentenpanden
 • Geen makelaarskosten, u bespaart al snel duizenden euro’s
 • Stille verkoop, dus uw pand komt niet op de openbare markt   terecht
 • Snel en efficiënt verkocht
 • Geen financiering voorbehouden bij koper
 • Onze klanten beoordelen ons met een 8,9!
 • 20+ Jaar ervaring en vastgoed kennis in huis
 • Het gehele verkooptraject ontzorgt, veilig en discreet
 • Professionele, sociale en meedenkende verkoopmedewerkers


studentenhuis Bergen op Zoom verkopen


Stappenplan Sons Real Estate

Stap 1: Zodra u een waardebepaling via onze website heeft aangevraagd zullen wij een waarde toekennen aan uw studentenpand in Bergen op Zoom. Mocht de waarde in de smaak vallen, dan kunt u ons de opdracht geven om uw studentenpand te verkopen.  

Stap 2: Om uw studentenpand te verkopen in Bergen op Zoom, verzamelen wij alle benodigde informatie. Omtrent vergunningen geldt het volgende: bent u in het bezig van een vergunning zoals een omzettingsvergunning of onttrekkingsvergunning dan dienen deze aanwezig te zijn. Beschikt u niet over een vergunning omdat u een studentenhuis had gekocht toen dit nog geen vereiste was, dan dienen wij dit aan te tonen bij de koper. Om uw pand stil aan de bieden zullen wij één of meerdere plattegronden opstellen en foto’s maken.

Stap 3: Zodra wij alle informatie kunnen verstrekken onder ons netwerk waarbij wij beleggers zoeken die aansluiten bij uw pand. Zodra dit in orde is zullen we een bezichtiging inplannen waarbij de beleggers een bod kunnen uitbrengen op uw studentenwoning.

Stap 4: U kunt verschillende dingen doen met het bod dat de koper heeft uitgebracht namelijk: akkoord gaan, het bod afwijzen of in onderhandeling treden. Bij akkoord zullen we gelijk naar stap 3 treden. Kiest u voor de onderhandeling, dan kunt u aangeven waar u wensen liggen, deze zullen in acht worden genomen tot er een mooie deal ontstaat voor beide partijen. 

Stap 5: Het koopcontract die voorlopig staat zal worden opgesteld met de besproken voorwaarden die zijn besproken. Denk hierbij aan: de verkoopprijs, de datum van passeren en overige voorwaarden die u belangrijk vindt. Na het ondertekenen van het contract door zowel u als de koper, zorgen wij dat het koopcontract bij de notaris beland.

Stap 6: Zodra het koopcontract klaar is zullen we overgaan naar de overdracht bij de notaris. Hierbij zullen de laatste stappen worden afgerond omtrent de sleutels overdragen en een eindcontrole. Tot slot tekenen we de overdracht en ontvangt u de gelden zo snel mogelijk op uw rekening. 


studentenhuis Bergen op Zoom verkopen

Wat is mijn studentenpand in Bergen op Zoom waard?

De waarde bepalen van uw studentenpand is niet met een simpele rekensom gemaakt. Hoeveel is mijn studentenhuis in Bergen op Zoom waard? Om een waardebepaling te kunnen maken voor uw studentenpand worden er meerdere factoren meegenomen. Dit is namelijk afhankelijk van de staat van onderhoud van het pand, de locatie waar het pand zich bevindt en het rendement wat er met de huurders behaald wordt uit de huidige huurinkomsten. Over het algemeen is de stelregel; Hoe hoger het rendement, hoe hoger de huur. Is echter de huur heel hoog en is de staat van onderhoud achterstallig en gedateerd dan dient hier rekening mee te worden gehouden bij het opstellen van de verkoopprijs van uw studentenhuis.


Studentenwoning te koop

Heeft u een studentenwoning te koop? Dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u namelijk begeleiden bij het vinden van een geschikte koper voor uw beleggingspand. Al biedt u uw studentenpand namelijk te koop aan dan kan het zo zijn dat de woning al binnen één dag verkocht is. Er is namelijk een enorme vraag naar studentenpanden, maar het aanbod is echter zeer laag.Zo bieden wij uw studentenhuis te koop via een ”stille verkoop”

Wij benaderen dan alleen partijen waarvan wij op voorhand weten dat zij zeer geïnteresseerd zullen zijn in uw studentenpand. Zo wordt uw pand dus niet op de openbare markt aangeboden en komt u alleen in contact met serieuze partijen die uw studentenhuis willen kopen zonder enige voorbehouden. Een bod is dan ook altijd zonder voorbehoud van financiering. Zo bent u er dus van verzekerd dat u met een serieuze partij in zee gaat.  Het kan dus zo zijn dat u uw pand aanbiedt en u al binnen twee weken bij de notaris zit om de verkoop rond te maken.

Meer informatie ontvangen

Wilt u graag meer informatie of een adviesgesprek voor het kopen van een studentenwoning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@sonsrealestate.nl of via het telefoonnummer 070 737 0462. Wij kunnen dan aan de hand van uw wensen en middelen kijken wat de mogelijkheden voor u zijn bij de aankoop van een studentenwoning.


studentenhuis Bergen op Zoom verkopen

arrow_drop_up arrow_drop_down