Beleggingsobject verkopen

Wilt u uw beleggingspand verkopen in of? Wij bouwen onze eigen portefeuille op en voor panden die niet passen in onze portefeuille, zorgen wij direct voor de juiste koper.
Uw partner bij de verkoop van uw beleggingsobject

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Gratis en vrijblijvende waardebepaling
Geen courtagekosten bij verkoop van uw beleggingsobject
Verkoop aan een vastgoedbedrijf die zijn eigen portefeuille opbouwt
Wij zorgen direct voor kopers als uw pand niet in onze eigen portefeuille past
U ontvangst een bod zonder financieringsvoorbehoud
Wij regelen alles van A tot Z gedurende de verkoop van uw beleggingsobject
Beoordeeld met een 9.4
Voor het beste bod

Wij bieden zonder voorbehoud van financiering

Alle soorten beleggingspanden

Voor beleggingspanden in alle staten en bouwjaren!

Gratis verkopen

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw beleggingspand.

Home / Beleggingspand verkopen / Beleggingsobject

Beleggingsobject verkopen?

Wilt u beleggingsobject goed en snel verkopen? Meldt uw beleggingsobject dan vrijblijvend aan bij Sons real estate voor een vrijblijvende waardebepaling! Zonder een bezichtiging te hoeven houden ontvangt u dus al op afstand een bod zonder voorbehoud financiering. Onze vastgoedspecialisten helpen dan u ook graag verder bij een directe verkoop aan Sons real estate.

Omvangrijk opkopers netwerk voor alle soorten beleggingsobjecten

Dit kunnen wij mogelijk maken dankzij ons omvangrijke netwerk aan andere beleggers, investeerders en opkopers. Dit naast het zelf opkopen van beleggingsobjecten voor onze eigen beleggingsportefeuille. Afhankelijk van de kenmerken van uw beleggingsobject kiezen wij ervoor om uw beleggingsobject bij onze eigen portefeuille toe te voegen of wij zorgen ervoor dat de juiste beleggen het beheer van uw huurder op zich neemt. Dankzij onze brede mogelijkheden, kunnen wij u binnen één werkdag een bod zonder voorbehoud van financiering toezenden. Heeft u een verhuurd studentenwoning, verhuurde woning of verhuurde bedrijfspand? Alle soorten beleggingsobjecten komen in aanmerking voor een vrijblijvend bod En het bod ontvangt u zonder dat hiervoor een bezichtiging hoeft te worden georganiseerd. Er hoeven dan ook geen massale hoeveelheid aan bezichtigingen te worden gehouden. 

Vervolg van onze werkwijze

Erna kan wel een korte bezichtiging worden uitgevoerd,  waar vanuit onze beleving vrijwel nooit iets nieuws of nadeligs voor u naar voor komt. Na het voltooien van de onderhandelingen kan het passeren bij de notaris op een dag naar uw keuze plaatsvinden en in de regel wordt de volgende werkdag of een dag erna door de notaris het vrijgekomen bedrag aan u overgemaakt. Dankzij onze werkwijze maken wij het voor u extra gemakkelijk en kunt u toch gebruik maken van de voordelen die onze formule mogelijk maakt.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen

Overzicht beleggingsobjecten

Alle soorten panden

Sons Real Estate is gespecialiseerd in beleggingspanden en de transformatie van panden. Zo kan het voorkomen dat Sons Real Estate een oud hotel transformeert tot beleggingsobject voor particuliere huurwoning. Maar ook studentenhuizen, hotels, kantorenpandengarages en ander onroerend goed worden doorgaans aan ons aangeboden. Lees hier eventueel meer over het kopen en verhuren van panden of huizen.

Meer informatie ontvangen?

Heeft u vragen na het lezen van dit artikel of wilt u graag vastgoedadvies omtrent de  verkoop van een beleggingspand? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en vraag dan een kosteloos vastgoedadvies gesprek aan. U kunt ons contacten via info@sonsrealestate.nl of 085 004 7350. Ook kunt u onze knop ‘kom in contact’ aanklikken om ons contactformulier in te vullen. Wij nemen spoedig contact met u op.

Meer informatie binnen onze website:

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!