Studentenhuis verkopen Delft? Studentenwoning te koop zetten
Studentenhuis delft verkopen

Studentenhuis verkopen Delft? 

Uw partner voor de verkoop van uw studentenwoning

2

Groot kopersnetwerk

Meld uw studentenpand aan en ontvang biedingen uit ons netwerk

beste huis bod

Altijd het beste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

4

Gratis waardebepaling

Ontvang een gratis waardebepaling voor uw verhuurde studentenhuis

Studentenhuis verkopen in Delft

Beschikt u over een studentenwoning in Delft en wilt u deze te koop zetten? Dan is Sons Real Estate uw makelaar voor de verkoop van uw studentenhuis in Delft.Sons Real Estate beschikt over een groot netwerk van particuliere en zakelijke beleggers waardoor wij snel uw huis met studenten kunnen verkopen. We beschikken over ervaring en kennis die u kan helpen bij het verhuurpand verkopen met of zonder studenten. De makelaarskosten rekenen wij niet en de verkoopkosten brengen wij niet in rekening bij u, maar bij de koper. Door bovenstaande factoren bieden wij u een snelle verkoop van uw studentenhuis in Delft die u verkoopt tegen de beste voorwaarden en prijs. Wij verkopen uw studentenpand middels stille verkoop dat houdt in dat uw kamerverhuurpand schaars blijft omdat wij ervoor zorgen dat uw studentenhuis niet op de openbare markt verschijnt.

Waarde van uw studentenpand in Delft

Wat is uw studentenwoning in Delft waard is een belangrijke vraag die een rol speelt als u uw huis met studenten wilt verkopen. Om de waardebepaling op te stellen wordt er gekeken naar: staat van de onderhoud van het pand, locatie van uw studentenwoning en wat de huidige opbrengsten zijn van de kamerverhuur van uw pand in Delft. Daarnaast wordt er gekeken naar of u het pand verkoopt met of zonder huurders. Zonder huurders is uw pand meer waard, verkoopt u met huurders is de waarde afhankelijk van de desbetreffende huurprijs. Op basis van deze factoren kan er een waarde worden toegekend aan uw kamerverhuurpand in Delft. 


Studentenhuis verkopen

Voor de verkoop van alle soorten studentenwoningen kunt u bij Sons Real Estate terecht. Dankzij ons omvangrijke netwerk aan investeerders ontvangt u een goed bod op uw studentenwoning, zonder daarvoor op Funda te hoeven adverteren. Sons Real Estate bemiddeld gratis voor u, omdat de courtagekosten bij de koper worden neergelegd. Pas als u volledig achter het vrijblijvende bod staat en alle voorwaarden van de verkoop, zit u er aan vast. Onze werkwijze is volledig transparant en wij helpen ook bij de juridische aspecten omtrent de verkoop van uw studentenhuis. 

Waarom onze partners voor ons kiezen

 • Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
 • Zeer groot netwerk aan beleggers, investeringsfondsen en andere           potentiële kopers
 • Geen kosten opstart en courtagekosten
 • Volledig ontzorgd tijdens de verkoop
 • Snel een goed bod op uw studentenhuis
 • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis
 • Veilig, discreet en snel

Uw studentenhuis te koop zetten via Sons Real Estate levert een aantal voordelen op:

 • Geen makelaarskosten u bespaart al snel duizenden euro’s
 • Geen financiering voorbehouden bij koper
 • Grootste kopers netwerk van studentenpanden
 • Snel en efficiënt verkocht
 • 20+ jaar ervaring en kennis in het vastgoed.

Elke optie is mogelijk bij ons of u uw studentenpand wilt verkopen in verhuurde staat met huurders of zonder huurders. Wel heeft dit betrekking op de toekenning van de waarde aan uw studentenhuis in Delft.Hoe gaan wij van Sons Real Estate te werk

Stap 1:  Wij komen langs voor een gratis waardebepaling en stellen in overleg met u een verkoopprijs samen. Wanneer u ervoor kiest om ons de opdracht te geven om uw studentenpand te verkopen in Delft kunnen we te werk gaan.

 

Stap 2: Wanneer u uw studentenpand wilt verkopen dan is er een vergunning zoals een omzettingsvergunning of onttrekkingsvergunning aanwezig. Heeft u uw studentenhuis al aangekocht voordat er vergunningen nodig waren dan dienen wij dit ook aan te kunnen tonen aan verkoper. Daarnaast zullen wij plattegronden opstellen en foto’s maken om het pand stil te kunnen aanbieden. Deze informatie hebben wij nodig om de koop succesvol te laten verlopen.

 

Stap 3: Bij stap drie wordt het pand aangeboden aan potentiële kopers en plannen vervolgens een bezichtiging in. Doordat wij het pand gericht aanbieden komen wij alleen met kopers waarvan wij vrijwel zeker weten dat zij op uw studentenwoning een bod zullen uitbrengen. Door deze efficiënte tactiek kan uw woning binnen één week al verkocht zijn.

Stap 4: Zodra er een bod is uitgebracht zijn er 3 opties: het bod accepteren, in onderhandeling treden of het bod afwijzen. Als u het bod goed vind kan het voorlopige koopcontract worde opgesteld om uw studentenpand in Delft voor verkoop gereed te maken.

 

Stap 5: Het voorlopig koopcontract wordt opgesteld waarbij de besproken voorwaarden in worden opgenomen. De voorwaarden die u wenst en bepaalde vaste punten zoals de verkoopprijs en het datum van passeren worden in het koopcontract verwerkt. Deze kan vervolgens ondertekent worden door u en de koper zodat hij gereed is voor de notaris.

 

Stap 6: De overdracht zal plaatsvinden bij de notaris en op de overeengekomen dag is de daadwerkelijke verkoop. De sleutels dienen overgedragen te worden voor een eindinspectie en om de meterstanden te noteren. Na het tekenen van de leveringsakte ontvangt u de gelden via de notaris op uw rekening.

Studentenhuis Amsterdam verkopen

Wat is mijn studentenpand in Delft waard?

De waarde bepalen van uw studentenpand is niet met een simpele rekensom gemaakt. Hoeveel is mijn studentenhuis in Delft waard? Om een waardebepaling te kunnen maken voor uw studentenpand worden er meerdere factoren meegenomen. Dit is namelijk afhankelijk van de staat van onderhoud van het pand, de locatie waar het pand zich bevindt en het rendement wat er met de huurders behaald wordt uit de huidige huurinkomsten. Over het algemeen is de stelregel; Hoe hoger het rendement, hoe hoger de huur. Is echter de huur heel hoog en is de staat van onderhoud achterstallig en gedateerd dan dient hier rekening mee te worden gehouden bij het opstellen van de verkoopprijs van uw studentenhuis. 

Studentenwoning te koop

Heeft u een studentenwoning te koop? Dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u namelijk begeleiden bij het vinden van een geschikte koper voor uw beleggingspand. Al biedt u uw studentenpand namelijk te koop aan dan kan het zo zijn dat de woning al binnen één dag verkocht is. Er is namelijk een enorme vraag naar studentenpanden, maar het aanbod is echter zeer laag.Zo bieden wij uw studentenhuis te koop via een ”stille verkoop”

Wij benaderen dan alleen partijen waarvan wij op voorhand weten dat zij zeer geïnteresseerd zullen zijn in uw studentenpand. Zo wordt uw pand dus niet op de openbare markt aangeboden en komt u alleen in contact met serieuze partijen die uw studentenhuis willen kopen zonder enige voorbehouden. Een bod is dan ook altijd zonder voorbehoud van financiering. Zo bent u er dus van verzekerd dat u met een serieuze partij in zee gaat.  Het kan dus zo zijn dat u uw pand aanbiedt en u al binnen twee weken bij de notaris zit om de verkoop rond te maken.

Meer informatie ontvangen

Wilt u graag meer informatie of een adviesgesprek voor het verkopen van een studentenwoning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@sonsrealestate.nl of via het telefoonnummer 070 737 0462. Wij kunnen dan aan de hand van uw wensen en middelen kijken wat de mogelijkheden voor u zijn bij de aankoop van een studentenwoning.


Studentenhuis delft verkopen

arrow_drop_up arrow_drop_down