Studentenhuis verkopen Roosendaal? Studentenwoning te koop zetten.
Studentenhuis Roosendaal verkopen

Studentenhuis verkopen in Roosendaal?

Uw partner voor de verkoop van uw studentenwoning

2

Groot kopersnetwerk

Meld uw studentenpand aan en ontvang biedingen uit ons netwerk

beste huis bod

Altijd het beste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

3

Gratis waardebepaling

Ontvang een gratis waardebepaling voor uw verhuurde studentenhuis

Studentenpand in Roosendaal verkopen via Sons Real Estate

 Heeft u een studentenpand in Roosendaal en wilt u deze verkopen tegen de beste voorwaarden, dan bent u op het juiste adres. Sons Real Estate is de makelaar die gespecialiseerd is in de verkoop van studentenwoningen in Roosendaal en omgeving.



Wij hebben als bedrijf al jarenlang ervaring in het vastgoed waardoor wij u gemakkelijk en zorgeloos kunnen begeleiden gedurende het verkoopproces. Wij brengen geen makelaarskosten in rekening, dit kan u duizenden euro’s schelen. Sons Real Estate heeft daarnaast een groot beleggingsregister opgebouwd waardoor wij snel een passende koper kunnen vinden voor uw studentenpand. Wij bieden uw pand aan middels stille verkoop en zorgen voor een vlotte afhandeling van zaken. 


Waarde bepalen van uw studentenpand in Roosendaal

Uw kamerverhuurpand bieden wij aan op de stille markt, dit houdt in dat uw studentenwoning in Roosendaal schaars blijft doordat het aan een stil netwerk wordt aangeboden van beleggers. Voordat wij uw pand kunnen aanbieden op de stille markt moet er een waarde worden opgesteld voor uw studentenhuis in Roosendaal. Uw pand in Roosendaal zal een waardebepaling verkrijgen, de waardebepaling is gebaseerd op een aantal punten. Er wordt gekeken naar het onderhoud, de locatie en het rendement wat behaald wordt. Doordat Sons Real Estate gespecialiseerd is in het ontzorgen bij uw verkoop, maakt dit niet uit. Echter heeft het wel betrekking op de waarde die toegekend zal worden. Als uw pand een minder gunstige locatie, achterstallig onderhoud en een laag rendement heeft zal de waarde van uw studentenpand minder zijn. Is uw kamerverhuurpand goed onderhouden, het heeft een gunstige locatie en het rendement ligt relatief hoger, dan zal uw pand meer waard zijn. 

 

Studentenhuis verkopen

Voor de verkoop van alle soorten studentenwoningen kunt u bij Sons Real Estate terecht. Dankzij ons omvangrijke netwerk aan investeerders ontvangt u een goed bod op uw studentenwoning, zonder daarvoor op Funda te hoeven adverteren. Sons Real Estate bemiddeld gratis voor u, omdat de courtagekosten bij de koper worden neergelegd. Pas als u volledig achter het vrijblijvende bod staat en alle voorwaarden van de verkoop, zit u er aan vast. Onze werkwijze is volledig transparant en wij helpen ook bij de juridische aspecten omtrent de verkoop van uw studentenhuis. 

Waarom onze partners voor ons kiezen

 • Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
 • Zeer groot netwerk aan beleggers, investeringsfondsen en andere            potentiële kopers
 • Geen kosten opstart en courtagekosten
 • Volledig ontzorgd tijdens de verkoop
 • Snel een goed bod op uw studentenhuis
 • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis
 • Veilig, discreet en snel


studentenhuis Roosendaal verkopen


Waarom voor Sons Real Estate kiezen?

 • Geen makelaarskosten u bespaart al snel duizenden euro’s
 • Geen financiering voorbehouden bij koper
 • Grootste kopers netwerk van studentenpanden
 • Snel en efficiënt verkocht
 • 20+ jaar ervaring en kennis in het vastgoed.


studentenhuis Roosendaal verkopen


Stappenplan verkoop van uw studentenwoning


Stap 1: Wij komen langs voor een vrijblijvende waardebepaling en stellen in overleg met u een verkoopprijs samen. Wanneer wij van u de opdracht krijgen om het studentenpand in Roosendaal te verkopen, zullen we hiermee aan de slag gaan. 

Stap 2: Wij verzamelen alle benodigde informatie, maken foto’s en stellen een plattegrond op als u deze niet aan ons kan verstrekken van uw studentenwoning in Roosendaal. Wanneer u uw studentenpand wilt verkopen dan is er een vergunning zoals een omzettingsvergunning of onttrekkingsvergunning aanwezig. Heeft u uw studentenhuis al aangekocht voordat er vergunningen nodig waren dan dienen wij dit ook aan te kunnen tonen aan verkoper. 

Stap 3: We gaan het pand aanbieden aan potentiële kopers en plannen vervolgens een bezichtiging in. Doordat wij over een groot netwerk van beleggers beschikken, kunnen wij snel potentiële kopers vinden. Zo kan uw pand al binnen één week verkocht zijn en bent u verzekerd van een snelle verkoop.

Stap 4: Nadat er een bod is uitgebracht op uw studentenwoning kunt u uit de volgende opties kiezen. U kunt het bod afwijzen, accepteren of in onderhandeling treden. Wanneer u in onderhandeling treedt kunt u een tegenvoorstel doen en leggen wij deze neer bij de potentiële koper. Vind u het bod goed en wilt u het accepteren dan kan direct het koopcontract worden opgesteld en heeft u uw studentenpand verkocht. 

Stap 5: Het voorlopig koopcontract wordt opgesteld waarbij de besproken voorwaarden in worden opgenomen. Zoals de datum van passeren, de verkoopprijs en overige voorwaarden die u wenst zullen in het koopcontract worden verwerkt. Na het tekenen van het koopcontract door zowel koper als verkoper gaat het koopcontract naar de notaris, zodra dit is gedaan is het bijna zover voor de overdracht. 

Stap 6: De overdracht bij de notaris. Op deze dag is de daadwerkelijke verkoop en dient u de sleutels van het pand mee te nemen naar de notaris. Op deze dag zal er nog een eindinspectie bij de woning plaatsvinden en worden de meterstanden genoteerd. Na het tekenen van de leveringsakte zal u afscheid moeten doen van uw studentenpand, maar niet getreurd. De gelden ontvangt u van de notaris via uw rekening. 


studentenhuis Roosendaal verkopen

Wat is mijn studentenpand in Roosendaal waard?

De waarde bepalen van uw studentenpand is niet met een simpele rekensom gemaakt. Hoeveel is mijn studentenhuis in Roosendaal waard? Om een waardebepaling te kunnen maken voor uw studentenpand worden er meerdere factoren meegenomen. Dit is namelijk afhankelijk van de staat van onderhoud van het pand, de locatie waar het pand zich bevindt en het rendement wat er met de huurders behaald wordt uit de huidige huurinkomsten. Over het algemeen is de stelregel; Hoe hoger het rendement, hoe hoger de huur. Is echter de huur heel hoog en is de staat van onderhoud achterstallig en gedateerd dan dient hier rekening mee te worden gehouden bij het opstellen van de verkoopprijs van uw studentenhuis.


Studentenwoning te koop

Heeft u een studentenwoning te koop? Dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u namelijk begeleiden bij het vinden van een geschikte koper voor uw beleggingspand. Al biedt u uw studentenpand namelijk te koop aan dan kan het zo zijn dat de woning al binnen één dag verkocht is. Er is namelijk een enorme vraag naar studentenpanden, maar het aanbod is echter zeer laag.



Zo bieden wij uw studentenhuis te koop via een ”stille verkoop”

Wij benaderen dan alleen partijen waarvan wij op voorhand weten dat zij zeer geïnteresseerd zullen zijn in uw studentenpand. Zo wordt uw pand dus niet op de openbare markt aangeboden en komt u alleen in contact met serieuze partijen die uw studentenhuis willen kopen zonder enige voorbehouden. Een bod is dan ook altijd zonder voorbehoud van financiering. Zo bent u er dus van verzekerd dat u met een serieuze partij in zee gaat.  Het kan dus zo zijn dat u uw pand aanbiedt en u al binnen twee weken bij de notaris zit om de verkoop rond te maken.

Meer informatie ontvangen

Wilt u graag meer informatie of een adviesgesprek voor het kopen van een studentenwoning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@sonsrealestate.nl of via het telefoonnummer 070 737 0462. Wij kunnen dan aan de hand van uw wensen en middelen kijken wat de mogelijkheden voor u zijn bij de aankoop van een studentenwoning.


studentenhuis Roosendaal verkopen


arrow_drop_up arrow_drop_down