Studentenhuis verkopen Emmen? Studentenwoning te koop zetten
Studentenhuis Emmen verkopen

Studentenwoning verkopen in Emmen?

Uw partner voor de verkoop van uw studentenwoning

2

Groot kopersnetwerk

Meld uw studentenpand aan en ontvang biedingen uit ons netwerk

beste huis bod

Altijd het beste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

3

Gratis waardebepaling

Ontvang een gratis waardebepaling voor uw verhuurde studentenhuis

Studentenpand in Emmen verkopen via Sons Real Estate

 Wanneer u uw studentenhuis in Emmen wilt verkopen, zullen er vele vragen bij u opspringen. U vraagt zich natuurlijk af hoe u uw studentenpand in Emmen het beste kan verkopen. Wij van Sons Real Estate kunnen u begeleiden gedurende het verkoopproces van uw studentenhuis in Emmen.Wij zijn een makelaar gespecialiseerd in het vastgoed waaronder ook studentengebouwen in Emmen. Wij rekenen geen makelaarskosten en de overige kosten rekenen wij altijd voor bij de verkoper. Sons Real Estate is de partij die uw pand op de stille markt aanbiedt, dit doen wij middels ons grote netwerk van beleggers. Door de vele jaren ervaring in het vastgoed hebben wij een zeer groot netwerk opgebouwd waardoor wij snel kunnen schakelen tussen koper en verkopen. Hierdoor kunnen wij uw studentenwoning in Emmen zo snel mogelijk voor u. verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden. Als bedrijf zijn wij eerlijk en transparant naar u toe, wij denken graag met u mee en bespreken alle opties die mogelijk zijn. Uw pand wordt op de stille markt aangeboden dit betekent dat uw pand ook schaars blijft doordat het niet overal zichtbaar getoond wordt. Wij nemen uw behoeftes in acht en proberen zo met u samen de beste deal te sluiten.

 

Waarde bepalen van uw studentenpand in Emmen 

Voordat u het gehele proces aangaat is een van de belangrijkste factoren de waarde bepalen van uw studentenpand in Emmen. Het is namelijk van belang om te weten wat uw kamerverhuurpand inmiddels waard is, dit schommelt namelijk elk jaar. Los van de wisselende meterprijs wordt de waarde ook berekent op andere criteria. Het onderhoud, locatie en rendement spelen hierbij een rol. Verkoopt u in verhuurde staat of onverhuurde staat. Dit zijn allemaal factoren die ene rol spelen en waarbij wij u de beste uitkomst kunnen bieden bij het beantwoorden van al deze vragen. Bij ons kunt u een waardebepaling aanvragen en wij zullen dan beredeneren wat uw pand waard is. 

 

Studentenhuis verkopen

Voor de verkoop van alle soorten studentenwoningen kunt u bij Sons Real Estate terecht. Dankzij ons omvangrijke netwerk aan investeerders ontvangt u een goed bod op uw studentenwoning, zonder daarvoor op Funda te hoeven adverteren. Sons Real Estate bemiddeld gratis voor u, omdat de courtagekosten bij de koper worden neergelegd. Pas als u volledig achter het vrijblijvende bod staat en alle voorwaarden van de verkoop, zit u er aan vast. Onze werkwijze is volledig transparant en wij helpen ook bij de juridische aspecten omtrent de verkoop van uw studentenhuis. 


Waarom onze partners voor ons kiezen

 • Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
 • Zeer groot netwerk aan beleggers, investeringsfondsen en andere            potentiële kopers
 • Geen kosten opstart en courtagekosten
 • Volledig ontzorgd tijdens de verkoop
 • Snel een goed bod op uw studentenhuis
 • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis
 • Veilig, discreet en snel


Studentenhuis Emmen verkopen


 • Grootste kopers netwerk van studentenwoningen in Emmen
 • Geen makelaarskosten, u bespaart dus meteen duizenden euro’s
 • Stille verkoop, uw pand wordt off market aangeboden
 • Vriendelijke en sociale verkoopmedewerkers  
 • Geen financieringsvoorbehoud bij koper, dus direct zekerheid
 • Snelle en efficiënte verkoop
 • Wij denken met u mee bij de verkoop van uw studentenpand.Studentenhuis Emmen verkopen


Sons Real Estate zal al met al snel en efficiënt schakelen wanneer u kiest voor ons, hieronder uitgelegd in een stappenplan hoe wij te werk gaan. 

 

Stap 1: Online kennen wij een waardebepaling toe of zullen wij uw studentenpand in Emmen bezichtigen en zullen een vrijblijvende waardebepaling doen. Zodra dit in de smaak valt stellen wij samen op basis van de eerder uitgelegde factoren een verkoopprijs samen. Op basis hiervan kunt u ons de opdracht geven om de studentenwoning in Emmen te verkopen.

Stap 2: Om uw studentenpand te verkopen, verzamelen wij alle benodigde informatie. Omtrent vergunningen geldt het volgende: bent u in het bezig van een vergunning zoals een omzettingsvergunning of onttrekkingsvergunning dan dienen deze aanwezig te zijn. Beschikt u niet over een vergunning omdat u een studentenhuis had gekocht toen dit nog geen vereiste was, dan dienen wij dit aan te tonen bij de koper. Zodra dit in orde is zullen wij één of meerdere plattegronden opstellen en foto’s maken om het pand stil aan te bieden.

Stap 3: Na het verzamelen van alle informatie zullen wij het pand aanbieden aan ons grote netwerk van potentiële kopers. Zodra dit in orde is zal er een bezichtiging gepland worden met een aantal potentiële kopers die een bod zullen uitbrengen zodat uw studentenpand in Emmen snel verkocht wordt binnen één week.

Stap 4: U kunt verschillende dingen doen met het bod dat de koper heeft uitgebracht namelijk: akkoord gaan, het bod afwijzen of in onderhandeling treden. Bij akkoord zullen we gelijk naar stap 3 treden. Kiet u voor de onderhandeling, dan wordt er gekeken of er een overeenkomst gemaakt kan worden tussen u en de koper, wij zijn overtuigd dat dit zeker het geval zal zijn.

Stap 5: Het koopcontract die voorlopig staat zal worden opgesteld met de besproken voorwaarden. Denk hierbij aan: de verkoopprijs, de datum van passeren en overige voorwaarden die u belangrijk vindt. Na het ondertekenen van het contract door zowel u als de koper, zorgen wij dat het koopcontract bij de notaris beland.

Stap 6: Er wordt een datum vastgesteld van overdracht, deze datum stat vast als de daadwerkelijke verkoop en dienen alle benodigdheden zoals de sleutels meegenomen te worden nar de notaris. Er zal nog een eindinspectie van het studentenpand in Emmen worden verricht en de meterstanden zullen worden vastgelegd. We tekenen de leveringsakte en u ontvangt de gelden via de notaris op uw rekening.  

Studentenhuis Emmen verkopen

Studentenhuis Emmen verkopen

Wat is mijn studentenpand in Emmen waard?

De waarde bepalen van uw studentenpand is niet met een simpele rekensom gemaakt. Hoeveel is mijn studentenhuis in Emmen waard? Om een waardebepaling te kunnen maken voor uw studentenpand worden er meerdere factoren meegenomen. Dit is namelijk afhankelijk van de staat van onderhoud van het pand, de locatie waar het pand zich bevindt en het rendement wat er met de huurders behaald wordt uit de huidige huurinkomsten. Over het algemeen is de stelregel; Hoe hoger het rendement, hoe hoger de huur. Is echter de huur heel hoog en is de staat van onderhoud achterstallig en gedateerd dan dient hier rekening mee te worden gehouden bij het opstellen van de verkoopprijs van uw studentenhuis.

Studentenwoning te koop

Heeft u een studentenwoning te koop? Dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u namelijk begeleiden bij het vinden van een geschikte koper voor uw beleggingspand. Al biedt u uw studentenpand namelijk te koop aan dan kan het zo zijn dat de woning al binnen één dag verkocht is. Er is namelijk een enorme vraag naar studentenpanden, maar het aanbod is echter zeer laag.Zo bieden wij uw studentenhuis te koop via een ”stille verkoop”

Wij benaderen dan alleen partijen waarvan wij op voorhand weten dat zij zeer geïnteresseerd zullen zijn in uw studentenpand. Zo wordt uw pand dus niet op de openbare markt aangeboden en komt u alleen in contact met serieuze partijen die uw studentenhuis willen kopen zonder enige voorbehouden. Een bod is dan ook altijd zonder voorbehoud van financiering. Zo bent u er dus van verzekerd dat u met een serieuze partij in zee gaat.  Het kan dus zo zijn dat u uw pand aanbiedt en u al binnen twee weken bij de notaris zit om de verkoop rond te maken.

Meer informatie ontvangen

Wilt u graag meer informatie of een adviesgesprek voor het kopen van een studentenwoning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@sonsrealestate.nl of via het telefoonnummer 070 737 0462. Wij kunnen dan aan de hand van uw wensen en middelen kijken wat de mogelijkheden voor u zijn bij de aankoop van een studentenwoning.


Studentenhuis Emmen verkopen

arrow_drop_up arrow_drop_down