Studentenhuis verkopen Middelburg? Studentenwoning te koop zetten.
studentenhuis Middelburg verkopen

Studentenwoning verkopen in Middelburg?

Uw partner voor de verkoop van uw studentenwoning

2

Groot kopersnetwerk

Meld uw studentenpand aan en ontvang biedingen uit ons netwerk

beste huis bod

Altijd het beste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

3

Gratis waardebepaling

Ontvang een gratis waardebepaling voor uw verhuurde studentenhuis

Studentenpand in Middelburg verkopen via Sons Real Estate

Uw studentenpand in Middelburg verkopen? Zodra u de keuze maakt om uw studentenwoning te verkopen zullen er allemaal vragen bij u opkomen. In dit artikel wordt uitgelegd hoe Sons Real Estate u kan begeleiden bij de verkoop van uw studentenpand.Sons Real Estate is de makelaar die beschikt over een groot netwerk aan beleggers. Hierdoor kan Sons Real Estate gemakkelijk schakelen tussen koper en verkoper en kunnen wij u zekerheid bieden bij de verkoop van uw studentenpand in Middelburg. Wij rekenen geen extra makelaarskosten bij de verkoop van uw studentenpand waardoor u duizenden euro’s kan besparen. We zorgen voor een snelle en zorgeloze verkoop van uw studentenpand in Middelburg. 


Waarde bepalen van uw studentenpand in  Middelburg

Als u uw studentenwoning in Middelburg wilt verkopen wilt u natuurlijk weten wat uw studentenpand waard is. Via bovenstaande knop kunt u een waarde bepaling aanvragen. Als u een waardebepaling via onze website aanvraagt gaan wij een bod toekennen aan uw studentenpand. Het bod is afhankelijk van een aantal factoren, wij kijken naar de locatie, het onderhoud en het rendement wat behaald wordt. Voor de locatie geldt hoe gunstiger gelegen hoe hoger de waarde. Voor het onderhoud geldt, hoe beter onderhouden hoe hoger de waarde en tot slot voor het rendement geldt, wat wordt er momenteel behaald. Is het rendement hoog dan zal de waarde van uw pand hoger zijn, is het rendement relatief lager dan zal de waarde lager worden toegekend. Zodra u de waarde toegekend heeft gekregen kunt u bepalen of u gebruik wilt maken van de diensten van Sons en Real Estate. 

 

Studentenhuis verkopen

Voor de verkoop van alle soorten studentenwoningen kunt u bij Sons Real Estate terecht. Dankzij ons omvangrijke netwerk aan investeerders ontvangt u een goed bod op uw studentenwoning, zonder daarvoor op Funda te hoeven adverteren. Sons Real Estate bemiddeld gratis voor u, omdat de courtagekosten bij de koper worden neergelegd. Pas als u volledig achter het vrijblijvende bod staat en alle voorwaarden van de verkoop, zit u er aan vast. Onze werkwijze is volledig transparant en wij helpen ook bij de juridische aspecten omtrent de verkoop van uw studentenhuis. 

Waarom onze partners voor ons kiezen

 • Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
 • Zeer groot netwerk aan beleggers, investeringsfondsen en andere            potentiële kopers
 • Geen kosten opstart en courtagekosten
 • Volledig ontzorgd tijdens de verkoop
 • Snel een goed bod op uw studentenhuis
 • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis
 • Veilig, discreet en snel


studentenhuis Middelburg verkopen


Voordelen van Sons Real Estate

 • Grootste kopers netwerk van studentenwoningen in Middelburg
 • Geen makelaarskosten, u bespaart dus meteen duizenden euro’s
 • Stille verkoop, uw pand wordt off market aangeboden
 • Vriendelijke en sociale verkoopmedewerkers die beschikken over veel kennis
 • Geen financieringsvoorbehoud bij koper, dus direct zekerheid
 • Snelle en efficiënte verkoop
 • Wij denken met u mee bij de verkoop van uw studentenpand.


studentenhuis Middelburg verkopen


Sons Real Estate stappenplan 

Stap 1: U vraagt een waardebepaling aan via onze website. Wij zullen u een waarde toekennen aan uw studentenhuis in Middelburg. U kunt de waarde afwijzen of accepteren. Zodra u deze accepteert zullen wij beginnen met het verkopen van uw studentenwoning. 

Stap 2: Wij zullen aan de slag gaan met de verkoop van uw studentenwoning. Hiervoor verzamelen wij alle benodigde informatie. Omtrent vergunningen geldt het volgende: bent u in het bezig van een vergunning zoals een omzettingsvergunning of onttrekkingsvergunning dan dienen deze aanwezig te zijn. Beschikt u niet over een vergunning omdat u een studentenhuis had gekocht toen dit nog geen vereiste was, dan dienen wij dit aan te tonen bij de koper. Tot slot zullen we indien u deze niet heeft een plattegrond opstellen en foto’s maken van uw studentenpand. 

Stap 3: Na het verzamelen van alle informatie zullen wij uw studentenwoning aanbieden aan ons netwerk van particuliere als zowel zakelijke beleggers. Zodra een potentiële groep is geselecteerd, zal er een bezichtiging gepland worden met een aantal potentiële kopers die een bod zullen uitbrengen zodat uw studentenpand snel verkocht wordt binnen één week.

Stap 4: U kunt verschillende dingen doen met het bod dat potentiële koper uitgebracht heeft op uw studentenwoning in Wageningen: akkoord gaan, het bod afwijzen of in onderhandeling treden. Bij akkoord zullen we gelijk naar stap 3 treden. Kiet u voor de onderhandeling, dan wordt er gekeken of er een overeenkomst gemaakt kan worden tussen u en de koper, wij zijn overtuigd dat dit zeker het geval zal zijn.

Stap 5: Het koopcontract dat voorlopig staat zal worden opgesteld met de besproken voorwaarden. Denk hierbij aan: de verkoopprijs, de datum van passeren en overige voorwaarden die u belangrijk vindt. Na het ondertekenen van het contract door zowel u als de koper, zorgen wij dat het koopcontract bij de notaris beland.

Stap 6: Er wordt een datum vastgesteld van overdracht, deze datum stat vast als de daadwerkelijke verkoop en dienen alle benodigdheden zoals de sleutels meegenomen te worden nar de notaris. Er zal nog een eindinspectie van het studentenpand in Middelburg worden verricht en de meterstanden zullen worden vastgelegd. We tekenen de leveringsakte en u ontvangt de gelden via de notaris op uw rekening.  


studentenhuis Middelburg verkopen

Wat is mijn studentenpand in Middelburg waard?

De waarde bepalen van uw studentenpand is niet met een simpele rekensom gemaakt. Hoeveel is mijn studentenhuis in Middelburg waard? Om een waardebepaling te kunnen maken voor uw studentenpand worden er meerdere factoren meegenomen. Dit is namelijk afhankelijk van de staat van onderhoud van het pand, de locatie waar het pand zich bevindt en het rendement wat er met de huurders behaald wordt uit de huidige huurinkomsten. Over het algemeen is de stelregel; Hoe hoger het rendement, hoe hoger de huur. Is echter de huur heel hoog en is de staat van onderhoud achterstallig en gedateerd dan dient hier rekening mee te worden gehouden bij het opstellen van de verkoopprijs van uw studentenhuis.


Studentenwoning te koop

Heeft u een studentenwoning te koop? Dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u namelijk begeleiden bij het vinden van een geschikte koper voor uw beleggingspand. Al biedt u uw studentenpand namelijk te koop aan dan kan het zo zijn dat de woning al binnen één dag verkocht is. Er is namelijk een enorme vraag naar studentenpanden, maar het aanbod is echter zeer laag.Zo bieden wij uw studentenhuis te koop via een ”stille verkoop”

Wij benaderen dan alleen partijen waarvan wij op voorhand weten dat zij zeer geïnteresseerd zullen zijn in uw studentenpand. Zo wordt uw pand dus niet op de openbare markt aangeboden en komt u alleen in contact met serieuze partijen die uw studentenhuis willen kopen zonder enige voorbehouden. Een bod is dan ook altijd zonder voorbehoud van financiering. Zo bent u er dus van verzekerd dat u met een serieuze partij in zee gaat.  Het kan dus zo zijn dat u uw pand aanbiedt en u al binnen twee weken bij de notaris zit om de verkoop rond te maken.

Meer informatie ontvangen

Wilt u graag meer informatie of een adviesgesprek voor het kopen van een studentenwoning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@sonsrealestate.nl of via het telefoonnummer 070 737 0462. Wij kunnen dan aan de hand van uw wensen en middelen kijken wat de mogelijkheden voor u zijn bij de aankoop van een studentenwoning.


studentenhuis Middelburg verkopen


arrow_drop_up arrow_drop_down