Bedrijfspand verkopen Bedrijfs onroerend goed Apeldoorn

Uw bedrijfs onroerend goed verkopen in Apeldoorn of omgeving? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod.
Verzekerd van het beste bod op uw pand, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Groot netwerk

Altijd een goed bod dankzij ons grote vastgoed netwerk

Alle soorten panden

Van kleinschalige bedrijfsruimte tot volwaardig kantorenpand

Geen makelaarskosten

Wij brengen courtage in rekening aan koper

Bedrijfs onroerend goed Apeldoorn

Bent u eigenaar van bedrijfs onroerend goed in Apeldoorn en overweegt u een verkoop? Sons Real Estate is een nationaal opererende vastgoedinvesteerder en doet graag een aanbod. Of het nu gaat om kantoren, bedrijfshallen, winkelpanden, horecavastgoed of magazijnen, uw pand is welkom. Meld uw eigendom vrijblijvend aan voor een locatiebeoordeling en ontvang snel een bod zonder voorbehoud. Ook als u bedrijfs onroerend goed wilt verkopen in omliggende steden zoals Beekbergen, Hoenderloo, Ugchelen, of Vaassen, komen onze taxateurs graag bij u langs.

Verkoop uw bedrijfs onroerend goed in Apeldoorn en omstreken

Sons Real Estate is een vastgoedbedrijf met activiteiten op diverse bedrijventerreinen in Apeldoorn en de nabije omgeving. We kopen alle soorten bedrijfs onroerend goed direct voor onze eigen portefeuille en verzorgen het gehele verkoopproces voor een naadloze vastgoedtransactie. We hebben interesse in alle soorten commercieel onroerend goed, zoals winkels, kantoren en opslagruimtes, ongeacht hun staat. Wij doen u altijd een passend aanbod en hanteren een flexibel verkoopproces waarin overleg over verkoopvoorwaarden mogelijk is. Het is zelfs mogelijk om oude inventaris achter te laten en de overdrachtsdatum af te stemmen op uw wensen. Wat voor bedrijfs onroerend goed u ook bezit in Apeldoorn of omliggende steden, Sons Real Estate garandeert een vlotte verkoop zonder verrassingen of verborgen kosten.

Onze aanpak bij Sons Real Estate

Wanneer u overweegt om uw bedrijfs onroerend goed op de bedrijventerreinen van Apeldoorn of omliggende steden te verkopen, biedt een directe verkoop aan Sons Real Estate uitkomst. Onze taxateurs komen vrijblijvend en kosteloos langs voor een locatiebeoordeling. In de meeste gevallen ontvangt u binnen één werkdag al een vrijblijvend bod, zonder financieringsvoorbehoud of vereisten voor bouwkundige keuringen. U kunt uw pand aanbieden in leegstaande toestand of, indien verhuurd, in verhuurde staat. Zodra u akkoord gaat met ons voorstel, nemen wij het volledige verkoopproces op ons, en kunt u rekenen op een probleemloze overdracht. Wilt u meer informatie over onze werkwijze of direct een verzoek indienen? Vul eenvoudigweg het online contactformulier in of bel ons voor een afspraak

Vrijblijvend aanbod ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Bedrijfspand aanmelden

  Meld uw kantoorpand aan bij Sons Real Estate.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het bedrijfspand hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! Uw bedrijfspand wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw bedrijfspand.

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van bedrijfspanden? Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Andere interessante pagina's

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Ervaren in alle soorten bedrijfspanden
Direct een bod op afstand
Ook voor verhuurde of leegstaande bedrijfspanden
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw bedrijfspand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!