Studentenhuis verkopen Heerenveen? Studentenwoning te koop zetten
Studentenhuis Heereveen verkopen

Studentenhuis verkopen in Heerenveen?

Uw partner voor de verkoop van uw studentenwoning

2

Groot kopersnetwerk

Meld uw studentenpand aan en ontvang biedingen uit ons netwerk

beste huis bod

Altijd het beste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

3

Gratis waardebepaling

Ontvang een gratis waardebepaling voor uw verhuurde studentenhuis

Studentenpand in Heerenveen verkopen via Sons Real Estate

Heeft u een studentenwoning in Heerenveen en wilt u deze verkopen? Sons Real Estate is de partij die u kan helpen bij de verkoop van uw studentenpand in Heerenveen. Wij zijn een makelaar die geen makelaarskosten in rekening brengen, overige kosten leggen wij altijd neer bij de koper. Sons Real Estate biedt uw studentenpand aan middels een stille verkoop aan zakelijke als particuliere beleggers die zeer snel kunnen schakelen. Wij van Sons Real Estate zitten al jaren in het vastgoed waardoor wij een groot netwerk van beleggers hebben opgebouwd. Hierdoor werken wij met vele partijen samen die snel willen schakelen bij de verkoop. Waardebepaling van uw studentenpand in Heerenveen

De werkwijze van Sons Real Estate gaat als volgt wij zullen een waardebepaling opstellen voor u en zodra u de waardebepaling heeft verkregen kunt u beslissen over de eventuele verkoop van uw studentenpand in Heerenveen. Sons Real Estate bepaald de waarde op basis van enkele criteria. De locatie, het onderhoud en het rendement zijn van belang bij het bepalen van de waarde van uw studentenpand in Heerenveen. Deze waarde zullen wij aan u toekennen en zodra u geïnteresseerd bent in het bod kunnen we verder gaan met het proces waarbij we uw studentenpand in Heerenveen gaan verkopen. 

Uw kamerverhuurpand bieden wij aan op de stille markt, dit houdt in dat uw studentenwoning in Heerenveen schaars blijft doordat het aan een stil netwerk wordt aangeboden van beleggers. Er zal vervolgens zeer snel geschakeld worden bij de verkoop van uw studentenhuis in Heerenveen. 

 

Studentenhuis verkopen

Voor de verkoop van alle soorten studentenwoningen kunt u bij Sons Real Estate terecht. Dankzij ons omvangrijke netwerk aan investeerders ontvangt u een goed bod op uw studentenwoning, zonder daarvoor op Funda te hoeven adverteren. Sons Real Estate bemiddeld gratis voor u, omdat de courtagekosten bij de koper worden neergelegd. Pas als u volledig achter het vrijblijvende bod staat en alle voorwaarden van de verkoop, zit u er aan vast. Onze werkwijze is volledig transparant en wij helpen ook bij de juridische aspecten omtrent de verkoop van uw studentenhuis. 

Waarom onze partners voor ons kiezen

 • Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
 • Zeer groot netwerk aan beleggers, investeringsfondsen en andere            potentiële kopers
 • Geen kosten opstart en courtagekosten
 • Volledig ontzorgd tijdens de verkoop
 • Snel een goed bod op uw studentenhuis
 • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis
 • Veilig, discreet en snel

Studentenhuis Heereveen verkopen

Waarom kiezen voor Sons?

 • Geen makelaarskosten u bespaart al snel duizenden euro’s
 • Geen financiering voorbehouden bij koper
 • Grootste kopers netwerk van studentenpanden
 • Snel en efficiënt verkocht
 • 20+ jaar ervaring en kennis in het vastgoed.


Studentenhuis Heereveen verkopen


Hoe gaat Sons Real Estate te werk?

Stap 1: Wanneer u uw studentenpand wilt verkopen in Groningen of omstreken zullen we langskomen voor een waardebepaling. We zullen in overleg met u een bod uitbrengen en zodra u akkoord gaat met het bod, kunnen we beginnen met het proces. 

Stap 2: Om uw studentenpand te verkopen in Groningen, verzamelen wij alle benodigde informatie. Omtrent vergunningen geldt het volgende: bent u in het bezig van een vergunning zoals een omzettingsvergunning of onttrekkingsvergunning dan dienen deze aanwezig te zijn. Beschikt u niet over een vergunning omdat u een studentenhuis had gekocht toen dit nog geen vereiste was, dan dienen wij dit aan te tonen bij de koper. Zodra dit in orde is zullen wij één of meerdere plattegronden opstellen en foto’s maken, deze zullen dus niet op de openbare markt komen maar dit doen wij puur om het pand stil aan te bieden.

Stap 3: Zodra wij alle informatie kunnen verstrekken onder ons netwerk waarbij wij beleggers zoeken die aansluiten bij uw pand. Zodra dit in orde is zullen we een bezichtiging inplannen waarbij de beleggers een bod kunnen uitbrengen.

Stap 4: U kunt verschillende dingen doen met het bod dat de koper heeft uitgebracht namelijk: akkoord gaan, het bod afwijzen of in onderhandeling treden. Bij akkoord zullen we gelijk naar stap 3 treden. Kiest u voor de onderhandeling, dan kunt u aangeven waar u wensen liggen, deze zullen in acht worden genomen tot er een mooie deal ontstaat voor beide partijen. 

Stap 5: Het koopcontract die voorlopig staat zal worden opgesteld met de besproken voorwaarden die zijn besproken. Denk hierbij aan: de verkoopprijs, de datum van passeren en overige voorwaarden die u belangrijk vindt. Na het ondertekenen van het contract door zowel u als de koper, zorgen wij dat het koopcontract bij de notaris beland.

Stap 6: Zodra het koopcontract klaar is zullen we overgaan naar de overdracht bij de notaris. Hierbij zullen de laatste stappen worden afgerond omtrent de sleutels overdragen en een eindcontrole. Tot slot tekenen we de overdracht en ontvangt u de gelden zo snel mogelijk op uw rekening. 


Studentenhuis Heereveen verkopen

Wat is mijn studentenpand in Heerenveen waard?

De waarde bepalen van uw studentenpand is niet met een simpele rekensom gemaakt. Hoeveel is mijn studentenhuis in Heerenveen waard? Om een waardebepaling te kunnen maken voor uw studentenpand worden er meerdere factoren meegenomen. Dit is namelijk afhankelijk van de staat van onderhoud van het pand, de locatie waar het pand zich bevindt en het rendement wat er met de huurders behaald wordt uit de huidige huurinkomsten. Over het algemeen is de stelregel; Hoe hoger het rendement, hoe hoger de huur. Is echter de huur heel hoog en is de staat van onderhoud achterstallig en gedateerd dan dient hier rekening mee te worden gehouden bij het opstellen van de verkoopprijs van uw studentenhuis.


Studentenwoning te koop

Heeft u een studentenwoning te koop? Dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u namelijk begeleiden bij het vinden van een geschikte koper voor uw beleggingspand. Al biedt u uw studentenpand namelijk te koop aan dan kan het zo zijn dat de woning al binnen één dag verkocht is. Er is namelijk een enorme vraag naar studentenpanden, maar het aanbod is echter zeer laag.Zo bieden wij uw studentenhuis te koop via een ”stille verkoop”

Wij benaderen dan alleen partijen waarvan wij op voorhand weten dat zij zeer geïnteresseerd zullen zijn in uw studentenpand. Zo wordt uw pand dus niet op de openbare markt aangeboden en komt u alleen in contact met serieuze partijen die uw studentenhuis willen kopen zonder enige voorbehouden. Een bod is dan ook altijd zonder voorbehoud van financiering. Zo bent u er dus van verzekerd dat u met een serieuze partij in zee gaat.  Het kan dus zo zijn dat u uw pand aanbiedt en u al binnen twee weken bij de notaris zit om de verkoop rond te maken.

Meer informatie ontvangen

Wilt u graag meer informatie of een adviesgesprek voor het kopen van een studentenwoning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@sonsrealestate.nl of via het telefoonnummer 070 737 0462. Wij kunnen dan aan de hand van uw wensen en middelen kijken wat de mogelijkheden voor u zijn bij de aankoop van een studentenwoning.


Studentenhuis Heereveen verkopen

arrow_drop_up arrow_drop_down