Bedrijfspand verkopen Bedrijfs onroerend goed Breda

Uw bedrijfs onroerend goed verkopen in Breda of omgeving? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod.
Verzekerd van het beste bod op uw pand, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Groot netwerk

Altijd een goed bod dankzij ons grote vastgoed netwerk

Alle soorten panden

Van kleinschalige bedrijfsruimte tot volwaardig kantorenpand

Geen makelaarskosten

Wij brengen courtage in rekening aan koper

Bedrijfs onroerend goed Breda

Bent u in het bezit van bedrijfs onroerend goed in Breda en zoekt u een betrouwbare partner om het te verkopen? Sons Real Estate is een nationaal opererende vastgoedinvesteerder die graag een bod uitbrengt op uw onroerend goed. Of het nu gaat om bedrijfshallen, kantoren, winkelpanden, horecavastgoed, of opslagruimtes, wij zijn geïnteresseerd. U kunt uw pand kosteloos en vrijblijvend aanmelden voor een waardebepaling op locatie. Binnen de kortste keren ontvangt u van ons een aanbod zonder enige voorwaarden, en we garanderen u een moeiteloze verkoop, van aanvraag tot overdracht. Ook als u bedrijfs onroerend goed in Etten-Leur, Prinsenbeek, Bavel of elders in de omgeving wilt verkopen, staan onze taxateurs graag voor u klaar.

Verkoop elk soort bedrijfs onroerend goed in Breda of omstreken

Wij verwerven allerlei soorten bedrijfs onroerend goed rechtstreeks voor onze eigen portefeuille en verzorgen het volledige verkoopproces, zodat u verzekerd bent van een soepele vastgoedtransactie. We zijn actief op de diverse bedrijventerreinen in Breda en omliggende gebieden en ongeacht de staat van uw bedrijfsmatig of commercieel onroerend goed, zoals winkels, kantoren, of opslagruimtes, kunt u altijd rekenen op een passend aanbod. Wij hanteren een flexibel verkoopproces waarbij we graag met u in overleg treden over de verkoopvoorwaarden. U heeft zelfs de optie om oude inboedel te laten staan, en de overdrachtsdatum wordt in samenspraak bepaald. Wat voor bedrijfs onroerend goed u ook bezit in Breda, bij Sons Real Estate bent u verzekerd van een zorgeloze verkoop zonder verrassingen.

Soepele overdracht

Wilt u uw bedrijfs onroerend goed op de bedrijventerreinen van Breda of elders verkopen? Dan biedt een directe verkoop aan Sons Real Estate de ideale oplossing. Onze taxateurs komen namelijk kosteloos en geheel vrijblijvend bij u langs voor een waardebepaling op locatie. In de meeste gevallen ontvangt u binnen één werkdag al een vrijblijvend bod, zonder financieringsvoorbehoud of bouwkundige keuring. Of uw pand nu leegstaat of verhuurd is, wij helpen u graag verder. Zodra u akkoord gaat met ons voorstel, nemen wij het volledige verkooptraject op ons, en bent u verzekerd van een soepele overdracht. Wilt u de huidige waarde van uw bedrijfs onroerend goed in Breda weten? Vul het online contactformulier in met uw gegevens of bel ons voor een afspraak. Uw bedrijfs onroerend goed in Breda is bij ons in goede handen.

Vrijblijvend aanbod ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Bedrijfspand aanmelden

  Meld uw kantoorpand aan bij Sons Real Estate.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het bedrijfspand hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! Uw bedrijfspand wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw bedrijfspand.

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van bedrijfspanden? Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Andere interessante pagina's

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitsekende begleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw bedrijfspand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!