Studentenhuis verkopen Maastricht? Studentenwoning te koop zetten
Studentenhuis Maastricht verkopen

Studentenpand verkopen in Maastricht?

Uw partner voor de verkoop van uw studentenwoning

2

Groot kopersnetwerk

Meld uw studentenpand aan en ontvang biedingen uit ons netwerk

beste huis bod

Altijd het beste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

3

Gratis waardebepaling

Ontvang een gratis waardebepaling voor uw verhuurde studentenhuis  

Studentenpand in Maastricht te koop via Sons Real Estate

Bij de verkoop van uw studentenpand in Maastricht is het belangrijk een goede partij te vinden die u hier eventueel bij kan ondersteunen of het proces kan verzorgen. Sons Real Estate is de makelaar die hierin gespecialiseerd is.Wij rekenen geen makelaarskosten en de overige kosten rekenen wij door bij de koper. Wij verzorgen van A tot Z het verkoopproces bij de verkoop van uw studentenpand in Maastricht. Middels stille verkoop bieden wij uw pand aan, aan ons grote netwerk van beleggers.  Stille verkoop houdt in dat uw pand niet overal op de openbare markt gaat verschijnen, hier kunnen wij van Sons Real Estate u bij helpen, uw pand komt alleen terecht bij serieuze partijen. Doordat wij al jaren gespecialiseerd zijn in het vastgoed hebben wij een groot netwerk van beleggers opgebouwd waardoor wij snel kunnen schakelen bij de verkoop van uw kamerverhuurpand in Maastricht.


Waarde van uw studentenpand in Maastricht in verhuurde of onverhuurde staat

Uw studentenpand in verhuurde staat of onverhuurde staat kunt u bij ons neerleggen en wij regelen voor een snelle en efficiënte verkoop van uw studentenpand in Maastricht. Met onze specialisatie in het vastgoed kunnen wij u het gedurende proces volledig begeleiden. Maastricht heeft een aantal hoge scholen en universiteiten waar studenten terecht kunnen om een opleiding te volgen. Doordat studenten hier kunnen studeren is het rendabel om hier een studentenhuis te verkopen.

De waarde van uw studentenpand in Maastricht inschatten kan lastig zijn, dit omdat u het misschien jaren geleden heeft aangeschaft en niet precies weet of de zaken zijn veranderd. Achterstallig onderhoud heeft bijvoorbeeld invloed op de waarde van uw studentenpand. Veranderende omgevingsfactoren zijn ook van belang bij het bepalen van de waarde van uw studentenpand. Tot slot wordt er gekeken naar het rendement wat momenteel wordt behaald bij uw pand, is dit vrijwel wat lager? Dan zal uw pand automatisch in waarde dalen. Is uw rendement relatief hoger, dan is de waarde van uw pand ook hoger. Wij van Sons Real Estate zijn gespecialiseerd in het toekennen van de waarde aan uw studentenhuis. Met onze ervaring, groot netwerk en als snelle en betrouwbare schakelaar kunnen wij uw studentenwoning verkopen met uw eisen en wensen hierbij in acht genomen. Wij denken graag met u mee bij de verkoop en kunnen u advies geven over bepaalde zaken.

Studentenhuis Maastricht verkopen

Waarom onze partners voor ons kiezen

 • Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
 • Zeer groot netwerk aan beleggers, investeringsfondsen en andere            potentiële kopers
 • Geen kosten opstart en courtagekosten
 • Volledig ontzorgd tijdens de verkoop
 • Snel een goed bod op uw studentenhuis
 • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis
 • Veilig, discreet en snel

Studentenhuis Maastricht verkopen

Andere voordelen van Sons Real Estate zijn

 • Grootste kopers netwerk van studentenwoningen in Almelo en                omgeving
 • Geen makelaarskosten, u bespaart dus meteen duizenden euro’s
 • Stille verkoop, uw pand wordt off market aangeboden
 • Vriendelijke en sociale verkoopmedewerkers die beschikken over             veel kennis
 • Geen financieringsvoorbehoud bij koper, dus direct zekerheid
 • Snelle en efficiënte verkoop
 • Wij denken met u mee bij de verkoop van uw studentenpand.

Heeft u een studentenwoning die u wilt verkopen in Maastricht? Vraag dan een waardebepaling aan via ons formulier zodat wij u kunnen ondersteunen bij het te koop zetten van uw studentenhuis in Maastricht.


 

Studentenhuis verkopen

Voor de verkoop van alle soorten studentenwoningen kunt u bij Sons Real Estate terecht. Dankzij ons omvangrijke netwerk aan investeerders ontvangt u een goed bod op uw studentenwoning, zonder daarvoor op Funda te hoeven adverteren. Sons Real Estate bemiddeld gratis voor u, omdat de courtagekosten bij de koper worden neergelegd. Pas als u volledig achter het vrijblijvende bod staat en alle voorwaarden van de verkoop, zit u er aan vast. Onze werkwijze is volledig transparant en wij helpen ook bij de juridische aspecten omtrent de verkoop van uw studentenhuis. 

Bent u nieuwsgierig hoe wij zo efficiënt en snel te werk gaan, zie hieronder het stappenplan hoe wij werken.


Stappenplan Sons Real Estate

Stap 1:  Wij komen langs voor een bezichtiging en stellen in overleg met u een verkoopprijs samen. Wanneer wij van u bij ons de verkoop neerlegt om het studentenpand in Maastricht te verkopen gaan wij te werk.

Stap 2: Wij verzamelen alle informatie omtrent uw studentenwoning in Maastricht. Er zullen foto’s gemaakt worden en plattegronden worden opgesteld. Wanneer u uw studentenpand wilt verkopen dan is er een vergunning zoals een omzettingsvergunning of onttrekkingsvergunning aanwezig. Heeft u uw studentenhuis al aangekocht voordat er vergunningen nodig waren dan dienen wij dit ook aan te kunnen tonen aan verkoper.

 Stap 3: We gaan het pand aanbieden aan ons kopers netwerk en plannen vervolgens een (groeps) bezichtiging in. Doordat wij het pand gericht aanbieden komen wij alleen met een kleine groep kopers waarvan wij vrijwel zeker weten dat zij een bod zullen uitbrengen. Mocht dit bod wel of niet in de smaak vallen dan gaan we door naar stap 4.Stap 4: Nadat er een bod is uitgebracht kunt u uit de volgende opties kiezen. U kunt het bod afwijzen, accepteren of in onderhandeling treden. Wanneer u in onderhandeling treed kunt u een tegenvoorstel doen en leggen wij deze neer bij de potentiële koper. Vind u het bod goed en wilt u het accepteren dan kan direct het koopcontract worden opgesteld en heeft u uw studentenpand in Maastricht verkocht, wij feliciteren u van harte.

Stap 5: Het voorlopig koopcontract wordt opgesteld waarbij de besproken voorwaarden in worden opgenomen. Zoals de datum van passeren, de verkoopprijs en overige voorwaarden die u wenst zullen in het koopcontract worden verwerkt. Na het tekenen van het koopcontract door zowel koper als verkoper gaat het koopcontract naar de notaris.

 Stap 6: Tot slot komen we bij stap 6 wat tevens de laatste stap is. Dit is de overdracht bij de notaris waarbij u de sleutels gaat overhandigen van uw studentenhuis in Maastricht aan de koper. Er zal nog een eindcontrole plaatsvinden en de meterstanden zullen genoteerd worden. Dan tekent u de leveringsactie en is deal afgerond. De gelden zal u op uw rekening ontvangen van de notaris. Tot slot is de deal afgerond en heeft u snel en efficiënt uw woning verkocht via Sons Real Estate! 

Studentenhuis Maastricht verkopen

Wat is mijn studentenpand in Maastricht waard?

De waarde bepalen van uw studentenpand is niet met een simpele rekensom gemaakt. Hoeveel is mijn studentenhuis in Maastricht waard? Om een waardebepaling te kunnen maken voor uw studentenpand worden er meerdere factoren meegenomen. Dit is namelijk afhankelijk van de staat van onderhoud van het pand, de locatie waar het pand zich bevindt en het rendement wat er met de huurders behaald wordt uit de huidige huurinkomsten. Over het algemeen is de stelregel; Hoe hoger het rendement, hoe hoger de huur. Is echter de huur heel hoog en is de staat van onderhoud achterstallig en gedateerd dan dient hier rekening mee te worden gehouden bij het opstellen van de verkoopprijs van uw studentenhuis.


Studentenwoning te koop

Heeft u een studentenwoning te koop? Dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u namelijk begeleiden bij het vinden van een geschikte koper voor uw beleggingspand. Al biedt u uw studentenpand namelijk te koop aan dan kan het zo zijn dat de woning al binnen één dag verkocht is. Er is namelijk een enorme vraag naar studentenpanden, maar het aanbod is echter zeer laag.Zo bieden wij uw studentenhuis te koop via een ”stille verkoop”

Wij benaderen dan alleen partijen waarvan wij op voorhand weten dat zij zeer geïnteresseerd zullen zijn in uw studentenpand. Zo wordt uw pand dus niet op de openbare markt aangeboden en komt u alleen in contact met serieuze partijen die uw studentenhuis willen kopen zonder enige voorbehouden. Een bod is dan ook altijd zonder voorbehoud van financiering. Zo bent u er dus van verzekerd dat u met een serieuze partij in zee gaat.  Het kan dus zo zijn dat u uw pand aanbiedt en u al binnen twee weken bij de notaris zit om de verkoop rond te maken.

Meer informatie ontvangen

Wilt u graag meer informatie of een adviesgesprek voor het kopen van een studentenwoning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@sonsrealestate.nl of via het telefoonnummer 070 737 0462. Wij kunnen dan aan de hand van uw wensen en middelen kijken wat de mogelijkheden voor u zijn bij de aankoop van een studentenwoning.

Studentenhuis Maastricht verkopen

arrow_drop_up arrow_drop_down