Studentenhuis in Nijmegen verkopen?

Ontvang een vrijblijvend bod zonder bezichtiging! Hier zijn geen kosten aan verbonden en u ontvangt binnen een dag een marktconform bod. Uw partner voor de verkoop van uw studentenwoning in (of in de omgeving van) Studentenhuis in Nijmegen verkopen?

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten

Altijd verzekerd van een eerlijke en passende prijs

Ervaren vastgoedbedrijf

Geen kosten opstart en courtagekosten

Snel een goed bod op uw studentenhuis

Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Mogelijkheid voor het ontvangen van een bod zonder bezichtiging!

Groot kopersnetwerk

Meldt uw studentenpand aan en ontvang biedingen uit ons netwerk

Alle studentenhuizen

Ook bij sprake van verhuurproblemen of verborgen gebreken

Gratis waardebepaling

Ontvang een gratis waardebepaling voor uw verhuurde studentenhuis

In Nijmegen een studentenhuis verkopen, snel verkocht via Sons

Sons Real Estate is de makelaar die u kan helpen bij de verkoop van uw studentenwoning in Nijmegen. Wij zijn een partij die geen makelaarskosten voor u berekenen en zorgen voor een snelle verkoop van uw studentenpand in Nijmegen. Doordat wij al jaren in het vastgoed zitten hebben wij een groot netwerk opgebouwd van beleggers, hierbij is het makkelijk om u te voorzien van een snelle verkoop.

Wij zorgen voor snelle schakeling tussen koper en verkoper doordat wij aan uw wensen en eisen een passend bod met potentiële kopers kunnen aanbieden. Het verkopen doen we middels stille verkoop, stille verkoop houdt in dat uw studentenhuis niet op de openbare markt geplaatst wordt waardoor uw pand schaars blijft. Wij zorgen voor een waardebepaling van uw pand, komen langs voor een bezichtiging en zorgen voor een passende koper bij uw kamerverhuurpand. Sons Real Estate kan binnen no-time uw studentenpand verkopen in Nijmegen. Met onze gespecialiseerde verkoopmedewerkers die al jaren bekend zijn in het vastgoed kunnen wij u ontzorgen van het verkoopproces. Geen gedoe meer met onserieuze verkopers en het discussiëren van de verkoopprijs. Wij nemen uw wensen en eisen in acht en zorgen voor een goede overeenkomst. Doordat wij met u meedenken gedurende het proces kunnen wij uw pand tegen de beste prijs en voorwaarden verkopen. De makelaarskosten krijgt u niet berekent en overig kosten komen altijd voor de koper te vallen. Het is een zeer gunstige tijd om uw studentenpand in Nijmegen te verkopen aangezien er wat minder aanbod is maar daarentegen wel heel veel vraag.

Wat is uw studentenpand waard in Nijmegen?

De waarde van uw studentenpand is afhankelijk van de locatie, onderhoud en het rendement wat behaald wordt. De locatie is van belang, hoe dichter in de stad en bij universiteiten, des te beter gelegen. Uw studentenpand in Nijmegen stijgt in waarde als het zich op een ‘top locatie bevindt’. Het onderhoud van uw pand speelt ook een rol bij het bepalen van de waarde. Tot slot komen we aan bij het rendement van uw studentenpand in Nijmegen. Wilt u het meeste uit uw studentenpand halen qua waarde, dan is het vaak het beste om uw studentenpand leeg te verkopen. Dit doordat er nieuwe huurprijzen berekent kunnen worden en zo kan het rendement hoger uitpakken, mits u al een hogere huurprijs eraan gekoppeld heeft. Het rendement is tot slot dus ook van belang bij het bepalen van uw studentenpand in Nijmegen waarde.

Studentenhuis verkopen

Voor de verkoop van alle soorten studentenwoningen kunt u bij Sons Real Estate terecht. Dankzij ons omvangrijke netwerk aan investeerders ontvangt u een goed bod op uw studentenwoning, zonder daarvoor op Funda te hoeven adverteren. Sons Real Estate bemiddeld gratis voor u, omdat de courtagekosten bij de koper worden neergelegd. Pas als u volledig achter het vrijblijvende bod staat en alle voorwaarden van de verkoop, zit u er aan vast. Onze werkwijze is volledig transparant en wij helpen ook bij de juridische aspecten omtrent de verkoop van uw studentenhuis. 

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Waarom onze partners voor ons kiezen​

Passende prijs

Altijd verzekerd van een eerlijke en passende prijs

Direct zekerheid

U ontvangt direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud van financiering

Opkoper studentenhuizen

Wij kopen alle soorten studentenhuizen op. Geen zorgen over het beheer van uw studenten!

Snel en goed

Direct een goed bod op elk type studentenhuis

Ervaren vastgoedadviseurs

Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Ontvang bod zonder bezichtiging

Voor het aanvragen/ontvangen van een bod is geen bezichtiging vereist.

Voordelen van Sons Real Estate

Werkwijze verkoop van uw studentenpand

 • Stap 1

  We zullen het studentenpand komen bezichtigen en naar aanleiding daarvan stellen we een vrijblijvende waardebepaling op voor uw studentenpand in Rotterdam. Hierna wordt de verkoopprijs opgesteld in overleg met u, dit is geheel kosteloos. Zodra u akkoord gaat met de opdracht tot verkoop zullen we naar stap 2 gaan.

 • Stap 2

  Om uw pand aan te bieden aan potentiële beleggers zullen wij alle informatie verzamelen daarbij zullen foto’s en plattegronden gemaakt worden. Belangrijk is dat de vergunningen ook erbij worden gehaald, tenzij u uw studentenhuis al heeft aangekocht voordat dit nodig was. Toch moeten we in beide gevallen de nodigde stukken aantonen bij de koper.

 • Stap 3

  In deze stap gaan we het pand aanbieden aan potentiële kopers en plannen vervolgens bezichtigingen met hen in. Doordat wij het pand gericht aanbieden komen wij alleen met kopers waarvan wij vrijwel zeker weten dat zij een bod uitbrengen op uw pand. Zo kan het heel snel gaan en kunt u uw pand in de meeste gevallen al binnen één week verkocht hebben.

 • Stap 4

  Nadat er een bod is uitgebracht kunt u uit de volgende opties kiezen. U kunt het bod direct afwijzen, accepteren of in onderhandeling treden met de potentiële koper. Wanneer u in onderhandeling treedt kunt u een tegenvoorstel uitbrengen en leggen wij deze neer bij de potentiële koper. Vind u het bod goed en wilt u het accepteren dan kan direct het koopcontract worden opgesteld en heeft u uw studentenpand verkocht. Gefeliciteerd! Het is nu tijd om alles af te ronden en het voorlopig koopcontract op te stellen.

 • Stap 5

  Stap 6: De overdracht bij de notaris verloopt als volgt: op deze dag is de daadwerkelijke verkoop en dient u de sleutels van het pand mee te nemen naar de notaris. Op de dag van de overdracht zal er nog een eindinspectie bij het pand plaatsvinden en worden de meterstanden genoteerd. Na het tekenen van de leveringsakte ontvangt u de gelden via de notaris op uw rekening.

 • Stap 6

  De volgende stap is dat de voorwaarden worden besproken die vervolgens in het koopcontract worden verwerkt. Zodra iedereen over alles instemt is er een akkoord en kan na het tekenen het contract naar de notaris. Tot slot zal de overdracht binnenkort plaatsvinden.

Wat is mijn studentenpand in waard?

De waarde bepalen van uw studentenpand is niet met een simpele rekensom gemaakt. Hoeveel is mijn studentenhuis waard? Om een waardebepaling te kunnen maken voor uw studentenpand worden er meerdere factoren meegenomen. Dit is namelijk afhankelijk van de staat van onderhoud van het pand, de locatie waar het pand zich bevindt en het rendement wat er met de huurders behaald wordt uit de huidige huurinkomsten. Over het algemeen is de stelregel; Hoe hoger het rendement, hoe hoger de huur. Is echter de huur heel hoog en is de staat van onderhoud achterstallig en gedateerd dan dient hier rekening mee te worden gehouden bij het opstellen van de verkoopprijs van uw studentenhuis.

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Studentenwoning te koop

Heeft u een studentenwoning te koop? Dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u namelijk begeleiden bij het vinden van een geschikte koper voor uw beleggingspand. Al biedt u uw studentenpand namelijk te koop aan dan kan het zo zijn dat de woning al binnen één dag verkocht is. Er is namelijk een enorme vraag naar studentenpanden, maar het aanbod is echter zeer laag.

Zo bieden wij uw studentenhuis te koop via een ”stille verkoop”

Wij benaderen dan alleen partijen waarvan wij op voorhand weten dat zij zeer geïnteresseerd zullen zijn in uw studentenpand. Zo wordt uw pand dus niet op de openbare markt aangeboden en komt u alleen in contact met serieuze partijen die uw studentenhuis willen kopen zonder enige voorbehouden. Een bod is dan ook altijd zonder voorbehoud van financiering. Zo bent u er dus van verzekerd dat u met een serieuze partij in zee gaat.  Het kan dus zo zijn dat u uw pand aanbiedt en u al binnen twee weken bij de notaris zit om de verkoop rond te maken.

Meer informatie ontvangen

Wilt u graag meer informatie of een adviesgesprek voor het kopen van een studentenwoning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via sales@sonsrealestate.nl of via het telefoonnummer 085 004 7350. Wij kunnen dan aan de hand van uw wensen en middelen kijken wat de mogelijkheden voor u zijn bij de aankoop van een studentenwoning.

Andere interessante pagina's

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten studentenhuizen
Discrete & persoonlijke communicatie
Altijd direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Geen zorgen over uw (oude) studentenhuis
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw studentenwoing verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!