Bedrijfspand verkopen Bedrijfs onroerend goed Nederland

Uw bedrijfs onroerend goed verkopen in Nederland of omgeving? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod.
Verzekerd van het beste bod op uw pand, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Groot netwerk

Altijd een goed bod dankzij ons grote vastgoed netwerk

Alle soorten panden

Van kleinschalige bedrijfsruimte tot volwaardig kantorenpand

Geen makelaarskosten

Wij brengen courtage in rekening aan koper

Bedrijfs onroerend goed Nederland

Snel en zorgeloos uw bedrijfs onroerend goed in Nederland verkopen? Sons Real Estate staat voor u klaar. Als een landelijk opererende investeringsmaatschappij, kopen wij elk type onroerend goed direct en garanderen we een vlot verkooptraject zonder onzekerheden. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken omtrent een financieringsvoorbehoud of bouwtechnische keuringen. Wat uw bedrijfs onroerend goed ook moge zijn, nieuw of verouderd, Sons Real Estate garandeert altijd een eerlijk marktconform bod en verzorgt het gehele verkoopproces van aanvraag tot overdracht.

Verkoop uw bedrijfs onroerend goed in Nederland met directe zekerheid

Bent u genoodzaakt uw bedrijfs onroerend goed te verkopen? Sons Real Estate maakt het mogelijk om uw pand(en) op een snelle manier te verkopen. Wij zijn geïnteresseerd in elk soort bedrijfsvastgoed en kopen direct met onze eigen financiële middelen. Of uw bedrijfs onroerend goed nu in topconditie verkeert of wat aandacht nodig heeft, bij ons bent u verzekerd van een eerlijke prijs. Wij staan klaar om kantoor- en horecapanden, winkelruimtes, bedrijfshallen, logistiek vastgoed en nog veel meer van u over te nemen.

De voordelen van een verkoop aan Sons Real Estate

Sons Real Estate is niet alleen een vastgoedmakelaar, maar ook een serieuze koper van bedrijfs onroerend goed voor ons eigen aanbod. Dat betekent dat we snel kunnen schakelen en het volledige verkooptraject van aanvraag tot overdracht bij de notaris voor onze rekening nemen. De voordelen van een directe verkoop aan Sons Real Estate zijn talrijk. Zo profiteert u van flexibele verkoopvoorwaarden, en u bespaart aanzienlijk op makelaars- en notariskosten. We nemen de kosten voor de overdracht namelijk volledig voor eigen rekening en de reguliere makelaarskosten komen te vervallen. Als snelheid van essentieel belang is, kunnen wij de overdracht binnen één week realiseren. Benieuwd naar welk bod wij kunnen brengen op uw bedrijfs onroerend goed in Nederland? Laat uw gegevens achter via ons contactformulier of bel ons tijdens kantooruren. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over onze werkwijze.

Vrijblijvend aanbod ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Bedrijfspand aanmelden

  Meld uw kantoorpand aan bij Sons Real Estate.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het bedrijfspand hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! Uw bedrijfspand wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw bedrijfspand.

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van bedrijfspanden? Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Andere interessante pagina's

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Ervaren in alle soorten bedrijfspanden
Direct een bod op afstand
Ook voor verhuurde of leegstaande bedrijfspanden
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw bedrijfspand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!