Studentenwoning verkopen in Hengelo?

Ontvang een vrijblijvend bod zonder bezichtiging! Hier zijn geen kosten aan verbonden en u ontvangt binnen een dag een marktconform bod. Verkoop direct uw studentenhuis in Hengelo !
Uw partner voor de verkoop van uw studentenwoning in Hengelo.

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
Zeer groot netwerk aan beleggers, investeringsfondsen en andere potentiële kopers
Grootste kopers netwerk van studentenpanden in Hengelo en omgeving
Grootste kopers netwerk van studentenpanden in Hengelo en omgeving
Stille verkoop, uw pand wordt off market aangeboden
Mogelijkheid voor het ontvangen van een bod zonder bezichtiging!
Geen financieringsvoorbehoud bij koper, dus direct zekerheid
Beoordeeld met een 9.4
Groot kopersnetwerk

Meldt uw studentenpand aan en ontvang biedingen uit ons netwerk

Alle studentenhuizen

Ook bij sprake van verhuurproblemen of verborgen gebreken

Gratis waardebepaling

Ontvang een gratis waardebepaling voor uw verhuurde studentenhuis

Studentenpand in Hengelo verkopen via Sons Real Estate

Wilt u uw studentenpand verkopen in Hengelo? Sons Real Estate is de makelaar die u hierbij kan bemiddelen. Sons Real Estate is de partij die u hierbij kan vertegenwoordigen. Wij hebben al jarenlange ervaring in het vastgoed waardoor wij u gemakkelijk kunnen helpen bij de verkoop van uw studentenwoning in Hengelo.

Wij rekenen geen makelaarskosten en rekenen de overige kosten door bij de koper. Sons Real Estate is een begrip geworden in het vastgoed doordat wij beschikken over een zeer groot kopers netwerk van beleggers die vrijwel bijna altijd zonder voorbehoud van financiering bieden. Hierdoor kunnen wij u verzekeren van een snelle verkoop van uw studentenhuis in Hengelo. Zodra u kiest voor Sons Real Estate bieden wij uw pand aan in stille verkoop. Stille verkoop houdt in dat wij uw studentenhuis alleen aanbieden op een gesloten markt en niet de openbare markt. Hierdoor behoudt uw pand de schaarsheid en zal het niet voor iedereen toegankelijk zijn om de informatie te verkrijgen en het kamerverhuurpand in te zien. 

Wat is mijn studentenhuis in Hengelo waard?

Zodra u overweegt om uw studentenwoning in Hengelo te verkopen is het van belang dat er wordt gekeken naar wat uw studentenwoning waard is. U wilt natuurlijk een mooie prijs ontvangen voor uw studentenpand in Hengelo. Om de waarde van uw studentenpand te achterhalen kunt u via onze website een bod aanvragen en hier zullen wij een waarde aan toekennen. De waarde wordt berekend op basis van een aantal criteria, waaronder: locatie van uw studentenwoning, onderhoud van uw studentenpand en tot slot het rendement wat momenteel door de huidige huurders wordt gerealiseerd. Hoe hoger de huur, hoe hoger de waarde van uw studentenpand gaat zijn. Hoe lager de huur, hoe lager de waarde van uw studentenpand. Hoe beter het onderhoud en de locatie hoe hoger de waarde en visa versa. 

Sons Real Estate beschikt over een groot kopers netwerk en een werkwijze via stille verkoop van uw studentenpand in Hengelo. Wij rekenen geen makelaarskosten en zorgen zo dat u uw studentenpand tegen de beste voorwaarden kan verkopen. 

 

Waarom onze partners voor ons kiezen

Geen makelaarskosten

Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs

Direct zekerheid

Geen financieringsvoorbehouden en snel een goed bod op uw studentenhuis

Grootste kopersnetwerk

Zeer groot netwerk aan beleggers, investeringsfondsen en andere potentiële kopers

Geen verkoopstress

Volledig ontzorgd tijdens de verkoop

Ervaren vastgoedadviseurs

Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Ontvang bod zonder bezichtiging

Voor het aanvragen/ontvangen van een bod is geen bezichtiging vereist.

Studentenhuis verkopen

Voor de verkoop van alle soorten studentenwoningen kunt u bij Sons Real Estate terecht. Dankzij ons omvangrijke netwerk aan investeerders ontvangt u een goed bod op uw studentenwoning, zonder daarvoor op Funda te hoeven adverteren. Sons Real Estate bemiddeld gratis voor u, omdat de courtagekosten bij de koper worden neergelegd. Pas als u volledig achter het vrijblijvende bod staat en alle voorwaarden van de verkoop, zit u er aan vast. Onze werkwijze is volledig transparant en wij helpen ook bij de juridische aspecten omtrent de verkoop van uw studentenhuis. 

Stappenplan studentenhuis verkopen in Hengelo

Stap 1: Een van onze verkoopmedewerkers komt langs voor een gratis waardebepaling. Hier wordt naar de staat van de woning gekeken en daarna wordt er een bod uitgereikt. Zodra u ervoor kiest om uw studentenpand in Hengelo te verkopen zullen wij aan de slag gaan. 

Stap 2: Belangrijk voor ons is dat wij alle informatie en foto’s moeten verzamelen om een passende koper voor u te vinden. We zullen ook een plattegrond opstellen. Daarnaast hebben we de vergunningen nodig die u heeft verkregen toen u de aankoop van uw pand verrichte. Denk hierbij aan een omzettingsvergunning of een ontrekkingsvergunning. Mocht u deze niet hebben dan kan het zijn dat u, uw pand heeft aangekocht voordat dit nodig was.

Stap 3: We gaan het pand aanbieden aan potentiële kopers en plannen vervolgens een bezichtiging in. Doordat wij het pand gericht aanbieden komen wij alleen met kopers waarvan wij vrijwel zeker weten dat zij een bod zullen uitbrengen, doordat dit in een rap tempo gaat, kan uw pand al binnen één week verkocht zijn.

Stap 4: De potentiële koper die geïnteresseerd is zal een bod doen op uw studentenwoning. U kunt het bod afwijzen, accepteren of in onderhandeling treden. Wanneer u in onderhandeling treed kunt u een tegenvoorstel doen en leggen wij deze neer bij de potentiële koper. Vind u het bod goed en wilt u het accepteren dan kan direct het koopcontract worden opgesteld en heeft u uw studentenpand verkocht. Het is nu tijd om alles af te ronden en het voorlopig koopcontract op te stellen. Dit betekent eigenlijk al dat uw studentenpand verkocht is in Hengelo, wij willen u feliciteren. 

Stap 5: Het voorlopig koopcontract wordt opgesteld zoals u dat wenst, alle voorwaarden komen hierin te pas. Zoals de datum van passeren, de verkoopprijs en overige voorwaarden die u wenst zullen in het koopcontract worden verwerkt. Na het tekenen van het koopcontract door zowel koper als verkoper gaat het koopcontract naar de notaris.

Stap 6: Tot slot komen we bij stap 6 wat tevens de laatste stap is. Dit is de overdracht bij de notaris waarbij u de sleutels gaat overhandigen aan de koper. Er zal nog een eindcontrole plaatsvinden en de meterstanden zullen genoteerd worden. Dan tekent u de leveringsactie en is deal afgerond. De gelden zal u op uw rekening ontvangen van de notaris.

Wat is mijn studentenpand in Hengelo waard?

De waarde bepalen van uw studentenpand is niet met een simpele rekensom gemaakt. Hoeveel is mijn studentenhuis in Hengelo waard? Om een waardebepaling te kunnen maken voor uw studentenpand worden er meerdere factoren meegenomen. Dit is namelijk afhankelijk van de staat van onderhoud van het pand, de locatie waar het pand zich bevindt en het rendement wat er met de huurders behaald wordt uit de huidige huurinkomsten. Over het algemeen is de stelregel; Hoe hoger het rendement, hoe hoger de huur. Is echter de huur heel hoog en is de staat van onderhoud achterstallig en gedateerd dan dient hier rekening mee te worden gehouden bij het opstellen van de verkoopprijs van uw studentenhuis.

Studentenwoning te koop

Heeft u een studentenwoning te koop? Dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u namelijk begeleiden bij het vinden van een geschikte koper voor uw beleggingspand. Al biedt u uw studentenpand namelijk te koop aan dan kan het zo zijn dat de woning al binnen één dag verkocht is. Er is namelijk een enorme vraag naar studentenpanden, maar het aanbod is echter zeer laag.

Zo bieden wij uw studentenhuis te koop via een ”stille verkoop”

Wij benaderen dan alleen partijen waarvan wij op voorhand weten dat zij zeer geïnteresseerd zullen zijn in uw studentenpand. Zo wordt uw pand dus niet op de openbare markt aangeboden en komt u alleen in contact met serieuze partijen die uw studentenhuis willen kopen zonder enige voorbehouden. Een bod is dan ook altijd zonder voorbehoud van financiering. Zo bent u er dus van verzekerd dat u met een serieuze partij in zee gaat.  Het kan dus zo zijn dat u uw pand aanbiedt en u al binnen twee weken bij de notaris zit om de verkoop rond te maken.

 
 
 
 

Meer informatie ontvangen

Wilt u graag meer informatie of een adviesgesprek voor het kopen van een studentenwoning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@sonsrealestate.nl of via het telefoonnummer 085 004 7350. Wij kunnen dan aan de hand van uw wensen en middelen kijken wat de mogelijkheden voor u zijn bij de aankoop van een studentenwoning.

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!