Studentenhuis verkopen Nijmegen? Studentenwoning te koop zetten
Studentenhuis Nijmegen verkopen

Studentenhuis in Nijmegen verkopen?

Uw partner voor de verkoop van uw studentenwoning

2

Groot kopersnetwerk

Meld uw studentenpand aan en ontvang biedingen uit ons netwerk

beste huis bod

Altijd het beste bod

Direct het beste bod op uw huis Geen financieringsvoorbehoud
3

Gratis waardebepaling

Ontvang een gratis waardebepaling voor uw verhuurde studentenhuis

In Nijmegen een studentenhuis verkopen, snel verkocht via Sons.

Sons Real Estate is de makelaar die u kan helpen bij de verkoop van uw studentenwoning in Nijmegen. Wij zijn een partij die geen makelaarskosten voor u berekenen en zorgen voor een snelle verkoop van uw studentenpand in Nijmegen. Doordat wij al jaren in het vastgoed zitten hebben wij een groot netwerk opgebouwd van beleggers, hierbij is het makkelijk om u te voorzien van een snelle verkoop.Wij zorgen voor snelle schakeling tussen koper en verkoper doordat wij aan uw wensen en eisen een passend bod met potentiële kopers kunnen aanbieden. Het verkopen doen we middels stille verkoop, stille verkoop houdt in dat uw studentenhuis niet op de openbare markt geplaatst wordt waardoor uw pand schaars blijft. Wij zorgen voor een waardebepaling van uw pand, komen langs voor een bezichtiging en zorgen voor een passende koper bij uw kamerverhuurpand. Sons Real Estate kan binnen no-time uw studentenpand verkopen in Nijmegen. Met onze gespecialiseerde verkoopmedewerkers die al jaren bekend zijn in het vastgoed kunnen wij u ontzorgen van het verkoopproces. Geen gedoe meer met onserieuze verkopers en het discussiëren van de verkoopprijs. Wij nemen uw wensen en eisen in acht en zorgen voor een goede overeenkomst. Doordat wij met u meedenken gedurende het proces kunnen wij uw pand tegen de beste prijs en voorwaarden verkopen. De makelaarskosten krijgt u niet berekent en overig kosten komen altijd voor de koper te vallen. Het is een zeer gunstige tijd om uw studentenpand in Nijmegen te verkopen aangezien er wat minder aanbod is maar daarentegen wel heel veel vraag.

 

Wat is uw studentenpand waard in Nijmegen? 

De waarde van uw studentenpand is afhankelijk van de locatie, onderhoud en het rendement wat behaald wordt. De locatie is van belang, hoe dichter in de stad en bij universiteiten, des te beter gelegen. Uw studentenpand in Nijmegen stijgt in waarde als het zich op een ‘top locatie bevindt’. Het onderhoud van uw pand speelt ook een rol bij het bepalen van de waarde. Tot slot komen we aan bij het rendement van uw studentenpand in Nijmegen. Wilt u het meeste uit uw studentenpand halen qua waarde, dan is het vaak het beste om uw studentenpand leeg te verkopen. Dit doordat er nieuwe huurprijzen berekent kunnen worden en zo kan het rendement hoger uitpakken, mits u al een hogere huurprijs eraan gekoppeld heeft. Het rendement is tot slot dus ook van belang bij het bepalen van uw studentenpand in Nijmegen waarde.


Waarom onze partners voor ons kiezen

 • Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
 • Zeer groot netwerk aan beleggers, investeringsfondsen en andere            potentiële kopers
 • Geen kosten opstart en courtagekosten
 • Volledig ontzorgd tijdens de verkoop
 • Snel een goed bod op uw studentenhuis
 • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis
 • Veilig, discreet en snel

Studentenhuis Nijmegen verkopen

Voordelen van Sons Real Estate

 • Grootste kopersnetwerk van studentenhuizen in Eindhoven en                omliggende steden
 • Geen makelaarskosten, u bespaart dus meteen duizenden euro’s
 • Stille verkoop, uw pand wordt off market aangeboden
 • Geen financieringsvoorbehoud bij koper, dus direct zekerheid
 • Meer dan 20 jaar ervaring en vastgoedkennis in huis
 • Het gehele verkooptraject ontzorgt, veilig, snel en discreet.
 • Zekerheid bij de verkoop

 

Studentenhuis verkopen

Voor de verkoop van alle soorten studentenwoningen kunt u bij Sons Real Estate terecht. Dankzij ons omvangrijke netwerk aan investeerders ontvangt u een goed bod op uw studentenwoning, zonder daarvoor op Funda te hoeven adverteren. Sons Real Estate bemiddeld gratis voor u, omdat de courtagekosten bij de koper worden neergelegd. Pas als u volledig achter het vrijblijvende bod staat en alle voorwaarden van de verkoop, zit u er aan vast. Onze werkwijze is volledig transparant en wij helpen ook bij de juridische aspecten omtrent de verkoop van uw studentenhuis. 

Studentenhuis Nijmegen verkopen


Snel en efficiënt uw woning verkopen, zie hieronder hoe wij dit doen!

Stap 1: Wij komen langs voor een vrijblijvende waardebepaling en stellen in overleg met u een verkoopprijs samen. Wanneer wij van u de opdracht krijgen om het studentenpand in Enschede te verkopen dan gaan we naar stap 2. 

Stap 2: Wij verzamelen alle benodigde info. Wanneer u uw studentenpand wilt verkopen dan is er een vergunning zoals een omzettingsvergunning of onttrekkingsvergunning aanwezig. Heeft u uw studentenhuis al aangekocht voordat er vergunningen nodig waren dan dienen wij dit ook aan te kunnen tonen aan verkoper. Daarnaast zullen wij plattegronden opstellen en foto’s maken om het pand stil te kunnen aanbieden. 

Stap 3: We gaan het pand aanbieden aan potentiële kopers en plannen vervolgens een bezichtiging in. Doordat wij het pand gericht aanbieden komen wij alleen met kopers waarvan wij vrijwel zeker weten dat zij een bod zullen uitbrengen. Zo kan uw pand al binnen één week verkocht zijn. 

Stap 4: Nadat er een bod is uitgebracht kunt u uit de volgende opties kiezen. U kunt het bod afwijzen, accepteren of in onderhandeling treden. Wanneer u in onderhandeling treed kunt u een tegenvoorstel doen en leggen wij deze neer bij de potentiële koper. Vind u het bod goed en wilt u het accepteren dan kan direct het koopcontract worden opgesteld en heeft u uw studentenpand verkocht. Gefeliciteerd! Het is nu tijd om alles af te ronden en het voorlopig koopcontract op te stellen. 

Stap 5: Het voorlopig koopcontract wordt opgesteld waarbij de besproken voorwaarden in worden opgenomen. Zoals de datum van passeren, de verkoopprijs en overige voorwaarden die u wenst zullen in het koopcontract worden verwerkt. Na het tekenen van het koopcontract door zowel koper als verkoper gaat het koopcontract naar de notaris. 

Stap 6: De overdracht bij de notaris. Op deze dag is de daadwerkelijke verkoop en dient u de sleutels van het pand mee te nemen naar de notaris. Op deze dag zal er nog een eindinspectie bij de woning plaatsvinden en worden de meterstanden genoteerd. Na het tekenen van de leveringsakte ontvangt u de gelden via de notaris op uw rekening. 

Studentenhuis Nijmegen verkopen

Wat is mijn studentenpand in Nijmegen waard?

De waarde bepalen van uw studentenpand is niet met een simpele rekensom gemaakt. Hoeveel is mijn studentenhuis in Nijmegen waard? Om een waardebepaling te kunnen maken voor uw studentenpand worden er meerdere factoren meegenomen. Dit is namelijk afhankelijk van de staat van onderhoud van het pand, de locatie waar het pand zich bevindt en het rendement wat er met de huurders behaald wordt uit de huidige huurinkomsten. Over het algemeen is de stelregel; Hoe hoger het rendement, hoe hoger de huur. Is echter de huur heel hoog en is de staat van onderhoud achterstallig en gedateerd dan dient hier rekening mee te worden gehouden bij het opstellen van de verkoopprijs van uw studentenhuis.


Studentenwoning te koop

Heeft u een studentenwoning te koop? Dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u namelijk begeleiden bij het vinden van een geschikte koper voor uw beleggingspand. Al biedt u uw studentenpand namelijk te koop aan dan kan het zo zijn dat de woning al binnen één dag verkocht is. Er is namelijk een enorme vraag naar studentenpanden, maar het aanbod is echter zeer laag.Zo bieden wij uw studentenhuis te koop via een ”stille verkoop”

Wij benaderen dan alleen partijen waarvan wij op voorhand weten dat zij zeer geïnteresseerd zullen zijn in uw studentenpand. Zo wordt uw pand dus niet op de openbare markt aangeboden en komt u alleen in contact met serieuze partijen die uw studentenhuis willen kopen zonder enige voorbehouden. Een bod is dan ook altijd zonder voorbehoud van financiering. Zo bent u er dus van verzekerd dat u met een serieuze partij in zee gaat.  Het kan dus zo zijn dat u uw pand aanbiedt en u al binnen twee weken bij de notaris zit om de verkoop rond te maken.

Meer informatie ontvangen

Wilt u graag meer informatie of een adviesgesprek voor het kopen van een studentenwoning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@sonsrealestate.nl of via het telefoonnummer 070 737 0462. Wij kunnen dan aan de hand van uw wensen en middelen kijken wat de mogelijkheden voor u zijn bij de aankoop van een studentenwoning.


Studentenhuis Nijmegen verkopen

arrow_drop_up arrow_drop_down