Bedrijfspand verkopen Bedrijfs onroerend goed Wijk bij Duurstede

Uw bedrijfs onroerend goed verkopen in Wijk bij Duurstede of omgeving? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod.
Verzekerd van het beste bod op uw pand, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Groot netwerk

Altijd een goed bod dankzij ons grote vastgoed netwerk

Alle soorten panden

Van kleinschalige bedrijfsruimte tot volwaardig kantorenpand

Geen makelaarskosten

Wij brengen courtage in rekening aan koper

Bedrijfs onroerend goed Wijk bij Duurstede

Wilt u uw bedrijfs onroerend goed in Wijk bij Duurstede of in omliggende plaatsen verkopen? Sons Real Estate is een vooraanstaande investeringsmaatschappij die landelijk opereert en staat klaar om u te helpen. We kopen elk type onroerend goed, inclusief bedrijfspanden, kantoren en winkelruimtes, in Wijk bij Duurstede, en in naburige steden zoals Cothen, Maurik en Culemborg. U hoeft zich geen zorgen te maken over de staat of locatie van uw pand, want wij bieden direct zekerheid en een flexibel verkooptraject.

Een snelle en zorgeloze verkoop

Bij Sons Real Estate maken we het mogelijk om uw bedrijfs onroerend goed op een vlotte manier te verkopen. Of uw pand nu in een verouderde staat verkeert of helemaal nieuw is, wij garanderen altijd een eerlijk marktconform bod. We zijn geïnteresseerd in diverse soorten bedrijfsvastgoed, van kantoor- en horecapanden tot bedrijfshallen en logistiek vastgoed. Met onze eigen financiële middelen bieden we u een snel verkooptraject zonder de noodzaak van financieringsvoorbehoud. Onze flexibele verkoopvoorwaarden zijn afgestemd op uw behoeften, en we nemen alle zorgen over makelaars- en notariskosten uit handen. Bovendien nemen wij de overdrachtskosten voor onze rekening. Als u snel actie wilt ondernemen, kunnen we de overdracht zelfs binnen één week realiseren.

Directe zekerheid

Kiezen voor een directe verkoop aan Sons Real Estate biedt tal van voordelen, en wij staan klaar om u te helpen. Wij verzorgen het gehele verkoopproces vanaf de aanvraag tot aan de overdracht bij de notaris. Bespaar op kosten en geniet van flexibele verkoopvoorwaarden. Als u wilt weten hoeveel uw bedrijfs onroerend goed in Wijk bij Duurstede waard is, neem dan contact met ons op. U kunt uw gegevens achterlaten via ons contactformulier, of u kunt ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken. Wij staan klaar om u in een persoonlijk gesprek alles te vertellen over onze werkwijze. Sons Real Estate is uw betrouwbare partner voor een snelle en zorgeloze verkoop van bedrijfs onroerend goed in Wijk bij Duurstede en omgeving. Neem nu contact met ons op en ontdek hoe eenvoudig en snel u uw bedrijfs onroerend goed kunt verkopen aan Sons Real Estate.

Vrijblijvend aanbod ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Bedrijfspand aanmelden

  Meld uw kantoorpand aan bij Sons Real Estate.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het bedrijfspand hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! Uw bedrijfspand wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw bedrijfspand.

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van bedrijfspanden? Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Andere interessante pagina's

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Ervaren in alle soorten bedrijfspanden
Direct een bod op afstand
Ook voor verhuurde of leegstaande bedrijfspanden
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw bedrijfspand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!