Bedrijfspand verkopen Bedrijfs onroerend goed Zwolle

Uw bedrijfs onroerend goed verkopen in Zwolle of omgeving? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod.
Verzekerd van het beste bod op uw pand, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Groot netwerk

Altijd een goed bod dankzij ons grote vastgoed netwerk

Alle soorten panden

Van kleinschalige bedrijfsruimte tot volwaardig kantorenpand

Geen makelaarskosten

Wij brengen courtage in rekening aan koper

Bedrijfs onroerend goed Zwolle

Op zoek naar een vlotte, zorgeloze manier om uw bedrijfs onroerend goed in Zwolle van de hand te doen? Zoek niet verder. Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij met een nationale reikwijdte en koopt graag uw bedrijfsvastgoed.  Wij kopen elk soort vastgoed, of het nu gaat om kantoren, bedrijfshallen, winkelpanden of logistiek vastgoed. U kunt vrijblijvend bij ons terecht voor het aanmelden van uw pand. Ook in plaatsen zoals Wezep, Hattem en Hasselt komen wij graag langs voor een waardebepaling.

Uw partner voor bedrijfs onroerend goed in Zwolle

Sons Real Estate is een gevestigde naam in het vastgoedlandschap, met een brede aanwezigheid op diverse bedrijventerreinen in Zwolle. We zijn gespecialiseerd in het opkopen van allerhande bedrijfs onroerend goed, en verzorgen het gehele verkoopproces, zodat u zonder zorgen uw bedrijfsonroerend goed kunt verkopen. Ongeacht het type onroerend goed – of het nu gaat om winkels, kantoren, opslagruimtes of andere varianten – het maakt voor ons geen verschil. Zelfs de huidige staat van het pand is geen struikelblok voor ons. Sons Real Estate garandeert altijd een aantrekkelijk voorstel en we zijn flexibel in onze verkoopvoorwaarden. Als u oude inboedel wilt laten staan of als u de overdrachtsdatum wilt bespreken, staan wij daarvoor open. U zegt het maar, en wij maken het mogelijk. 

Vlotte verkoop met Sons Real Estate

Wilt u snel en zonder zorgen uw bedrijfs onroerend goed verkopen in Zwolle? Sons Real Estate is de oplossing. Onze taxateurs komen graag, kosteloos en zonder enige verplichting, langs om ter plaatse de waarde van uw onroerend goed te bepalen. En u raadt het al, u ontvangt onmiddellijk een vrijblijvend bod, zonder gedoe over financiering of bouwkundige inspecties. U kunt zelfs bedrijfs onroerend goed aanbieden in leegstand of verhuurde staat; bij ons is dat geen probleem. Als u akkoord gaat met ons voorstel, regelen wij het volledige verkoopproces voor u, zonder zorgen of obstakels. Het enige wat u hoeft te doen is het contactformulier invullen of ons direct bellen voor een kosteloze waardebepaling. Vervolgens ontvangt u op korte termijn een vrijblijvend bod zonder voorbehoud.

Vrijblijvend aanbod ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Bedrijfspand aanmelden

  Meld uw kantoorpand aan bij Sons Real Estate.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het bedrijfspand hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! Uw bedrijfspand wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw bedrijfspand.

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van bedrijfspanden? Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Andere interessante pagina's

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Ervaren in alle soorten bedrijfspanden
Direct een bod op afstand
Ook voor verhuurde of leegstaande bedrijfspanden
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw bedrijfspand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!