Bedrijfspand verkopen Bedrijfs onroerend goed Assen

Uw bedrijfs onroerend goed verkopen in Assen of omgeving? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod.
Verzekerd van het beste bod op uw pand, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Groot netwerk

Altijd een goed bod dankzij ons grote vastgoed netwerk

Alle soorten panden

Van kleinschalige bedrijfsruimte tot volwaardig kantorenpand

Geen makelaarskosten

Wij brengen courtage in rekening aan koper

Bedrijfs onroerend goed Assen

Op zoek naar een vlotte en zorgeloze verkoop van uw bedrijfs onroerend goed in Assen of omliggende steden? Sons Real Estate staat als toegewijde vastgoedmakelaar klaar om u een aantrekkelijk bod te doen, zonder enig voorbehoud. Of uw bedrijfspand zich in een perfecte staat bevindt of wellicht wat gedateerd is, maakt voor ons niet uit. Wij hebben interesse in allerlei soorten bedrijfsvastgoed, zowel in leegstand als verhuurd. We nemen deze panden graag over en transformeren ze voor een hernieuwde intrede op de vastgoedmarkt. Of het nu Assen, Groningen, Meppel, of Emmen is, u kunt vandaag nog een aanvraag indienen en een vrijblijvend aanbod ontvangen.

Waarom uw onroerend goed verkopen in Assen?

Er zijn diverse motieven waarom u uw bedrijfs onroerend goed in Assen of naburige steden zou willen verkopen. Het kan zijn dat u onder dwang moet verkopen, maar ook als u simpelweg een snelle vastgoedtransactie wenst, dan is een directe verkoop aan Sons Real Estate de oplossing. Of u nu te maken heeft met een gedwongen verkoop of gewoon snel toegang wilt krijgen tot vrijgekomen kapitaal, ongeacht de reden, u kunt bij ons aankloppen voor een flexibele verkoop zonder onzekerheden. Zo zijn de verkoopvoorwaarden in overleg en komen we u graag tegemoet voor een zorgeloze verkoop.

Verkoop direct aan Sons Real Estate

Ongeacht de beweegreden voor de verkoop van uw bedrijfs onroerend goed in Assen begrijpen wij als vastgoedbedrijf dat u een onzekere tijd ingaat. Zeker als er haast bij geboden is, is een flexibele en directe verkoop van essentieel belang. Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar die diverse soorten bedrijfsvastgoed direct opkoopt. Of het nu gaat om commercieel vastgoed, zoals winkel- en horecapanden, of dat het gaat om kantoren, bedrijfshallen, of logistiek vastgoed, wij hebben interesse. De staat van het pand is niet van belang; of het nu verouderd is, verhuurd is, of gloednieuw, het is allemaal welkom. Zodra u het pand aanmeldt, gaan onze taxateurs direct aan de slag met de waardebepaling en plannen we graag een afspraak voor een locatiebezoek. Verkoop uw bedrijfs onroerend goed in Assen door vandaag nog contact op te nemen. Bel ons direct voor een afspraak of vul het contactformulier op onze website in om uw gegevens achter te laten.

Vrijblijvend aanbod ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Bedrijfspand aanmelden

  Meld uw kantoorpand aan bij Sons Real Estate.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het bedrijfspand hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! Uw bedrijfspand wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw bedrijfspand.

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van bedrijfspanden? Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Andere interessante pagina's

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Ervaren in alle soorten bedrijfspanden
Direct een bod op afstand
Ook voor verhuurde of leegstaande bedrijfspanden
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw bedrijfspand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!