Studentenhuis verkopen Amsterdam. Zet hem nu te koop
Studentenhuis Amsterdam verkopen

Studentenhuis Amsterdam verkopen

Uw studentenwoning in Amsterdam verkopen

4

Groot kopersnetwerk

Meld uw studentenpand aan en ontvang biedingen uit ons netwerk
2

Gratis waardebepaling

Ontvang een gratis waardebepaling voor uw verhuurde studentenhuis

3

Bekijk ons aanbod 

Meld u aan en ontvang beschikbare studentenpanden

Studentenhuis verkopen in Amsterdam?

Wilt u uw studentenpand in Amsterdam verkopen en vraagt u zich af hoe u dit het beste kan doen? Sons Real Estate is de partij die u hierbij kan bemiddelen. Sons Real Estate is de makelaar die gespecialiseerd is bij de verkoop van uw studentenpand in Amsterdam en omgeving. Wij rekenen bij de verkoop van uw studentenwoning in Amsterdam geen extra kosten zoals makelaarskosten. De overige kosten zullen altijd kosten koper zijn. Sons Real Estate beschikt over een groot netwerk van beleggers waardoor wij snel en gemakkelijk uw studentenwoning in Amsterdam kunnen verkopen. Doordat wij altijd zonder voorbehoud van financiering bieden kan uw studentenpand in Amsterdam binnen één week verkocht zijn. Uw pand in Amsterdam zal middels stille verkoop worden aangeboden aan ons grote netwerk van beleggers, wij zorgen ervoor dat uw pand schaars blijft en niet op de openbare markt terecht komt. Waardebepalen van uw studentenpand in Amsterdam

 De waarde/opbrengst bepalen van uw studentenpand in Amsterdam speelt een grote rol bij de verkoop. U wilt immers een mooi bedrag krijgen voor uw pand. Wij zijn gespecialiseerd in het bepalen van de waarde bij uw studentenpand in Amsterdam. Door ons jarenlange ervaring in het vastgoed, kunnen wij snel een waardebepaling voor u opstellen. Hoe wij de waarde van uw studentenwoning bepalen zullen wij hieronder uitleggen. 

Om de waarde te berekenen van uw studentenhuis in Amsterdam letten wij op een aantal punten. Wij kijken naar de locatie, het onderhoud en het rendement. Om een goede waardebepaling voor ogen te krijgen is het van belang om bovenstaande punten in acht te nemen. De locatie speelt een rol omdat hoe meer gunstig gelegen, hoe waardevoller uw kamerverhuurpand. Het onderhoud speelt een rol bij het bepalen van de waarde omdat als er achterstallig onderhoud is, moeten er weer extra kosten gemaakt worden door de koper. Hierdoor zal uw studentenpand in Amsterdam in waarde dalen. Is uw studentenpand juist goed onderhouden zorgt dit weer voor extra meerwaarde. Tot slot is het rendement erg van belang, is het rendement wat behaald wordt hoog of laag. Hoe lager het rendement hoe lager de waarde, hoe hoger het rendement hoe hoger de waarde. Leeg verkopen is vaak gunstig omdat er dan een nieuw rendement aan gekoppeld kan worden. 

Waarom onze partners voor ons kiezen

 • Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
 • Zeer groot netwerk aan beleggers, investeringsfondsen en andere potentiële kopers
 • Geen kosten opstart en courtagekosten
 • Volledig ontzorgd tijdens de verkoop
 • Snel een goed bod op uw studentenpand
 • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis
 • Veilig, discreet en snel

Voordelen van Sons Real Estate

 

 • Grootste kopers netwerk van studentenwoningen in Amsterdam
 • Geen makelaarskosten, u bespaart dus meteen duizenden euro’s
 • Stille verkoop, uw pand wordt off market aangeboden
 • Vriendelijke en sociale verkoopmedewerkers
 • Geen financieringsvoorbehoud bij koper, dus direct zekerheid
 • Snelle en efficiënte verkoop
 • Wij denken met u mee bij de verkoop van uw studentenpand.

Sons Real Estate stappenplan 

Stap 1: Online kennen wij een waardebepaling toe of zullen wij uw studentenpand in Amsterdam bezichtigen en zullen een vrijblijvende waardebepaling doen. Zodra dit in de smaak valt stellen wij samen op basis van de eerder uitgelegde factoren een verkoopprijs samen. Op basis hiervan kunt u ons de opdracht geven om de studentenwoning in Amsterdam te verkopen.

Stap 2: Wij zullen aan de slag gaan met de verkoop van uw studentenwoning. Hiervoor verzamelen wij alle benodigde informatie. Omtrent vergunningen geldt het volgende: bent u in het bezig van een vergunning zoals een omzettingsvergunning of onttrekkingsvergunning dan dienen deze aanwezig te zijn. Beschikt u niet over een vergunning omdat u een studentenhuis had gekocht toen dit nog geen vereiste was, dan dienen wij dit aan te tonen bij de koper. Tot slot zullen we indien u deze niet heeft een plattegrond opstellen en foto’s maken van uw studentenpand. 

Stap 3: Na het verzamelen van alle informatie zullen wij uw studentenwoning aanbieden aan ons netwerk van particuliere als zowel zakelijke beleggers. Zodra een potentiële groep is geselecteerd, zal er een bezichtiging gepland worden met een aantal potentiële kopers die een bod zullen uitbrengen zodat uw studentenpand in Amsterdam snel verkocht wordt binnen één week. 

Stap 4: Nadat er een bod is uitgebracht kunt u uit de volgende opties kiezen. U kunt het bod direct afwijzen, accepteren of in onderhandeling treden met de potentiële koper. Wanneer u in onderhandeling treedt kunt u een tegenvoorstel uitbrengen en leggen wij deze neer bij de potentiële koper. Vind u het bod goed en wilt u het accepteren dan kan direct het koopcontract worden opgesteld en heeft u uw studentenpand verkocht. Gefeliciteerd met uw verkochte pand! Het is nu tijd om alles af te ronden en het voorlopig koopcontract op te stellen.

Stap 5: Het koopcontract dat voorlopig staat zal worden opgesteld met de besproken voorwaarden. Denk hierbij aan: de verkoopprijs, de datum van passeren en overige voorwaarden die u belangrijk vindt. Na het ondertekenen van het contract door zowel u als de koper, zorgen wij dat het koopcontract bij de notaris beland. 

Stap 6: Er wordt een datum vastgesteld van overdracht, deze datum stat vast als de daadwerkelijke verkoop en dienen alle benodigdheden zoals de sleutels meegenomen te worden nar de notaris. Er zal nog een eindinspectie van het studentenpand in Amsterdam worden verricht en de meterstanden zullen worden vastgelegd. We tekenen de leveringsakte en u ontvangt de gelden via de notaris op uw rekening.  

Studentenhuis Amsterdam verkopen

Studentenhuis financieren in Amsterdam

Wilt u de aankoop van uw studentenhuis financieren en bent u op zoek naar de juiste hypotheek voor uw studentenhuis. Ook hier kunnen wij u in begeleiden. Wij werken namelijk als tussenpersoon voor de grootste beleggingshypotheekverstrekkers van ons land. Zo weten we nadat we al uw gegevens hebben ontvangen, exact welke hypotheek het beste aansluit op uw beleggingspand. Er zijn namelijk een beperkt aantal banken die vastgoedhypotheken aanbieden, en wij weten na het ontvangen van uw financiële gegevens exact welke bank past bij uw beleggingspand. Bij ons bent u dus altijd verzekerd van de meest gunstigste hypotheek met de scherpste rentes, zodat u het maximale rendement kan halen uit uw studentenpand.


Huis verkopen zwolle

Meer informatie ontvangen

Wilt u graag meer informatie of een adviesgesprek voor het verkopen van een studentenwoning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@sonsrealestate.nl of via het telefoonnummer 070 737 0462. Wij kunnen dan aan de hand van uw wensen en middelen kijken wat de mogelijkheden voor u zijn bij de aankoop van een studentenwoning.


arrow_drop_up arrow_drop_down