Studentenhuis verkopen in Groningen?

Uw partner voor de verkoop van uw studentenwoning. Ontvang een vrijblijvend bod zonder bezichtiging!

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen makelaarskosten u bespaart al snel duizenden euro’s
Geen voorbehoud van financiering
Grootste kopers netwerk van studentenpanden
Snel een goed bod op uw studentenhuis
20+ jaar ervaring en kennis in het vastgoed.
Mogelijkheid voor het ontvangen van een bod zonder bezichtiging!
Beoordeeld met een 9.4
Groot kopersnetwerk

Meld uw studentenpand aan en ontvang biedingen uit ons netwerk

Alle studentenhuizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Gratis waardebepaling

En geen makelaarskosten bij een verkoop aan of via Sons Real Estate!

Uw studentenwoning verkopen in Groningen, snel via Sons Real Estate

Bent u opzoek naar een makelaar die u kan helpen bij het verkopen van uw studentenpand in Groningen? Sons Real Estate is de makelaar die u hierbij kan vertegenwoordigen. Sons Real Estate is de makelaar die geen makelaarskosten rekent en de overige kosten doorberekend aan de koper.

Doordat Sons Real Estate al jaren ervaring heeft in het vastgoed kunnen zij uw studentenwoning in Groningen en omgeving direct en snel verkopen. Middels het grote beleggersnetwerk wat Sons gedurende jaren heeft opgebouwd kunnen wij vlot uw studentenpand in Groningen verkopen omdat wij gericht een passende koper zoeken bij uw aanbod. Uw studentenpand wordt aangeboden middels stille verkoop, dit zodat uw pand schaars zal blijven en niet bij iedere partij terecht komt. Hier zitten vaak ook onserieuze partijen bij en dit is wat Sons Real Estate wilt voorkomen. Wij zorgen voor een snelle en gerichte verkoop van uw kamerverhuurpand in Groningen en omgeving. 

Wat is mijn studentenpand in Groningen waard?

Uw pand wordt middels stille verkoop aan beleggers aangeboden. Voordat er een passende belegger wordt aangestuurd, dit kan zowel zakelijk als particulier zijn, zorgen we eerst voor een waardebepaling. U wilt uw kamerverhuurpand in Groningen verkopen en daarbij is van belang hoeveel uw studentenpand waard is. Wij van Sons Real Estate zorgen voor een waardebepaling van uw studentenwoning in Groningen. De waarde is afhankelijk van de locatie, het onderhoud van uw studentenpand en het rendement wat huidig behaald wordt. Door deze factoren af te wegen en te observeren zal er een waarde worden toegekend aan uw studentenpand in Groningen. Zodra de waarde is vastgesteld kan de stille verkoop beginnen van uw studentenpand en zullen wij uw pand zo snel mogelijk verkopen als dit uw wens is. 

Waarom onze partners voor ons kiezen

Geen makelaarskosten

Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs

Direct zekerheid

Geen financieringsvoorbehouden en gewoon snel een goed bod op uw studentenhuis

Grootste kopersnetwerk

Zeer groot netwerk aan beleggers, investeringsfondsen en andere potentiële kopers

Geen verkoopstress

Volledig ontzorgd tijdens de verkoop

Ervaren vastgoedadviseurs

Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Ontvang bod zonder bezichtiging

Voor het aanvragen/ontvangen van een bod is geen bezichtiging vereist.

 

Studentenhuis verkopen

Voor de verkoop van alle soorten studentenwoningen kunt u bij Sons Real Estate terecht. Dankzij ons omvangrijke netwerk aan investeerders ontvangt u een goed bod op uw studentenwoning, zonder daarvoor op Funda te hoeven adverteren. Sons Real Estate bemiddeld gratis voor u, omdat de courtagekosten bij de koper worden neergelegd. Pas als u volledig achter het vrijblijvende bod staat en alle voorwaarden van de verkoop, zit u er aan vast. Onze werkwijze is volledig transparant en wij helpen ook bij de juridische aspecten omtrent de verkoop van uw studentenhuis.

Studentenhuis verkopen in Alkmaar (of omgeving)?

Voor de verkoop van alle soorten studentenwoningen kunt u bij Sons Real Estate terecht. Dankzij ons omvangrijke netwerk aan investeerders ontvangt u een goed bod op uw studentenwoning, zonder daarvoor op Funda te hoeven adverteren. Sons Real Estate bemiddeld gratis voor u, omdat de courtagekosten bij de koper worden neergelegd. Pas als u volledig achter het vrijblijvende bod staat en alle voorwaarden van de verkoop, zit u er aan vast. Onze werkwijze is volledig transparant en wij helpen ook bij de juridische aspecten omtrent de verkoop van uw studentenhuis. 

Hoe gaat Sons Real Estate te werk?

Stap 1: Wanneer u uw studentenpand wilt verkopen in Groningen of omstreken zullen we langskomen voor een waardebepaling. We zullen in overleg met u een bod uitbrengen en zodra u akkoord gaat met het bod, kunnen we beginnen met het proces. 

Stap 2: Om uw studentenpand te verkopen in Groningen, verzamelen wij alle benodigde informatie. Omtrent vergunningen geldt het volgende: bent u in het bezig van een vergunning zoals een omzettingsvergunning of onttrekkingsvergunning dan dienen deze aanwezig te zijn. Beschikt u niet over een vergunning omdat u een studentenhuis had gekocht toen dit nog geen vereiste was, dan dienen wij dit aan te tonen bij de koper. Zodra dit in orde is zullen wij één of meerdere plattegronden opstellen en foto’s maken, deze zullen dus niet op de openbare markt komen maar dit doen wij puur om het pand stil aan te bieden.

Stap 3: Zodra wij alle informatie kunnen verstrekken onder ons netwerk waarbij wij beleggers zoeken die aansluiten bij uw pand. Zodra dit in orde is zullen we een bezichtiging inplannen waarbij de beleggers een bod kunnen uitbrengen.

Stap 4: U kunt verschillende dingen doen met het bod dat de koper heeft uitgebracht namelijk: akkoord gaan, het bod afwijzen of in onderhandeling treden. Bij akkoord zullen we gelijk naar stap 3 treden. Kiest u voor de onderhandeling, dan kunt u aangeven waar u wensen liggen, deze zullen in acht worden genomen tot er een mooie deal ontstaat voor beide partijen. 

Stap 5: Het koopcontract die voorlopig staat zal worden opgesteld met de besproken voorwaarden die zijn besproken. Denk hierbij aan: de verkoopprijs, de datum van passeren en overige voorwaarden die u belangrijk vindt. Na het ondertekenen van het contract door zowel u als de koper, zorgen wij dat het koopcontract bij de notaris beland.

Stap 6: Zodra het koopcontract klaar is zullen we overgaan naar de overdracht bij de notaris. Hierbij zullen de laatste stappen worden afgerond omtrent de sleutels overdragen en een eindcontrole. Tot slot tekenen we de overdracht en ontvangt u de gelden zo snel mogelijk op uw rekening.

Wat is mijn studentenpand in Groningen waard?

De waarde bepalen van uw studentenpand is niet met een simpele rekensom gemaakt. Hoeveel is mijn studentenhuis in Groningen waard? Om een waardebepaling te kunnen maken voor uw studentenpand worden er meerdere factoren meegenomen. Dit is namelijk afhankelijk van de staat van onderhoud van het pand, de locatie waar het pand zich bevindt en het rendement wat er met de huurders behaald wordt uit de huidige huurinkomsten. Over het algemeen is de stelregel; Hoe hoger het rendement, hoe hoger de huur. Is echter de huur heel hoog en is de staat van onderhoud achterstallig en gedateerd dan dient hier rekening mee te worden gehouden bij het opstellen van de verkoopprijs van uw studentenhuis.

 
 

Studentenwoning te koop

Heeft u een studentenwoning te koop? Dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u namelijk begeleiden bij het vinden van een geschikte koper voor uw beleggingspand. Al biedt u uw studentenpand namelijk te koop aan dan kan het zo zijn dat de woning al binnen één dag verkocht is. Er is namelijk een enorme vraag naar studentenpanden, maar het aanbod is echter zeer laag.

Zo bieden wij uw studentenhuis te koop via een ”stille verkoop”

Wij benaderen dan alleen partijen waarvan wij op voorhand weten dat zij zeer geïnteresseerd zullen zijn in uw studentenpand. Zo wordt uw pand dus niet op de openbare markt aangeboden en komt u alleen in contact met serieuze partijen die uw studentenhuis willen kopen zonder enige voorbehouden. Een bod is dan ook altijd zonder voorbehoud van financiering. Zo bent u er dus van verzekerd dat u met een serieuze partij in zee gaat.  Het kan dus zo zijn dat u uw pand aanbiedt en u al binnen twee weken bij de notaris zit om de verkoop rond te maken.

 

Meer informatie ontvangen

Wilt u graag meer informatie of een adviesgesprek voor het kopen van een studentenwoning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@sonsrealestate.nl of via het telefoonnummer 085 004 7350. Wij kunnen dan aan de hand van uw wensen en middelen kijken wat de mogelijkheden voor u zijn bij de aankoop van een studentenwoning.

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!